İntikam Almak İstiyorum

Bir de su var. Aldatilan gibi davraniyorsunuz ama aslinda burada esas aldatilan adamin esi.
Teşekkür ederım gercekten kadın dayanılması yaptıgınız için.Evlı deılım dıye ben sldatılmamıl mı oluorum.Kadının varlıgından haberım yoktu diyorum.Sağ olun

Biz gece nöbetlerinde bazen o kadar yoruluyoruz ki ciddi anlamda koyun koyuna uyuyakalıyoruz. Biri eşime koynumdan çıktı sana geldi yazsa yuvam yıkılırkföglgmgög
Sizde gece nıbetınde uyumayın baska ınsanlarla .Bizimki nobet deıldı .Ama o konu ayrı bu konu ayrı .Allah mesud etsın ben unuttum o gunlerı .Sizde unutun .

Siz başkalarının konularında bile kendi geçmişinizin peşine düşüyorsunuz, buradakiler yapınca neden suç oldu?

İftira atmışsınız işte, insanlar da sizin de masum olmadığınızı söylüyor. Bunu anlayıp intikam peşine düşmek yerine yerinizde oturmak zor olmamalı.
Ben kendı yaptıgım hataları yazıorumkı aynı seyı yapmasınlar.Başkalarının hatalarındanda ders cıkarmak gerek .Konuda yaptıgım yorumuma bıle laf soyluyorsunuz.Tamam muhattap olmucam savcılıga verıcem .Tesekkur ederım

Canım aynı konu deıl dıorum.
Tamam yanlış konu olabilir ama sen neden orda saplandın kaldın. Bak bu adam yüzünden işin elinden gidiyordu nerdeyse. Uğraşmaya devam edersen bu olayda sen zararlı çıkarsın. Boşver hayatına bak

Kadın tabi ki kocasına inanacak, size inanıp sizinle birlik olacağı düşüncesine nasıl kapıldınız ? Çok mu hayalperestsiniz. İntikam diye devam edersiniz bu olayda yanan siz olursunuz haberiniz olsun.

Tamam yanlış konu olabilir ama sen neden orda saplandın kaldın. Bak bu adam yüzünden işin elinden gidiyordu nerdeyse. Uğraşmaya devam edersen bu olayda sen zararlı çıkarsın. Boşver hayatına bak
Kudurmus kopek gıbı yazmaya devam edıolar .Ben sessız kalamam.Ama işin içinde işim var .Kslıcam mecbur .Yada savcılıga gıdıcem.Artık yapacak başka bır sey yok

Kadın tabi ki kocasına inanacak, size inanıp sizinle birlik olacağı düşüncesine nasıl kapıldınız ? Çok mu hayalperestsiniz. İntikam diye devam edersiniz bu olayda yanan siz olursunuz haberiniz olsun.
Ben benımle beraber olsunmu dedım.Benı kandırdı dedım .Bılmıyordum bana bunları yaptı ama sız yuvanızı bozmayın dedım.Benımle beraber olmadı dıye bır sey cıktımı agzımdan ?

Ben kendı yaptıgım hataları yazıorumkı aynı seyı yapmasınlar.Başkalarının hatalarındanda ders cıkarmak gerek .Konuda yaptıgım yorumuma bıle laf soyluyorsunuz.Tamam muhattap olmucam savcılıga verıcem .Tesekkur ederım
Ben de burada takıldım. Madem nişanlısına yazdığınızda sonucundan pişman oldunuz neden aynısını hele de evli bir insana yaptınız ki ? Ayrıca size iftira attığı için işinizden uzaklaştırılmadınız, sistemle alakalı uzaklaştırıldınız bunun neresi iftira. Kadın sizin adını öğrendiğiniz yeri nereden öğrendi ? Pek ala stalkla da bulunmuş olabilirdi. Başka şeyler yapmış olabilir misiniz ? Neyse orası konu değil ama dediğim gibi iftiradan dolayı uzaklaştırılmadınız ki iftirayla işine zarar veresiniz. Siz kendi hatanız sebebiyle yaşadınız bunlar değil mi ? Öyle değilse söyleyim de anlayalım :ukala:

Ben benımle beraber olsunmu dedım.Benı kandırdı dedım .Bılmıyordum bana bunları yaptı ama sız yuvanızı bozmayın dedım.Benımle beraber olmadı dıye bır sey cıktımı agzımdan ?
Hayır sunu demek istedim. Kadının sizin söylediklerinize değil kocasının söylediklerine inanması ve size bunları yapması çok normal. Buna benzer bir çok olay duyuyoruz ve hepsinde sonuç aynı. Devam ederseniz yine yanan siz olursunuz. Siz haksızsınız demedim, olacak olanları söyledim.

