- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
-
Dönmez ugrasmaİyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Ya da önereceğiniz birşey var mı, ne yapmalıyım?
Aralık ayında tanışmışsınız en fazla 1 ayda ne gibi bir ciddiyet olabilir orasını anlamadım.Tamam 1 ayda sevgili olursun da 1 senelik gibi olmaz ayrıca yolun başında adamın senin bu halini görmesi iyi olmuş sana yol vermiş.
Yanlış anlama kötü birisi olduğun için söylemiyorum ama sağlıklı düşünmüyorsun ben olsam intihar eden biriisyle devam etmem adam sağlıklı karar almış.Yoğun bakımda kaldım toparladım demişsin de hangi ara yani kusura bakma da kimse 5 gün hastanede kalıp bir anda tamamen pişman olamaz hala aynısındır.Olay zaten yeni
Tedavi olmadan ve kendine zaman vermeden düzelemezsin sen kandırma kendini.Adamı
Bu aralık değil, 2023 aralığı, yani aradan baya zaman geçti, zaten beni 1 dk bile dinlemeyen bir adamı daha da aramayı düşünmüyorum .Aralık ayında tanışmışsınız en fazla 1 ayda ne gibi bir ciddiyet olabilir orasını anlamadım.Tamam 1 ayda sevgili olursun da 1 senelik gibi olmaz ayrıca yolun başında adamın senin bu halini görmesi iyi olmuş sana yol vermiş.
Yanlış anlama kötü birisi olduğun için söylemiyorum ama sağlıklı düşünmüyorsun ben olsam intihar eden biriisyle devam etmem adam sağlıklı karar almış.Yoğun bakımda kaldım toparladım demişsin de hangi ara yani kusura bakma da kimse 5 gün hastanede kalıp bir anda tamamen pişman olamaz hala aynısındır.Olay zaten yeni
Tedavi olmadan ve kendine zaman vermeden düzelemezsin sen kandırma kendini.Adamı da sal
Çünkü hayatından çıkarmak istemiş neden dinlesin ki seni yaptığın şey ortada.Uğraşmak istememiştir mantıklı olanı yapmış benceBu aralık değil, 2023 aralığı, yani aradan baya zaman geçti, zaten beni 1 dk bile dinlemeyen bir adamı daha da aramayı düşünmüyorum .
Bende en çok ona üzüldüm, bir ziyaret yada geçmiş olsunu bile çok gördü, o bu durumda olsaydı ben ziyaret ederdim.Vicdansız bir adammış. Hadi bu yüzden ayrılmak istese bile insan önce bir ziyaret etmez ki hiç? Siz iyileşince ayrılıyorum diyebilirdi. Üzülmeyin, bir taraftan iyi olmuş. Adamın vicdansız olduğunu görmüşsünüz sayesinde.
Niye dönsün ? Rahatsız eden bişeyi kabullenmeyi bilmeyen, ağırlığı olmayan kendine değer vermeyen birine neden dönsün değer versin? Sen intahar edip gitsen o keyfine devam edecek.. hayatta boşluk bıraktığın her bir yere yerin doldurulacak .. işin varsa senin yerine başkası alınacak, sevgili mı konu başkası hayatına girecek. Senin yaşayamadıklarını başkaları canlıyken keyfini çıkaracak sevdiklerin ise arkandan 3 gün ağlayacak hayatına devam edecek. Bir insan bir kere hayata geliyor .. bu ne kıymet bilmemezlik?İyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
1 ay için mi bu melankoli
Bende buna üzülüyorumLütfen yardım alın, o çocuğuda boşverin. Birlikte olmak zorunda değil ama canavar görmüş gibi kaçmasınıda gerektirmez. İnsan bir oturur konuşur vedalaşır. Bunu bile yapmayan kişi için hiç üzülmeye değmez.
Bekleme dönmez lütfen insanları da ısrarla rahatsız etmeyin bunun adı tacizİyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Taş çatlasın 2 aylık sevgilimde intihar etse bende arkama bakmadan kaçardım. Bidaha da asla dönmezdim. Adamın peşine düşeceğinize psikiyatriste gidinİyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Kimse canına kiyan biri ile gelecek düşünmez tedavi olup geleceğinize bakinİyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?