- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız aslında ..onlar vicdan azabı çeker mi bilmem ama sen çok çekersin bebeğim.. yapma böyle...
Anne babanız hariç hiç kimse sonsuza kadar sizi hatırlamaz. İstisnalar vardır ama çoğu kişi için vicdan azabı sizin kırkınız çıkmadan biter. Bu kadar romantik düşünmeyin, pembe dizi değil ki hayat. Emin olun istediğiniz etkiyi yaratmaz; sadece canınıza kıydığınızla kalırsınız.en azından vicdan azabı çektirmek istediklerim var ; beni kaybedince anlasınlar, benim neler çektiğimi onar da çeksin..
aşk insanın gözünü kör eder derlerdi de inanmazdım .. Allah kimseye yaşatmasın ..Onlarin çekeceği vicdan azabı en fazla 1 ay hadi olsun 3-5 ay. değer mi hayatını bir kaç gerzek için sonlandirmaya??? Yaşındaha çok genç,yolun başındasin. Ne aşklar,ne mutluluklar yasayacaksin kim bilir. Ileride bu günleri düşünüp kendine kizacaksin.
Gerçekten açılma mı tavsiye ediyorsunuz ? ya reddederse ? ya o an yaşayacağım pişmanlık ve utanç ?26 senelik hayatımda arkadaş kavramının ne kadar berbat bir şey olduğunu öğrendim. Çok arkadaşım oldu ama hepsi bi şekilde bi zaman sonra yan çizdi. Ben de artık iyi bir arkadaş değilim artık. İnsan seven bir yapım yok zaten, ama böyle daha mutluyum
Hayatına bi sürü insan girip çıkacak, her seferinde böyle bunalıma girip intiharı düşünürsen işin çok zor. Yaşayacağın o kadar çok şey var ki... Yiyeceğin kazıklar, terkedilmeler, aldatılmalar, yalnız kalmalar... Ama bunların yanında o kadar çok güzel şey var ki... Anılar, yeni insanlar, aşklar, başarılar, bahar, çiçekler, hayvan sevgisi Pes etmek en kolay yol, önemli olan savaşmak ve savaşırken hayatın tadını çıkarmak...
Git açıl çocuğa, dünyanın sonu değil. Belli et sevdiğini, arkadaş ol, yol yap Ha olursa ne ala olmazsa kasımpaşa Dünyadaki tek erkek o değil sonuçta
Şimdi senin için Sıla'dan geliyor:
Yeter, yeter, yeter
Sana bana dünyanın mucizesi
Payına düşer,
Yarı yoldan dönmek işin bahanesi.
ama o çok başkaCanım bu dünyada insanın başına gelebilecek en acı hayatı yaşadım ama hiç intiharı düşünmedim. Sen sadece platonik bir aşk ve yalnızlık sebiyle intihar düşünüyorsun. Eğer seviyorsan git açıl, rededersede yaşın çok genç daha neleri çıkar karşına...
onu tanımaz olur muyum :) tanıyorum :)Arkadaşım yok diye intihar falan edilmez. Birileri giderse başkaları gelir. Arkadaşsızlıktan da kimse ölmemiş şimdiye kadar. Vahim bir durum yok bu kadar dramatize etme olayı. İntihar falan boş işler bunlar. Hayattında arkadaştan daha önemli bir şey yok mu senin? Bu kadar mı boş, bu kadar mı çaresizsin???
Aşk olayına çok takılma. Aşk dediğin ya adamı elde edene kadar ya da başka birine aşık olana kadar sürer. Öyle matah bir şey değil. Hele platonik olanı çok gereksiz. Bir insan neden platonik aşık olur? Hem birini tanımadan nasıl aşık olunur? Sence de saçma değil mi? Hoşlanıyorsan git söyle, o kadar zor değil.
20 yaşında bir genç kızın bunları düşünmemesi gerekir. Aklını başına topla...
bilmiyorum.. artık gözümü karartıp ... açılacağım gibi.merhaba. çok gençsin, daha ne arkadaşlar ne aşklar geçecek hayatından. birkaç talihsizlik yaşadın diye kaçmak bu kadar kolay mı. o kişi demek ki seni hak etmemiş, boş ver onu ve yeni arkadaşlar edin. ailenle vakit geçir. gün geliyor arkadaşların hepsi bir yerlere dağılıyor ve bir bakıyorsun en yakınlarında sadece ailen var ve gerçek dost aslında onlar.
aşk konusuna gelirsek seviyorsan açıl ve şansını dene bence.
Reddedilmek şu arafta kalmış hâlinizden iyidir. En azından önünüze bakarsınız. Hem sizi silkeler, kendinize getirir iki sonuç da. Ama çocuğa yaklaşacaksanız biraz pozitif olmaya çalışın. Kendiniz için de pozitif olmanız şart da, onu şu anda umursamadığınız için böyle söylüyorum. İnsan depresif bir modda olunca çevresine bu muhakkak yansıyor. 20 yaşındaki genç bir kadın ışıldar normalde, siz de ışıltınızı kendi elinizle söndürmeyin lütfen.yok karşılık beklemiyorum .. reddedilme korkusu var örneğin ..
Aşk acısı bu hayatta en hafif acı emin ol canım.ama o çok başka
bilmiyorum. aşk insanın gözünü karartıyor be .. :/Aşk acısı bu hayatta en hafif acı emin ol canım.
çok haklısınız..Yahu reddedilmek ölmekten daha mı kolay? Deli misin kuzum. Dünyada aşık olamayan ruhsuzluğa sahip tonla insan var. Sen bunlardan değilsin, şükret..
Git açıl, çok tatlısın de, yaz ne biliyim. Sana dert olacağına, ona dert olsun :)
Gerçekten açılma mı tavsiye ediyorsunuz ? ya reddederse ? ya o an yaşayacağım pişmanlık ve utanç ?
gönül ferman dinlemiyor ne yazık ki .. onun gibi insan yok ki başka..