Bana sen boşanmışsın aılem ıstemez sevgılı kalalım dedı.Bende bole bır seyı kabul etmıyecegımı soyledım .1 ay 20 gun gecmeden yıne aradı .Dedımkı bu işte bır ıs var bır bılgılerıne bakayım dedım .Evlı oldugu gorunmuyor normalde ama bı ekran var kendısının calısmıslıgı yoksa oradan gorunuyor.Oradan ogrendım .Hala bana yalvarıodu hemde .Ben tum belgelerı sundum kadına .Ama ben duşmuşum o nıkahlıymış .Benımle konuşurmus .Siz benım ıyı nıyetle yaptıgıma ınanmıyorsunuz .İnanmayında .Hatta kadına ılk basta baska bırı gıbı yazdım.Çocugun varmı ,hamılemısın dıye yazdım.Allah korusun dogmamıl cocuk katılı olmak ıstemem.

Ben de burada takıldım. Madem nişanlısına yazdığınızda sonucundan pişman oldunuz neden aynısını hele de evli bir insana yaptınız ki ? Ayrıca size iftira attığı için işinizden uzaklaştırılmadınız, sistemle alakalı uzaklaştırıldınız bunun neresi iftira. Kadın sizin adını öğrendiğiniz yeri nereden öğrendi ? Pek ala stalkla da bulunmuş olabilirdi. Başka şeyler yapmış olabilir misiniz ? Neyse orası konu değil ama dediğim gibi iftiradan dolayı uzaklaştırılmadınız ki iftirayla işine zarar veresiniz. Siz kendi hatanız sebebiyle yaşadınız bunlar değil mi ? Öyle değilse söyleyim de anlayalım :ukala:
Şöyle ıftıra acıklayayım.Benım bılgılerıme baktı dıye sıkayet ettı .Oysakı ven onun bılgısıne bskmadım .Eşinin bılgılerınden ogrendım.Bu ıftıra .

Hayır sunu demek istedim. Kadının sizin söylediklerinize değil kocasının söylediklerine inanması ve size bunları yapması çok normal. Buna benzer bir çok olay duyuyoruz ve hepsinde sonuç aynı. Devam ederseniz yine yanan siz olursunuz. Siz haksızsınız demedim, olacak olanları söyledim.
Çok tesekkur ederım.Hsklısınız .O yuzden en ıyı cevap savcılık .İşin ucunda işim var

Şöyle ıftıra acıklayayım.Benım bılgılerıme baktı dıye sıkayet ettı .Oysakı ven onun bılgısıne bskmadım .Eşinin bılgılerınden ogrendım.Bu ıftıra .
İşinizi, yapabileceklerinizi bilen birisi o zaman. Yine de birine sorularak bile öğrenilebilecek bir şeyi öğrnediğiniz için sistemi kullandığınızı düşünmeleri tuhafıma gitti

Nişanlısına yazdıgım durum cok farklıydı .Benımle nişanlanacagı gune kadar gorustu .Ben nısanlanıorum deyıp aksamına resım attı yada 2 gun sonra .Çok hatırlamıyorum.Çok zoruma gıtmıstı .O konu orda kapandı .Kapattım konuyu .Sızde kapatın.Bır andamı nısanlandı .Bıraz gorustuler emınım.Orda yaptıgımı bende dogru bılmıorum .Ama yaptım.Hatta 20 gun oncesınde benden 10 bın para almıştı.Ödedı sıkıntı yok.

İşinizi, yapabileceklerinizi bilen birisi o zaman. Yine de birine sorularak bile öğrenilebilecek bir şeyi öğrnediğiniz için sistemi kullandığınızı düşünmeleri tuhafıma gitti
Aynı kurumda cok yakın 2 arkadası var .Benımle beraber calısıyorlar .Onlarda soylemedı bana .Benım deılkı onların yakın arkadası .

Böyle durumlarda kadınlara ulaşmaya çalışmak saçma. Sanki öğrense ne olacaktı Allah bilir o adam kaç kişiyle aldatmıştır o kadını. Zaten işte hiçbir şey olmamış bir de zararlı çıkan siz olmuşsunuz. Adama tekmeyi basıp bıraksaydınız keşke. Ben sizin yerinizde olsam bu noktadan sonra bir şey yapmazdım boşverin gitsin ikisini de.

Back