- 7 Aralık 2018
- 6.829
- 17.755
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Haklısınız bir ara gece uykumda sürekli kafamı kaşıdığım için yaralar oluşmuştuÖlüm dertlere çözüm olsa ,canlı kalmaz valla hayatta....
İyi bir ilaç tedavisi ile toparlarsın.
ilaç tedavisi zaten görüyorum etkisini görmüştüm ama bu sıralar fazlaca arttı ve korkutuyor geceleri saç derimi kaşıyomuşum farkında olmadan yaralar çıktı kendime bunu nasıl yaptığımı da anlamıyorum küçükken böyle biri olacağım hiç aklıma gelmezdiÖlüm dertlere çözüm olsa ,canlı kalmaz valla hayatta....
İyi bir ilaç tedavisi ile toparlarsın.
Var. Eskiden daha fazla vardı baya bi kazık yedim ama kemik bi grubum vardır. Ne yazık ki yetmiyo bana garip bi durum biliyorum ama aciz ve yalnız öylesine yaşamış öylesine ölmüş biri olacakmışım gibi hissediyorum sürekli
İnşallah ben de öyle umuyorum bir süredir hayatımda görüntü var ama ses yok gibi sanki sağır olmuş gibiyim eski çevremde çok kötü şeylere şahit oldum belki bunun da etkisi vardır insanlarla konuşurken heyecanlı heyecanlı bi şeyler anlatıyolar o kadar özeniyorum ki benim umrumda bile değil mesela hiçbir sohbetten zevk almıyorum kendimle yalnız kalmak ölüm gibi bi şey zaten eskiden çıkar yürüyüş yapardım çok zevk alırdım saatlerce yürümekten şimdi düşünemiyorum bile kapana kısılmış gibiyim sanki bi şey olacak bi sihirli değnek falan o şekilde kurtulacakmışım gibi hissediyorum sanki bi şey çok eksik ama ne bulamıyorumSizi tebrik ederim. Eğer bu evreye gelmişseniz, büyümeye başlamışsınız, bir sonraki evreye geçmek üzeresiniz.
Bu evreden sonra şöyle olacak. Tek başına da ne kadar güçlü ve mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz, sadece size fayda ve mutluluk veren insanların dostluğu yeterli gelmeye başlayacak. Arayışınız sona erecek ve kendinizi yavaş yavaş kabulleneceksiniz.
Dibi görmek kötü değildir. Hep farklı bir özellikle oradan çıkarsınız. Bu depresyon size inanın fayda sağlayacak.
Yok da orası gerçek dünya en azından yalanlardan bıkınca daha iyi geliyor olabilirYaa ben şu intihar edince kurtulurum huzura ederim diyenleri anlamıyorum .Ölünce davul zurnayla karsılanacakmı sanıyolar acaba ?
Umarım her şey çok güzel olur baş ağrısından başka bir yaşam belirtisi göstermiyorum çünküMajör depresyon gerçekten acı vericidir ama iyi bir ilaç tedavisi ve terapiyle çok güzel atlatılır. Durumunuz uygun değilse de terapi almaya ilaç tedavinize odaklanın, psikonetin kendine yardım kitaplarından faydalanın. Nasıl geçeceğine kafa yormayın sadece geçeceğini bilin. Emin olun geçtiğinde yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz, bi bakıyorsunuz güneş en tepede ve çiçekler hala çok güzel kokuyor. Sadece biraz sabır..
O da var ama tedavimde daha çok depresyonun üzerinde durulduDepresyona eslik eden anksiyete olabilirmi
Hayır mantıklı değil.Hepimiz sınavlardan geçioruz.Doktorunuza gidin bu anlattıklarınızı anlatın.İlaçlarınızı düzenli kullanın.Kendinizi derslerinize verin.Ne yaşadınız bunları düşünücek.Allah yardımcınız olsun.Silin o düşünceleri aklınızdan.Merhaba hanımlar ben 21 yaşında bi üni. Öğrencisiyim majör depresyon tedavisi görüyorum ve ruhsal anlamda çok bunalımdayım özellikle son iki üç aydır fazlasıyla içime kapandım kişiliğime çok ters halbuki ve yalnızlıktan çok korkan biriyim geceleri sanki yalnız ölücekmişim hiç kimsem kalmayacakmış gibi düşüncelere kapılıyorum hep huzursuzum hep içimde bi korku var sebebini bilmiyorum hiçbi sorumluluğumu yerine getiremiyorum aileme bile yük gibi oldum sanki bilmediğim bi şeyin özlemini çekiyo gibiyim ve bu şekilde yaşamak ızdırap haline geldi yaşamımı sonlandırmayı düşünüyorum ama bilemiyorum da bu şekilde yaşamaktan daha iyi değil midir sizce
Soğuk, buz gibi toprakta yatıp ne yapacaksın? yaptıklarımızdan ve yapmadıklarızdan sorumlu olduğumuz bir yer orası, gerçek dünya ama hazırlıksız gidersen kırmızı halıyla karşılamayacaklar.Bu dünya hayatının öğleye kadar ya da öğleden biraz fazla oldugundan bahsediliyor muslumanlıkta ahiret sonsuz ki Allah kendi canına dahi olsa cana kıymayı yasaklamış.Yok da orası gerçek dünya en azından yalanlardan bıkınca daha iyi geliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?