İntiharı düşünemeye başladım?

Balparmak95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
113
52
29
Herkese Merhaba

Buraya ilk yazdığımda 4 aylık evliymişim şimdi 1.5 yıllık evliyim. Ve evliliğimde problemler düzelmedi. Dünyaya farklı bakıyoruz ve birbirimizin düşüncelerine saygı duymuyoruz. Bu saygı ortamını oluşturamadık. Çok fazla şey yaşadık ve ben sevginin kaldığından bile emin değilim çok yıprandık. Dün çocuk yapma fikrini ortaya attım “psikolojik olarak baba olmaya hazır değilim” dedi. Bu koca bir yalan. Açık açık yüzüme evlilik bu haldeyken senden istemiyorum dese daha az incinirdim. Çünkü yiyenlerine amcalık değil babalık yapıyor adeta. Bende boşanmak istediğimi söyledim oda boşanmak istemediğini ama ben istiyorsam gerekli işlemleri başlatabileceğimi sorun çıkarmayacağını söyledi. Bende evleri ayıralım o halde dedim ve uyumaya çekildim. Ve kendimi inthar eden bir adamın geride bıraktığı intihar notunu izlerken buldum. Sonra şah damarımı kesmemin bütün sorunu halledeceğini anladım. Yorgun’um ve henüz alışamadığım bu evlilik hayatını Bırakıp sil baştan başlamak beni çok korkutuyor. Öte yandan saçma bir şekilde gittiğim kursun sahibi ile sizli bizli olarak sohbet ederken buLuyorum kendimi. O bana hayatını anlatıyor ben ona. Ve bu saçma şey beni hem rahatsız ediyor hemde iyi hissediyorum. Sakinleşmiş hissediyorum. Bu karmaşa nefesimi kesiyor. Ve sanırım gerçekten nefesim kesilirse huzura ereceğim. Dün annem bana en fazla 5-10 yıl yaşarmışım tek böbrek ile dedi ve ben annemin acısını da kaldıramam. Ben onu gömeceğime o beni gömsün. Ben kimsenin acısını kaldıramam. Kendimi zor taşıyorum. Hayat Sevincimi kaybettim. Ve sonrasını merak etmiyorum.

Neden bu kadar sorunlu bir evliliğe bebek ?
O bebek için daha kötü olmaz mı ?
Sorunları düzeltmek istiyorsanız kaynağını bulmalısınız .
Eşinizde ayrılmak istemediğine göre sorun çözmeyi deneyebilirsiniz .
Aile terapistine gittiniz mi ?
Daha 2 yıla kadar pek çok evlilik oturmuyor zaten .
Sorunları bulun önce olmuyorsa da ayrılırsınız saygı çevresinde . Ayrılmakta Dünya'nın sonu değil

bir insanın bir insanı intihar düşüncesine kadar itmesi çok üzücü.
olmuyorsa olmuyordur.
boşanmak ölmekten nasıl daha zor geliyor?
destek alın.
Eşimle tanışmadan önce de intihar eğilimim vardır. Eyleme dökmüşlüğüm de. Ama eşimi tanıyınca ve bulunduğum şehir değişince birşeyler duruldu. Ama şimdi tekrar aynı şeyler başlıyor. Boşanmak zor gelmiyor. Alacağım tepkiler, yeniden birşeylere başlamak zor geliyor ve beni heyecanlandırmıyor. Güçsüz hissediyorum. Yalnız çok yalnız hissediyorum.

Eşimle tanışmadan önce de intihar eğilimim vardır. Eyleme dökmüşlüğüm de. Ama eşimi tanıyınca ve bulunduğum şehir değişince birşeyler duruldu. Ama şimdi tekrar aynı şeyler başlıyor. Boşanmak zor gelmiyor. Alacağım tepkiler, yeniden birşeylere başlamak zor geliyor ve beni heyecanlandırmıyor. Güçsüz hissediyorum. Yalnız çok yalnız hissediyorum.

mutlaka destek almalısınız.
her karşımıza çıkan zorlukta intihar etseydik dünyada insan kalmazdı.

