- 9 Nisan 2022
- 119
- 19
- 28
- 23
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
-
Adamı rahat bırak, bir doktora git. Önerim bu kadar.
Adamı rahat bırak, bir doktora git. Önerim bu kadar.
Neden öyle dediniz ki, benim kötü bir niyetim yok sadece hala duygularım var onaAdamı rahat bırak, bir doktora git. Önerim bu kadar.
Yo intihar gibi bir düşüncem yok, kendimi toparladım ben. Bir kere oldu o hataİnsan o aşamaya kolay gelmez. Geldiyse tedavi olmalı
Şimdi de bu adam için mi depresyona girip intihar edeceksin ? Kendin için tedavi ol.
Evet gittim.Niyetinin önemi yok adam seni istemiyor canım bacım. Bir kere oldu iyiyim demişsin hiç psikiyatriye gittin mi? Bunda ayıp bir şey yok, mutlaka gitmelisin
Öneri sormuşsunuz terapiİyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Ya da önereceğiniz birşey var mı, ne yapmalıyım?
İyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Merhaba.. Durumunuza çok üzüldüm yaşınız çok genç henüz önünüzde yaşanacak çok şey var. Bir işte çalışıyor musunuz bilmiyorum fakat kendinize yeni aktiviteler bulun işiniz yoksa işe giriin çalışın. Kısacası önünüze bakın neden sizi istemeyen birini ısrarla istiyorsunuz ki. Bide ailesi istemiyor demişsiniz Allah aşkına zaten yeterince küçük düşürmüşsünüz kendinizi bence daha fazla ısrar etmeyin yolunuza bakın dik durun hatta hayatınızdan silin gitsin. Toplasanız iki aydır tanıyormuşsunuz iki aydır tanıdığınız bir adam için mi canınıza kıymaya kalkıştnz pesss. Peki siz başkası içn bunu yaparken arkamızda geride bıraktıklarınızı düşündünüz mü hiç. Zaten o adam sizi gerçekten sevse siz böyle bir yola da başvurmazdınız demi.? Şu hayatta kimse için değmez ya değmez önünüze bakın o insanı da silin hayatınızdan ileride sizi gerçekten seven size değer veren bir insanı bulursunuz umarım.. Hayat her şeye rağmen güzel şöyle düşünün vardır Allah'ın bir bildiği ki o insan hayatınzdan çıkıp gtmişİyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Çok doğru söylediniz .Merhaba.. Durumunuza çok üzüldüm yaşınız çok genç henüz önünüzde yaşanacak çok şey var. Bir işte çalışıyor musunuz bilmiyorum fakat kendinize yeni aktiviteler bulun işiniz yoksa işe giriin çalışın. Kısacası önünüze bakın neden sizi istemeyen birini ısrarla istiyorsunuz ki. Bide ailesi istemiyor demişsiniz Allah aşkına zaten yeterince küçük düşürmüşsünüz kendinizi bence daha fazla ısrar etmeyin yolunuza bakın dik durun hatta hayatınızdan silin gitsin. Toplasanız iki aydır tanıyormuşsunuz iki aydır tanıdığınız bir adam için mi canınıza kıymaya kalkıştnz pesss. Peki siz başkası içn bunu yaparken arkamızda geride bıraktıklarınızı düşündünüz mü hiç. Zaten o adam sizi gerçekten sevse siz böyle bir yola da başvurmazdınız demi.? Şu hayatta kimse için değmez ya değmez önünüze bakın o insanı da silin hayatınızdan ileride sizi gerçekten seven size değer veren bir insanı bulursunuz umarım.. Hayat her şeye rağmen güzel şöyle düşünün vardır Allah'ın bir bildiği ki o insan hayatınzdan çıkıp gtmiş
Bu durumu takıntı yapmışsın. Hiçkimse için canından olmaya değmez. Profesyonel destek almalısın acilen. Çok geçmiş olsun.İyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?