• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intikam alacagim. Nasil alayim?

Sizce de çok çocukça şeyler değil mi? Bence uğraştığınıza değmez her zaman Allah'a havale ediyorum haksızlığı.

Bence hicbisey demeden engelle herseyden sana ulasamasin kisa bi sure sonra ac butun profil fotolarinda o arkadasinla senin cekindigin fotolar olsun catlar patlar en azindan en buyuk intikam bu bence yine astim kendimi :KK45:

Bunun aslında gidip babasıyla abisiyle kardeşiyle birlikte olacan da işte.. :) onu yapmaya da cesaret edemezsin heralde :D sonra da babanla oldum ama ben aslında seni cok seviyorum askimdan ölüyorum falan diceksin. Gerisini otursun kendi düşünsün dursun.

yavrum sizin ne kadar boş vaktınız var,intikam 1 sneın yaşında normal,2 yapsan sanırım o olgunlukta değilsin,3 erkeler hıçte tınmazzzzz

canım ya.. gerçekten bu kadar yazdığına bile değmez. en büyük intikam yok saymaktır. hayatında hiç yokmuş ve daha önce de hiç olmamış gibi davranırsan ve kendini de buna inandırırsan o zaman intikam almış olursun.

zaman harcamaya değmez o insan için bence ben soğudum senden de ayrıl gitsin liseli arkadaşını bence karıştırma adam terelelli çıkar çocuğu bulur sorun olur...

İntikam 1: Gururunuzu kurtarmayacak, aksine onurunuzu, değerinizi düşerecektir. En fazla değmezmiş sana der.
İntikam 2: Bu en güzel ceza..
Adam size en başında karakteriyle ilgili sinyaller vermiş ama aşkınızdan görmek istememişsiniz..
Silin, engelleyin ve yolunuza devam edin..

kendini onun seviyesine düşürmek istiyorsan 1. plan
ama kendi seviyeni göstermek istiyorsa tabiki 2. plan.
bırak ne hali varsa görsün.

İnanmayacaksın ama ondan ansızın ayrılıp hayatına o hiç olmamış gibi devam etsen daha çok sarsılır. Hele intikam 1 ile aklında karaktersiz biri olarak kalırsın ve senden ayrılmış olmaktan hiç üzüntü duymaz.

Konusma seklin cok itici geldi bana.
"pis zampara, boyu devrilesice" vs. :110:

Ayrica bu dedigin intikamlari arkadaslarim lisede uyguluyordu.
Bosver gitsin ya .
Hem bana ondan ayrilaan bile geri donecekmissin gibi geliyor o yuzden hic aldatiyomus gibi oyunlara girme

Bebeğim ergenlik dönemi de bitmiş yaşına göre ama demekki bedenen bitmesi bi anlam ifade etmiyormuş...

Boyu devrilesice :KK53::KK53: annem kızınca derdi bunu bana hakikaten devrildi 1.65 kaldım öyle :KK53:
10 Numara intikam yolu söylüyorum şimdi sana iyice yaklaş ekrana oku : UNUT !
Unutmak en iyi intikamdır bunu bir gün anlarsın. Yapacağın en güzel hareket bu..

İntikam 3: Galiba senin eski kiz arkadasindan hoslaniyorum diyin. Hayatinin sokunu yasasin :KK53:
kahkaha attım resmen. :KK70:

konuyla ilgili yorumum da ;
bence hiç ona haber vermeden engelle falan ulaşamasın sana.
sen de artık, onu ve intikam planlarını aklından çıkar.
yoluna bak...

Back