İntikam Almak İstiyorum

Benımle eşi ugrasıyor su anda.
Eşi neden size fake hesaptan "seni kendime karı yapacam" yazsın ki? Çok saçma.
Ayrıca iş yeri size mesleğinizi yapmak icin verilen bir sistemi kötüye kullanıp insanların özel hayatlarina baktınız diye uzaklaştırma vermiş. Şükredin geri gelmişsiniz. KVKK ihlali çok büyük bir suçtur .mesela Şeyma Subaşı'nin hesap dökümünü paylaşan bankacı önce kovuldu , sonra 7 sene hapis aldı. Sırf meraktan RTE'nin nüfus kayitina bakan 3 çalışan 10 yıllık hapis cezası aldi
Bunlar ünlü tabii ki ama normal vatandaş için bile KVKK ihlali ciddi bir suçtur. Yapan eden arkadaşlar, vallahi basınız yanabilir. Benim çevremde de var bu şekilde basi yanan arkadaslar. Aman...
Konu sahibi, siz de şükredin 5 yıl ile kurtulmuşsunuz. Bunların tekerine çomak sokarsaniz sizi KVKK ihlalinden hapse bile attirirlar. Sonra uğraş dur...
En iyisi hakkını helal etmeyip yoluna bakmak.
İstersen dışarıdan gelen mesajlara engelle hesaplarını. Kafan rahat eder

Ğ
tesekkur ederım

Tamam

Gecmiş olsun

Bu dul kavramanı Zihniyetı bozuk erkekler cıkarmış belli.. hay Allahım ya..

Arkadaşim sen bunların ikisinide boşver..
intikam alıcaksımda nasıl alıcaksın?
Ne gecicek elıne..

Bosver!! Sen kurtulduğuna dua et kendıne odaklan..

Herkez ettiğini bulur bu hayatta sana büyük bi ders olsun.. ileride daha tetbirli ol.. ve önüne bak..

Hiçbişey yapmayın intikam size daha çok zarar verir. Hayatta kötü insanlar da var. Yapacak bişeyiniz yok. O adamla asla irtibat kurmayın. Ve bunu kendi içiniz de halledin. Farzedin ki paranız çalındı eviniz yandı yapabileceğiniz bişey olurmuydu bu durumlarda bu olayı da öyle kabul edip geçin gitsin. Asla intikam almaya çalışmayın. Siz ne yaparsanız yapın karısı adama inanacak olan yine size olacak bazı olaylarda boşveeceksiniz şükredeksiniz bu adamın karısı da olabilirdiniz ne güzel kurtulmuşsunuz işte.

Aa bu konu o konu mu m li bişeydi o üyenin adı sanki aynı konu değil gibi

Tesekkur ederım

Tesekkur ederım

Zekaya bak,.. hayran kaldım şuan

İçimi rahatlattınız.Ben dulmuşum o namusluymuş .Nıkahlıymıs.5 ayıma mal oldu .Zorla tekrar gırdım işe .Ama unutamıyorum .Halada mesajlar atıyo .Allahım yardım et bana
Attığı mesajları eşine göndersen inanmazmı

Merhaba kızlar bende bu konu altına bir şey anlatmak istiyorum. Sizden düşüncelerinizi öğrenmek için bundan yıllar önce yani ben 16 yaşlarındayken çok yakın bir arkadaşımdan çok ağır bir darbe aldım ailem bütün çevrem o kadar etkilendi ki ne ailemin huzur kaldı ne de insanlara karşı çıkacak yüzüm benim çocukluk zamanlarımi bana iftira atıp mahvettiler. Şimdi yıllar geçti zaman geldi aradan 10 yıl geçti ve ben tam bu gece o kızdan intikam aldım ama içim o kadar huzursuz ki hep yanlış yaptığım ve hayatımı çok kötü etkileyecek korkusu var bana iftira atmıştı ve bende yıllar sonra çok yakın arkadaşıyla benimle ilgili konuştuğu birşeyi kendim gördüm ama başkasına anlatmış gibi söyledim içim çok huzursuz bu konuda ne yapayım sizce

Derdinizi bu kadar karışık anlatmayı nasıl başarıyorsunuz ya.Ana dilinde düzgün yazmak bu kadar zor olmamalı.Hiç bir şey anlaşılmıyor açıklamandan. Tahin Helva nın dedikleri doğru mu şimdi?

Kaç ay önce açılmış başkasının konusu üzerinden kendi konunuz anlatacağınıza yeni konu açın. F flamefire rahatsız olur mu diye hiç mi düşünmüyorsunuz

Adamin yazdiklari, esinin yazdiklari cok mahalle agzı seyler nasıl görüstünüz o tiple, bir de bir insanin evli oldugunu en fazla bir hafta yazismayla anlarim; aksamlari genelde iletisimin kesilmesi mesela. Tuhaf geldiniz bana 18 yasinda degilseniz

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. O onun sınavıydı, bu sizin sınavınız… Karma tekrar çalışacak şimdi tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…