Teşekkür ederim hepinize. İyi,kötü bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ama kendimi ifade edemedim sanırım. Ben kocamdan ayrılamam,onsuz yapamam demiyorum. Boşanmanın ardından gelecek stresi kaldıramayacağımı düşünüyorum. Çünkü ailem tepki gösterecek. Belki yeni bir şehire gitmem gerekecek. İş bulmam ve bir şekilde yoluma devam etmem lazım. Ama cesaretim yok,korkuyorum. Kaldıramayıp pes etmekten,yalnız kalmaktan korkuyorum. Eşimle evlilik öncesi cinsel beraberliğimiz vardı ve hamile kaldığımda hazır olmadığını söyleyip kürtaj yapmamı istedi. Bende yaptım ve evlendik. Bu konu da bir hassasiyetim olduğu için eşimin yine aynı şekilde davranması beni incitiyor. Bana o Bebek için vicdan yaptığını hatta Benimle bu yüzden evlenip, bana bu yüzden katlandığını söylemişti bir tartışma esnasında. En az kürtaj kadar onurumu kırmıştı bu cümle. Sonra sinirden söyledim diyip geçiştirdi. Kürtajdan sonra günlerce burnuma Bebek kokusu geldi. Ama o bunu ne anladı nede destek oldu. Hiç konuşmadı bile bu konuda. Yine olsa yine aynını yapardım dedi. Şimdi onu başka çocukları severken görünce inciniyorum.