Ruh haliniz hiç iyi değil. Psikolojik destek almalısınız. Karşılaştığımız her zorlukta ölümü düşünmek hiç mantıklı değil. Boşanan bir sürü insan var. Kesinlikle anlasamadiginiz iyi gitmeyen evliliğe bebek düşünmeyin. Sizi iyileştirmez bozuk psikolojinizi daha da yıpratır. İyi evlilikleri bile sarsan zor bir şeydir çocuk.

Ruh haliniz hiç iyi değil. Psikolojik destek almalısınız. Karşılaştığımız her zorlukta ölümü düşünmek hiç mantıklı değil. Boşanan bir sürü insan var. Kesinlikle anlasamadiginiz iyi gitmeyen evliliğe bebek düşünmeyin. Sizi iyileştirmez bozuk psikolojinizi daha da yıpratır. İyi evlilikleri bile sarsan zor bir şeydir çocuk.
Destek aldım ama destek sırasında boşanmam gerektğini psikolog açık bir şekilde ifade etti.

Çok bencil düşünüyorsunuz siz annenizin acısını katlanamam derken anneniz nasıl bi evlat acısına katlanabilecek.Destek alın bu dünyada bir eş herşey demek değil .Hiç bir şey hayatınızdan daha kıymetli değil bir kere geliyoruz dünyaya .Bakarsınız eşinizde yürümeyen şeyler ilerleyen süreçte başka bir insanla yürür.

Destek aldım ama destek sırasında boşanmam gerektğini psikolog açık bir şekilde ifade etti.

boşanmak ölmekten daha zor
boşanmak tedavi olmaktan daha zor..
siz bütün kapıları kapatıp bildiğinizi okuyacaksanız bu konuyu niye açtınız?
yinede bir ümit iyileşmek için açtığınızı farzedersek boşanmakla başlayın diyoruz işte.

Boşanın o zaman.
Boşanmaktansa ölmek daha mı kolay?
Ölünce anne babanız ne yapacak?
Gazeteyi açıp 3. sayfada bu sebeple öldüğünüzü görürsem bu ne yahu derim. Böyle bir şey yaparsanız koca deliliğinde yeni bir çığır açarsınız. Koca aşkına ölen kadın ne gördüm ne de duydum.

Kim sizden değerli? Sevmiyorsa da sevmiyor yani, bu adama olan sevginiz kendinize olan sevginizden daha mı fazla? Boşanın tekrar evlenirsiniz dünyada erkek kıtlığı yok. Başka ne denir bilemedim.

Siz bence çıkıp ailenizin yanına gidin yalnız kalmayın. Yanınızda sürekli birileri olsun.

Psikolojik bir destek almak iyi gelir sizee. Ayrica siz intihar edecek kadar bencil misiniz? Hic arkada birakacaginiz anneciginizi dusunmuyor musunuz? Inanin su an her sey zor geliyordur ama insan her seye gogus gerecek bir varlik. Herkes zorluk yasiyor. Sirf evliliginiz kotu gidiyor diye bunlari dusunmeyin. Zayif olmayin. Psikolojik destek size cok ama cok iyi gelecek.

Lütfen bu durumda cocuk yapmayin. Hem bosanmayi hem cocuk yapmak mantiksiz. Sizin icinde iyi olmaz lohusa piskolojisi cok agir.
Kendinize kiymayin... destek alin. Intihar ile hic birsey cözülmez. Ailenizi düsünün ... savasmadan hayatinizdan vazgecmeyin. Evet bazi durumlar hic kaldiricak halde degil. Hepimiz zaman zaman böyle dönemlerden geciyoruz. Bende. Lütfen profesyonel destek alin. Bu tür düsüncelerden kurtulduktan sonra bir yasam kocuna bas vurun. Hayatinizi kendi elinize alin ve mutlu olucagi iz bir sekilde yasayin.

Bu kadar sorunlu bir evlilik var ve sen bebek istiyorsun????

Neyse ki kocan senden daha mantikliymis ki olmayan evlilige cocuk falan istememis.

