Intihar ettiğim için terk eden sevgilim geri döner mi sizce?

Kedi_sever_insan

Kedi aşığı 😻❤️
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
119
19
28
23
İyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemiş o kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Ya da önereceğiniz birşey var mı, ne yapmalıyım?

İnsan o aşamaya kolay gelmez. Geldiyse tedavi olmalı
Şimdi de bu adam için mi depresyona girip intihar edeceksin ? Kendin için tedavi ol.

Öneri sormuşsunuz terapi önünüze bakın döneceğini sanmam ama sizin destek almanız lazım

Onun da iki kulağı bir burnu filan var ;o da sıçıyor diye bi deyim var ya sosyal medyada:) partnerlerinizi ve hatta hiç bir insanı böyle kutsamayın. İlla bir canlıyı kutsayacaksan bunu aynaya karşı yap,kendini sev. İnsansın bunalıma da girebilirsin psikolojin de bozulur böyle bir dönemde yanında olmayan bir adamla ömür geçmez tanrı sana işaret göndermiş onla devam etmemen için. Çok gençsin eğitim hayatın yoksa edin,spora git arkadaşlar edin sosyalleş kendine yönel.O adamı da unutursun zamana bırak bi bakarsın geçmiş

Merhaba.. Durumunuza çok üzüldüm yaşınız çok genç henüz önünüzde yaşanacak çok şey var. Bir işte çalışıyor musunuz bilmiyorum fakat kendinize yeni aktiviteler bulun işiniz yoksa işe giriin çalışın. Kısacası önünüze bakın neden sizi istemeyen birini ısrarla istiyorsunuz ki. Bide ailesi istemiyor demişsiniz Allah aşkına zaten yeterince küçük düşürmüşsünüz kendinizi bence daha fazla ısrar etmeyin yolunuza bakın dik durun hatta hayatınızdan silin gitsin. Toplasanız iki aydır tanıyormuşsunuz iki aydır tanıdığınız bir adam için mi canınıza kıymaya kalkıştnz pesss. Peki siz başkası içn bunu yaparken arkamızda geride bıraktıklarınızı düşündünüz mü hiç. Zaten o adam sizi gerçekten sevse siz böyle bir yola da başvurmazdınız demi.? Şu hayatta kimse için değmez ya değmez önünüze bakın o insanı da silin hayatınızdan ileride sizi gerçekten seven size değer veren bir insanı bulursunuz umarım.. Hayat her şeye rağmen güzel şöyle düşünün vardır Allah'ın bir bildiği ki o insan hayatınzdan çıkıp gtmiş

Çok doğru söylediniz .

Tedavi olman gerekiyor bunun altındaki sebebi bulman gerekiyor. Ondan sonra sağlıklı bir ilişkin olabilir. Şöyle düşün sen sağlıklı bir bireysin ve konuştuğun insan bir anda intihar ediyor ne düşünürsün ben şöyle düşünürüm, bir şey mi dedim de o yüzden intihar etti, ya Bir dahaki sefer olursa Ailesi beni bundan sorumlu tutacakmş neden bu tarz bir sorumluluk alsın ki?

Bu durumu takıntı yapmışsın. Hiçkimse için canından olmaya değmez. Profesyonel destek almalısın acilen. Çok geçmiş olsun.

Önerim terapi al, adamla da muhattap olma. Bırak yoluna gitsin. Benim için, benim yüzümden veya herhangi başka bir sebepten intihar eden biriyle asla birlikte olmak istemezdim.

Adamı rahat bırak, takıntı mı yaptın? Aşamıyorsan bir daha Tedavi ol terapi al, önüne bak. İstemiyor olabilir normal kusura bakma

Sevmeyen biri ne olursa olsun dönmez.
Zamanında birisi dönmem için motorunu bilerek duvara sürmüştü. İlişki içinde de sürekli tehdit ediyordu, onu bırakırsam kendini öldürürmüş falan gibisinden. Evet, bu tehditler beni bir süre yanında tuttu. Ama arada sevgi değil de sadece insani bir acıma duygusu, vicdan olduğu için bir süre sonra kendimi seçtim. Çünkü aşktan deliye dönmediğin sürece kimseyi kendinden öteye koyamıyorsun.
Sonra tabi tehdidini yerine getirdi, ölmedi şükür birkaç ay koltuk değnekleri ile yürüdü. Ama bu beni ona döndürmedi, zaten artık vicdanım bile yetmiyordu onunla kalmak için.
Bu sürdürülebilir bir şey değildi çünkü, her ne sebeple olursa olsun sevmediğin biriyle sonsuza kadar kalamıyorsun.
Senin durumunla benimki farklı, ben intihar sebepli ayrılmamıştım. Bundan çok daha önce içimde bitmişti biten. Ama sonuçlar benzer, bir başkası için canından olmaya değmez. Gelinen nokta bu.
Açık yüreklilikle söylüyorum, benim için de değmezdi. Ama bana yaşattığı vicdani yük, manipülasyon, tahdit, şantaj, tacizler vs. derken beni ondan iyice itmişti.
Bence artık ısrarcı olmayın, su akar yolunu bulur. Salın biraz, belki çok daha özel duygular beslersiniz karşılıklı olur, çok mutlu olursunuz başkasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…