Intihara kalkistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Merhaba

Dün intihara kalkistim bileklerimi kesmeye calistim ama yapamadim .... 4 5 aydir böyleyim psikolojim bozuldu , gözlerim siddetli kuru diye tetikledi bu psikolojimin bozulmasinda büyük etken. Ben ne yapicam psikatriden randevu aldim bi kac gune gidicem

Guneslihava size bir şey ifade ediyor mu?

Gecende konunuz yok muydu ,intihari bile düşünüyorum diye? Sizin sorununuz goz degil once akil sagliginizla ilgilenin tedavi olun lutfen

Bakın göz kuruluğu tedavisi olan bişey neden kanser olmuş gibi davranıp kendinize hayati zindan ediyorsunuz? Hadi varsayalım ki kanser oldunuz çözümü intihar etmek mi Allah aşkına... Bu kadar mı inancsız ve isyankarsınız...

Insanlar neler yasiyor da ayakta kaliyor.goz kurulugu diye intihar etmek mi? eee bizde de var ayni sorunne yani intihar mi edelim? Siz ya burda,iinsanlarla dalga geciyorsunuz, ya da gercekten psikolojiniz bozuk. Iki durumda kotu.Insanlarin dertleriyle dalga geciyorsaniz cok ayip ,gercekse de acil yardim….

Cidden sizin dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım ciddi iseniz de acilen tedavi görmeniz şart çünkü gerçekten iyi değilsiniz AKIL VE RUH SAĞLIĞI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…