Canim intihari falan sil kafandan.
Allah korusun

Bosan

Annenle yasa
Birbirinizle daha fazla vakit gecirin annenle
Annen icin se uzulme Allah buyuk tip ilerledi iyilesir uzun yasar insallah

Herkese Merhaba

Buraya ilk yazdığımda 4 aylık evliymişim şimdi 1.5 yıllık evliyim. Ve evliliğimde problemler düzelmedi. Dünyaya farklı bakıyoruz ve birbirimizin düşüncelerine saygı duymuyoruz. Bu saygı ortamını oluşturamadık. Çok fazla şey yaşadık ve ben sevginin kaldığından bile emin değilim çok yıprandık. Dün çocuk yapma fikrini ortaya attım “psikolojik olarak baba olmaya hazır değilim” dedi. Bu koca bir yalan. Açık açık yüzüme evlilik bu haldeyken senden istemiyorum dese daha az incinirdim. Çünkü yiyenlerine amcalık değil babalık yapıyor adeta. Bende boşanmak istediğimi söyledim oda boşanmak istemediğini ama ben istiyorsam gerekli işlemleri başlatabileceğimi sorun çıkarmayacağını söyledi. Bende evleri ayıralım o halde dedim ve uyumaya çekildim. Ve kendimi inthar eden bir adamın geride bıraktığı intihar notunu izlerken buldum. Sonra şah damarımı kesmemin bütün sorunu halledeceğini anladım. Yorgun’um ve henüz alışamadığım bu evlilik hayatını Bırakıp sil baştan başlamak beni çok korkutuyor. Öte yandan saçma bir şekilde gittiğim kursun sahibi ile sizli bizli olarak sohbet ederken buLuyorum kendimi. O bana hayatını anlatıyor ben ona. Ve bu saçma şey beni hem rahatsız ediyor hemde iyi hissediyorum. Sakinleşmiş hissediyorum. Bu karmaşa nefesimi kesiyor. Ve sanırım gerçekten nefesim kesilirse huzura ereceğim. Dün annem bana en fazla 5-10 yıl yaşarmışım tek böbrek ile dedi ve ben annemin acısını da kaldıramam. Ben onu gömeceğime o beni gömsün. Ben kimsenin acısını kaldıramam. Kendimi zor taşıyorum. Hayat Sevincimi kaybettim. Ve sonrasını merak etmiyorum.

Ben bu kadar çaresiz ve umutsuz hissetmenizin biraz da annenizden kaynaklandığını düşünüyorum. Boşanma kararı alsanız engel olmaya mı çalışır? Sanki boşanmayı istiyorsunuz ama birden fazla cephede savaşacak gücünüz yok gibi hissettim.

Eşinizle boşanırsanız tek boşanan siz olmayacaksınız mutsuz bir evlilikten ise ayrılıp hayatınıza bakmanız daha iyi eşiniz doğruyu söylemiş çocuk yapmak için hazır değilsiniz hem mutsuzum sevgi bitti diyorsunuz hem de çocuk istiyorsunuz çocuk bir evliliği kurtarmaz bahane değil yani öyle bir psikolojide çocuk yapamam demiş. Kaldı ki siz aradığınız sevgiyi dışarıda aramaya başlamışsınız ki bu çok tehlikeli. Ayrıca anneniz tek böbrekle az yaşamaz merak etmeyin böbreğini ailesine bağışlayanlar var tek böbrekler insan hayatı azalsa doktorlar birinin tek böbreğini alıp başkasına nakil eder mi? dünyada daha büyük dertler var

Sizden çocuk bile istemeyen adamdan boşanmak yerine, ölmeyi tercih etmeniz doğrusu düşündürücü. Görünen o ki saplantılı bi ilişkiniz var. Çocuk iki tarafında ortak kararıyla olması gereken bişey. Sadece sizi yada karşı tarafın istemesiyle olacak bişey değil. Ayrıca böyle bi sorunlu evlilikten çocuk istemeyen kocanızada hak vermemek elde değil. Lütfen mantıklı düşünün. Çocuk istemiyor diye eşinden boşanma fikri ne kadar yanlışsa, boşanmak yerinr kendin öldürmek istemende o kdar yanlş. Umarım doğru olan yolu bulursun

Herkese Merhaba

Böyle bir evlilikte çocuk yapmak istemeniz saçma değil mi. Hayatınızı mahvetme konusunda bu ısrar nedir. Çocuk yapıp bu defa da boşanmak istiyorum ama çocuk babasına çok düşkün diye konu açanlardan mi olmak istiyorsunuz. Hayat çok kısa ve tek bir defa buradayız. Tekrarı yok. Belki dışarıda tüm omrunuzu birlikte ve mutlu geçireceğiniz biri var....

X