İntihar Etmek İstiyorum Benim İçin Tek Kurtuluş ; ÖLÜM .. :(

2 kez açıldım, birinde reddedildim hatta çocuğun annesi tarafından reddedildim :-):-) Düşün yaşadığım utancı, rezilliğimi :-) Ama noldu? En fazla birkaç ay sürdü, sonra hepsini unuttum. 15-15 yaşlarındaydım. 2.sinde 20 yaşındaydım, önce alttan alttan mesajlar verdim, anlamadı öküz. 1,5 sene sonra dayanamadım bi gece açıldım, içimde ne varsa söyledim. İlişkimiz başladı, 3 sene sürdü aldatıldım, tek bir açıklama yapılmadan terkedildim :KK70:Şimdi mükemmel bir ilişkim var ama zaman ne gösterir bilemem tabi ki. Gördüğün gibi hala nefes alıyorum, hala yaşıyorum. Hepsi birer anı oldu benim için.

Açılamam dersen minik adımlar at, karamsarlığa düşmeden küçük küçük hareketlerle belli et. Redderse kendi kaybeder, bi sürü erkek var yahu :KK66:
ondan vazgeçebilsem.. anlamıyorum hangi ara aşık oldum ya yuh bana.

Ne diyeyim bilemedim, 18 yasimdayken sevgilimi trafik kazasinda kaybettim, gecen sene arkadasimi meme kanserinden (daha 35 yasindaydi ve 5 yasinda bir oglu vardi) gecen hafta da 40 yasindaki teyzeme lenf kanseri teshisi kondu... ölüm oyle bir sey ki, cenazede bile komik bisey oluyor guluyorsun. Olan gidene oluyor. intihar sadece bir kacis, ama geride kalanlari cezalandiracagini sanma, arkadaşımın kocasi 1 yili dolmadan evlendi bile, yani kimsenin acisi sonsuza kadar surmuyor.
doğru aslında anca 3 gün crusher diye ağlarlar sonra amaann ölenle ölenmez boşverelim derler..

Bu yüzden mi intehar edeceksiniz yok artık. Ne şehit ne gazi b+k yoluna gitti niyazi olursunuz
Arkadaş da gelir geçer, deli gibi aşık olduğunuz adam da..
Size kalan yine sizsiniz
He böyle saçma şey yüzünden intihar edin yok artık

Bir aşk için iki dünyanı da mahvetmeye değer mi?

Bu adamın sevgilisi, nişanlısı mı var?

Neden açılamiyorsun?
şuan onun hayatında kimse yok. Tek korkum ya reddederse ? bir daha yüzüne nasıl bakarım.. hele o reddedildiğim an ki utanç..

Daha açılmamışsınız, sizi reddedip etmeyeceği bile belli değil, intihar diyorsunuz. Dikkat çekme amaçlı yazılmış bir başlık işte..

Daha açılmamışsınız, sizi reddedip etmeyeceği bile belli değil, intihar diyorsunuz. Dikkat çekme amaçlı yazılmış bir başlık işte..
dikkat çeksin diye yazmadım canım benim. konuyla ilgili olduğu için. neler yaşadığmı buraya yazsam bdv çöker :/

Bencede açıl böyle içinde kalırsa daha mı iyi kendini yiyip bitiriyorsun en azından söylersin olacağı varsa olur ve söylesem mi söylemesem mi ikileminden de kurtulmuş olursun hem artık ilişkilerde erkeği kızı kalmadı herkes herşeyi söylüyor valla (her ne kadar ben yapamasam da :--D)

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. bir nebze bile olsa rahatladım. insanlık ölmemiş Allah razı olsun sizden :))

Bencede açıl böyle içinde kalırsa daha mı iyi kendini yiyip bitiriyorsun en azından söylersin olacağı varsa olur ve söylesem mi söylemesem mi ikileminden de kurtulmuş olursun hem artık ilişkilerde erkeği kızı kalmadı herkes herşeyi söylüyor valla (her ne kadar ben yapamasam da :--D)
çok teşekkürler :)) gözü kör galiba onun .. yahu artık kendimi göstermekten bıktım.. göremiyor mu beni bu ?

ağzını arayın,adm adım.bence ne çok acele nede çok ağırdan alın,baştan ağzını arayın aldığınız cevapları kendi içinzde değerlendirin olmadı buraya yazın.çok belli etmeden nasıl olur bilmiyorum ama başarırsanız bu ilişkinin nereye gidebileceğini tahmin edebilirsiniz.insanları sallayın çevrenizdekileri,arkadaşlık bir talihtir. doğarken arkadaşlarınızla bir doğmadığınıza göre.yolda bulduklarıyla değiştiriyorlarsa sizi düşünmeye bile değmez.yanınızda olup sizin sevdiğiniz kişiden sizi yada onu uzaklaştıması araya nifak sokması daha mı iyi olacaktı?

İkiyüzlü dedikoducu insanlardan daha mi değersiz hayatin. Yalniz kaldin diye intihar etmeyi düşüneceğine bu insanlardan kurtulduğun için sevinmelisin ve hayata daha sıkı sarilmalisin. Çok değil 5 yil sonra bu konuyu açtiğin için güleceksin kendine.
İntihar etmek 5 dknı alir. En fazla 1 hafta üzülürler arkandan sonra herkes döner normal hayatina. Günahinla kalirsin ortada. Aklini kullan.

X