Intikam alacagim. Nasil alayim?

E) hiçbiri

ya Allah askına boyle cocukca seylerle zaman kaybedecegınıze daha faydalı seylerle ugrasın.illa ıntıkamsa bır anda degıstır numaranı ulasamasın sana ortak bırınden ulasırsada numaram degıstı gerek gorduklerme de numaramı verdım zaten dersın herseyın ıyı olduguna ınandıgı bı gun hatta senı 10 dk sonra arımmı dıye telefonu kapattıkdan sonra...

Zaman her şeyi halleder. Siz işinize önünüze balın. Enerjinizi onun üzerinde toplamayın. zamamn en güzel intikamı alır. sizin alacağınız intikamdan daha güzel alır.

Ya arkadasim aldatan insana intikam alicam bahanesiyle geri donmek gibi bir gurursuzluk yapmissin.
Herhangi bir intikam turu onu toparlayamaz.
Yasin da kucuk degil.
Daha da dusurme kendini.

Aldatilmak kuyruk acisi olmus gibi duruyor disaridan.

Valla ne desem ki..
İntikamı da severim aslında ama 1. Plan olmaz kardeş aklında kötü kalacaksınız ama ona hatasını hatırlatıp yüzüne vurarak bitirirsen daha etkili olur bence..
Birden uzaklaş sana ulaşamasın bi süre sonra ulaşmasına izin ver ve onu vicdanen rahatsız edecek şeyler söyle aldatması ile ilgili artık orasını da sen uydur herşeyi de KK dan beklememek lazım .

Adamın bir suçu yok suç senin .Adamın ne mal oldğunu anlamışsın sırf intikam alcam diye tekrar kabul etmişsin ama adamı bulunca intikamı falan unutmuşsun. E bu adam bu kadar işte ne bekliyosun.
Bence intikamı falan bırak.Çok fazlada kiraz mevsimi , abüdik kubidik diziler izleme .
Adamdan ayrıl.Ben senden daha iyilerine layığım uğraşamıycam senle de. Engeli bas bitsin ..

1. daha iyi...
ama şeytana uyma boş ver...
artık o yaşları geçtik...
belki sen geçmedin kaç yaşındasın?

intikam 1 tehlikeli
öldürürse adam seni napcan?
ayrıl gitsin

Kendi kendimi kandirdigimin farkindaydim aslinda.
Artik daha fazla katlanmakmistemiyirum o salaga o yuzden sizden yaptigim iki tane intikam planim ile ilgili tavsiyeler istiyorum.

kendi kendini kandırdığının farkındaymışsın bu güzel bir şey intikam planına gelince katlanmak istemediğin biri için plan yapmak bile zaman kaybı değil uygulamak.

Nee yaş 23 mü ben 13 sandım. Allah aşkına başka işlerle başka insanlarla ilgilenin. Nedir bu intikam işleri falan? Adam sizi takmamış ki intikam aldığınızı sanınca içine otursun. Kesin sizin dışınızda 10 kız daha vardır hayatında.

Ayrılacaksan adam gibi yap ki senin gibi birini kaybettiğine pişman olsun. Onun yaptığı aşağılık bir hareketmiş sende aynısı yaparak onun gibi olma, seni bıraktığı için doğru karar vermiş olduğunu düşünmesin...

Yaşadığınız şeyleri daha fazla alçaltma. En azından onun gözünde kendisiyle aynı seviyeye inme.
Bırak planları taktikleri. Olduğun gibi görün.

Aldatılmadım ama terkedilmiştim daha sonra o adım attı ama ben hiç intikam alıyım diye düşünmedim bence hiç yorma kendini direk söyle artık seni sevmiyorum diye geç git sonra da sil herşeyi

Kizlar bende bundan cok kisa bir süre önce aldatildim hayatimin sokuydu. Bir hafta boyunca yemek yiyemiyor nefes alamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…