İntihar Etmek İstiyorum Benim İçin Tek Kurtuluş ; ÖLÜM .. :(

Bugün kızım sabahtan beri 4 kere altına yaptı. Baktım pişik olmuş yavrum altını temizleyince böyle kabarmis hep azda kanadı kıpkırmızı olmuş. Yüreğim yandı kalbim küçücük kaldı elimden gelen sadece kremledim ona bile acıdı agladı. Diş döneminde ishal oluyor normal bir durummus. Inan altını açmaya yüreğim dayanmıyor yüzünü öyle bir buruşturuyor ki içim yanıyor. Benim hissettiğim 8 aylık bebeğimin diş döneminde yaşadığı olağan şeyler ve acı çektiğini görüyorum benimde canım yanıyor. Bu kadar basit bir durum için bir annenin hissettiklerini yazdım sana gerisini var sen düşün. Ölümden bahsediyorsun bu kadar kolaymı diyorum bende. Anneni babanı düşün Kendini baskalari icin üzerken Tek diyeceğim bu.

20 yaşındasın hayattaki en büyük cevhere sahipsin ; gençlik
Hepimiz öleceğiz bir gün ama ölüm bile onurlu olmalı
Yaşamaya direnemediğin için, korkakça canına kıyıp, onursuz gitmemeli insan bu dünyadan
Arkadaş ne, aşk ne ??? Dünyada neler var biliyor musun sen, bir yazışalım özelden ben sana sürünmek nasıl oluyor detaylıca anlatayım. Elime geçirsem dizime yatırıp döverim seni koca kız demeden :)))
Arkandan kimse vicdan falan yapmaz onu da bilesin, olan gariban ailene olur, aklını başına devşir

muhtemelen senin ablan yaşındayım ve yok anlayışlı olayim yok seviyormus kiz yok psikolojisi bozulmuş diye düşünmeden seni klavye ile kesmek istiyorum şu anda:KK53: nasılsa ölmek istemiyo musun

Hayat çok güzel çiçekler böcekler dünya yuvarlak vb...masallar anlatmayacagim tek diyeceğim şu; intihar etmek sorun değil de ne o sevdiğin çocuk ne arkadaşların seni 1 hafta sonra hatırlamayacak sen toprak olurken içi yanan tek kişi annen olacak ona bunu yaşatmaya hakkın yok! Ayrıca kendine de bu ızdırabi çektirmeye hakkın yok

Şimdi klavye ile mi keseyim seni yoksa sen kendini boğar misin :KK45:

konu sahibi ölcem etçem diyon ya burda bi damla_83 var onun evlenmemiş versiyonu gibisin.

Azmi varanin bu konusmasini konu sahibi basta olmak üzeeree herkese izlemesini şiddetle tavsiye ediyorumm pisman olmazssnz:KK66:

Üşenmedim izledim, teşekkür ederim paylaşımın için
Eric From'u okurken benzer izlenimlerim olmuştu ama hocanın dili çok daha akıcı
Haklı mı tartışılır ancak ufku genişlettiği ve farkındalık yarattığı kesin
Tekrar teşekkürler :KK9::KK9::KK9:

@cryptic ablasi oda dolmus yanlis dusuncelere kapilmis. Ama gecicek be tatlim. Malesef oluyor ve gecicek. Inancini bozma. 3-5 arkadas bi platonik ask icin anne babana yazik degilmi. Onlwr sana sirtini döndü diye bunu dusundun anne babana evlat acisi yasattiginda onlar neler dusunucek bi dusunebilor misin lutfen..
onlar kimki!bir hayata değermi o insanlar..herşey bu kadar kolaymı..

Crusher Crusher arkadaşım oncelikle yaş kac?
Küçümsemek icin degil sakin yanlis anlama. Ama bidonem hhayatimizdan boyle geçiyor malesef. Ama atlatiyorsun ha tabi dele dele geçiyor oo ayri.
Hepimizin başından boyle bisey biderece gecmistir yani. Yazmasi kolay yasamasi zor ama gecicek. Biyastan sonra arkadslarindan kacar olcaksin. Malesef insanın kendindn ailesinden baska dostu yok (istisnalar haric).
Yokmu arkadasim cooooookkk.. aama evlendim kizim oldu cok şükür. 8 yaşında Allahim bagislasin rn büyük arkadaşım o oldu artik..
20 yim, demiştim zaten :)

geliyorsunuz burda yok kendimi öldürücem yok intihar edicem. (yapacak insan da buraya yazmaz ya neyse) biz de kendimizi parçalıyoruz laf anlatmak için. yaptığın kendini acındırmaktan başka bişey değil insanların ne dertleri var bu kadar kendine acıyacak ne var anlayamadım doğrusu..

Arkadaşlar hepinize güzel yormlarınız için teşekkürler :) Fakat yine ben suçlu oldum bazı kişilerin gözünde .. herkesin kendi hayatıı kendine .. kimse kimseyi çok iyi anlayamaz .. neyse diyeceğime dönersem konumu kapattırmak istiyorum tekrar iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim.

Arkadaşlar hepinize güzel yormlarınız için teşekkürler :) Fakat yine ben suçlu oldum bazı kişilerin gözünde .. herkesin kendi hayatıı kendine .. kimse kimseyi çok iyi anlayamaz .. neyse diyeceğime dönersem konumu kapattırmak istiyorum tekrar iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim.
aldırma derdini paylaşmak istedin sadece:KK19:yanındayız biliyorsun

geliyorsunuz burda yok kendimi öldürücem yok intihar edicem. (yapacak insan da buraya yazmaz ya neyse) biz de kendimizi parçalıyoruz laf anlatmak için. yaptığın kendini acındırmaktan başka bişey değil insanların ne dertleri var bu kadar kendine acıyacak ne var anlayamadım doğrusu..
lütfen sadece dertleşmek istedi kızcağız siz o yaşta olmadınızmı

kapattırma bir şey yok..

X