• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar düşüncesi mantıklı mı?

Kitap okumaya bayılırdım hayatta en sevdiğim şeydi şimdi ise üç sayfa okusam yine beynime sanrılar dolmaya başlıyo kitaptaki bir cümle bile beni kötü etkiliyo direk kalp çarpıntısı vs. Yılbaşında başka şehre gittim iyi gelir diye daha beter oldum içimde bi boşluk var gözüm hep uzağa dalıyo ne olduğunu çözemiyorum ama çok acı verici
Nasıl sanrılar bunlar? Aklınıza en çokne geliyor, hangi düşünceye dalıyorsunuz?

Nasıl sanrılar bunlar? Aklınıza en çokne geliyor, hangi düşünceye dalıyorsunuz?
Genelde dediğim gibi yalnızlık korkusu durduk yere kalp çarpıntıları başlıyo kimsem yokmuş gibi hissetmeye başlıyorum bir de ne yazık ki insanlarla ilgili paranoyak düşüncelerim var fazlasıyla durduk yere her şey anlamsızlaşmaya başlıyo bu yüzden yaptığım her şey saçma geliyo hiçbir şeyin bir anlamı yokmuş gibi küçükken de melankoliktim genetiksel bir durum da var sanırım babam ve babaannem de böylelerdi

Kesinlikle psikiyatr git.devlet hastaneleri eskisi gibi değil.ilaçlar sana Allahin izniyle iyi gelecek.biz hastalandigimizda bize sifa veren Allahtir peygamber kissalaarı oku. izle.Allah bize bu dunya cennet demedi.aksibe sizi dunyada mallarinizdan eksiltmeyle caninizla sinanacaksiniz dedi ve dediği gibi de oldu.bu dünya dertler dünyası.herkes acı çekiyor.en mutlu görünen insan bile mutsuz.çünkü burası dünya.acı çekeceğiz uzulecegiz sonsuz mutluluk diyarı olan cennete kavuşacağız. Dr a git abdestsiz dolaşma inan rahatlayacaksin Allahin izniyle bolbol ya kuddus ya rauf de kardeşim. Ayrica Allah istenedikten sonra olemeyiz bile. Ecelimiz bir saate yazılı.o saat geldiğinde zaten öleceğiz.bu dünyada acıların en büyüklerini peygamberler yaşamış biz kimiz ki acı cekmeyecegiz. Ayan bunyazdigini annem baban okusa mahfolurlar. Izle kardesim.

Kendini yalnızca kendin kurtarabilirsin. Kendini sorgula ve suçlama. Ben buyum diyebil. Kötü olduğunu düşündüğün özelliklerini değiştir degistiremedigini kabullen. Kendinden emin olursan boşluğa dusmezsin

Cogu insan zaman zaman kötü dönemlerden geciyor bunu öncelikle iyi bil.
Ben de o yaslarda psikolojik bir rahatsizlik atlattim. O kalp carpintilari beni öldürüyordu, nefessiz kaliyorum.
Bakis acimi degistirmeye karar verdim.
Madem bu dünyada sevilmiyorum madem ben söyleyim ben böyleydi he dedim iste asil ben sizi sevmiyorum dedim. Benim hakkimda düsündükleriniz umrumda degil dedim. Ne olursam olayim günahkar dahi olsam dedim ben cok iyi bir insanim ve cok seyi hak ediyorum.
Senelerce hirpalanmis bozuk bir psikolijiyle yasiyorken kendimi cikardim bu durumun icinden.
Önce kendime inandim. Panik atagim vardi, kendim yendim ilacsiz. Bir ay kullanmitim ilaclar cok agirdi, doktora danismadan birakip hayatimin en kötü üc günün yasamistim. Ama güclü olmayi kafaya koydum.
Simdi degil ölmeyi daha fazla ve saglikli yasamak icin didiniyorum.
Yapilacak daha cok sey var ve zamanimi kisitli bunu unutma. Sana verilen bu sansi iyi degerlendir.

sızce mantıklı mı
adı ustunde ıntıhar
tedavınızı ıhmal etmeyın doktorunuza bu hıslerınızı hemen soyleyın bence

Cogu insan zaman zaman kötü dönemlerden geciyor bunu öncelikle iyi bil.
Ben de o yaslarda psikolojik bir rahatsizlik atlattim. O kalp carpintilari beni öldürüyordu, nefessiz kaliyorum.
Bakis acimi degistirmeye karar verdim.
Madem bu dünyada sevilmiyorum madem ben söyleyim ben böyleydi he dedim iste asil ben sizi sevmiyorum dedim. Benim hakkimda düsündükleriniz umrumda degil dedim. Ne olursam olayim günahkar dahi olsam dedim ben cok iyi bir insanim ve cok seyi hak ediyorum.
Senelerce hirpalanmis bozuk bir psikolijiyle yasiyorken kendimi cikardim bu durumun icinden.
Önce kendime inandim. Panik atagim vardi, kendim yendim ilacsiz. Bir ay kullanmitim ilaclar cok agirdi, doktora danismadan birakip hayatimin en kötü üc günün yasamistim. Ama güclü olmayi kafaya koydum.
Simdi degil ölmeyi daha fazla ve saglikli yasamak icin didiniyorum.
Yapilacak daha cok sey var ve zamanimi kisitli bunu unutma. Sana verilen bu sansi iyi degerlendir.
Eski sevgilim extacy den dolayı hastaneye kaldırılmış. Bu baya kötü oldu işte

Ben de intiharı düşünüyorum. Mutsuzum. Ama bu tur duygular sevgusizlijten ve naneviyatsizliktan olur. İnsan güzeli göremez. Başımdan bu fikri savmak k için sosyalleşiyorum

Bende bir yıldır major depresyon tedavisi görüyorum hiç bir şey zevk vermiyor bana yasamak anlamsiz geliyor ilac kullandigim halde zorla yaşıyorum resmen:KK43:

İçtiğiniz ilacın yan etkisi olabilir.propektusu okuyun.doktorunuzu arayın gidin değiştirsin ilacınızi.

Back