İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de eşimle internetten tanıştık 3 yıl önce. Yer bildirim uygulamasından görüp tüm sosyal medya uygulamalarından eklemişti. Ben de Facebook hariç her yerden engellemiştim. Ama o gün tayin işlemlerim için pek bilmediğim bir yerdeydim ve o mesleği gereği her yeri bilebilecek biriydi,gitmem gereken yerle ilgili birsey soracak biri lazımdı ben de ona sordum. İyi ki de sormuşum. 3 senedir her günümde o var ♥️ Ama biz çok yakın yerlerdeydik o yüzden sadece ilk merhaba deme işi internetten oldu. Yüz yüze tanıdık birbirimizi. İlk gün görmüştük birbirimizi zaten 😊

Ben netten tanıştım ama arkadaşımın arkadaşıydı ona sordum kız arkadaşı var mı diye olmadığını öğrendim sonra ekledim önce arkadaş olduk sonra sevgili sonra eş şimdi anne baba olmaya hazırlanıyoruz 🥰

Ben eşimle internetten tanıştım ve mutluyuz şükür. Arkadaşlarımdan da internetten tanışıp olmayan da var evlenip çocukları olanlar da var. Tıpkı dışarda birileri aracılığıyla tanıştığınız insanlar gibi. Yani nereden tanışırsanız tanışın o insan aynı insan. Hepimiz sosyal medya kullanıyoruz sonuçta bunlar artık olağan şeyler

Ben eşimle internetten tanisdim.
Daha doğrusu ben kzkiza arkadaşlarımla dışarıya çıkmışsın oda erkek arkadaşlarıyla orda beni gördü beğendi bende onu tabi orada ortak arkadasmza adımı sormuş ve beni ekledi konuşmaya başladık bir süre 10 ay sevgili olduk konuşmadan sonra 10.ay sonunda nisanlandik şimdi evliyiz 1kizimiz var çok şükür herşey yolunda sayılır
Ama eklemek isterim ki biz çok küçük bir yerde kalıyoruz genelde herkes birbirini bilir daha büyük yerlerde internet işi çok tehlikeli olabiliyor.bir yerlerden bağlantınız olan biriyle arkadaşınızın arkadaşı yada işyerinden mahalleden siteden falan görüp eklerse internetin sakıncası yok bence

Bende eşimle internette tanışaral evlendik aynı şehirdeydik ama eşim yurtdışındaydı sürekli konuştuk ortak tanıdıgmız insanlar oldu..zamanla herşey yerine oturduktan sonra nişanlanmaya karar verdik ve cok mutluyum..aslında internet aşkına sanal aşka inanan biri degildim..kısmet iyiki de olmuş ama bu değil ki herkes aynı şekikde gelişecek..ortak tanıdıgımız aileler olmasaydı belkide olmazdı..

Ooo 139 sayfalik konuymus oku oku bitmez:)
Şahsen internetten tanismaya karşıyım
Daha önce facebook ya da başka sitelerden tanışıp konuştuğum insanlar da oldu ama hepsi ipe sapa gelmez tiplerdi. Sonuç olarak internetten tanisma konusunda daha katı düşünüyorum, bana göre internetten adam çıkmaz. Çünkü kolay elde edilen şeyin kıymeti bilinmiyor, internette de genelde günü birlik ilişki arayanlar tanisma sitelerinde oluyor. Ya da asosyal, kadinlarla.iletisim.kuramayanlar. Normal.sosyal.hayati olan insanlar da vardır elbette tanisma sitelerine kaydolan ama.cok az diye düşünüyorum.

0 000

Eee dün seninle güzelce tanışma faslından bahsediyorduk. Eski konun mu bu ?

Leyla oldum gece gece bak üzülmeden ben gel çöz şu durumu 😔

• Muhteşem
Reactions: 000
2 ilişkim oldu internetten, biri 4 biri 1 yıl sürdü ama ikisininde sonu hüsran :KK43: internetten evlenip mutlu olanlara saygım sonsuz keşke benimde güzel bitseydi ama bidaha da büyük konusmayayim ama tövbe istemem

11 Şubat 2019'da eşimle internetten tanıştım. Konuştuğumuz ilk gün ellerim kansızlıktan üşüyor dediğimde ısıtıcılı eldiven sipariş etmişti. O kadar güzel ilgilenirdi ve o kadar güven doluydu ki aşık olmamam imkansızdı. Üstelik beni kendine hayran edecek kadar yetenekli ve zeki... 17.06.2019'da evlendik. Bu çarşamba ilk yıldönümümüz ve çok şükür mutluluktan gözlerimin içi gülüyor. Ömrümün en güzel senesini yaşattı bana. Şimdiden nice senelere canım kocacım be :KK23:♥️

(Hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı :cry:)

Bir akrabam internette tanışıp evlendi ve çok mutlular. Önemli olan interneti sadece tanışma aracı olarak kullanmak bence. Yani ilişkiyi oradan sürdürmek hata. Kısa sürede gerçek hayata taşımak, yüzyüze tanışmak gerek. Kalabalık bir ortamda sizin seçtiğiniz bir mekanda ilk görüşme yapılır mesela. Güven saglayana dek de bu şekilde devam edilir.

Okulda, işte, sokakta tanıştığınız biri de manyak çıkabilir bunun garantisi yok ki. Önemli olan doğru adımlar atmak. İyi şanslar :KK19:
Çok katılıyorum. Tanıştıktan 3 gün sonra eşim yaşadığım şehre gelmişti. Her hafta sürdü yanına taşınana kadar. Kişiler aşkla fedakarlık yapmalı, internet sadece bir araç oluyor...

Çok katılıyorum. Tanıştıktan 3 gün sonra eşim yaşadığım şehre gelmişti. Her hafta sürdü yanına taşınana kadar. Kişiler aşkla fedakarlık yapmalı, internet sadece bir araç oluyor...
Kesinlikle internet degil fedakarlık bence de tüm.mesele.

11 Şubat 2019'da eşimle internetten tanıştım. Konuştuğumuz ilk gün ellerim kansızlıktan üşüyor dediğimde ısıtıcılı eldiven sipariş etmişti. O kadar güzel ilgilenirdi ve o kadar güven doluydu ki aşık olmamam imkansızdı. Üstelik beni kendine hayran edecek kadar yetenekli ve zeki... 17.06.2019'da evlendik. Bu çarşamba ilk yıldönümümüz ve çok şükür mutluluktan gözlerimin içi gülüyor. Ömrümün en güzel senesini yaşattı bana. Şimdiden nice senelere canım kocacım be :KK23:

(Hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı :cry:)
Masallahh

0 000

Eee dün seninle güzelce tanışma faslından bahsediyorduk. Eski konun mu bu ?

Leyla oldum gece gece bak üzülmeden ben gel çöz şu durumu 😔
Bu eski konum. Yeni konuma da yazdım..
Erkek arkadaşım dün bize geldi. Ailemle tanıştı.
Gayet güzel geçti.4 saat oturduk. Yedik içtik sohbet ettik. Ailemin izlenimleri gayet iyi. Allah bozmasın..

Bu erkek arkadaşımla tanışmadan önce açtığım konu..:KK22:

Bu eski konum. Yeni konuma da yazdım..
Erkek arkadaşım dün bize geldi. Ailemle tanıştı.
Gayet güzel geçti.4 saat oturduk. Yedik içtik sohbet ettik. Ailemin izlenimleri gayet iyi. Allah bozmasın..

Bu erkek arkadaşımla tanışmadan önce açtığım konu..:KK22:

Sizi bu platformda tanıdım, çok aklı başında, mantıklı, kibar birisiniz. Gönlünüz de güzel belli ki. Konularınızı da takip etmiştim. Güzel geçmesine çooookk sevindim. Allah daha güzel şeyler nasip etsin:KK200:

Sizi bu platformda tanıdım, çok aklı başında, mantıklı, kibar birisiniz. Gönlünüz de güzel belli ki. Konularınızı da takip etmiştim. Güzel geçmesine çooookk sevindim. Allah daha güzel şeyler nasip etsin:KK200:
Amin.
Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum..:KK200:
Güzel geçti. Ailem beğendi. Efendi düzgün dürüst buldu. Bende onun ailesiyle tanışacağım ama daha zamanı konuşmadık. Biraz gerginim umarım benimde iyi geçer.

Herkesin gönlüne göre olsun..

Herkes ruhu güzel insanlarla karşılaşsın..
Siz bekar mısınız bilmiyorum ama bekarsanız umarım size de çok iyi biri nasip olur..:KK51:

Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?

Bu konuda ciddi düşünüyorsanız bir ara Ayşe ARMAN istanbuldaki ilk çöpçatanlık platformuyla ilgili bi ropörtaj yapmıştı. İstanbulda da yaşıyorsunuz madem oraya başvumanız daha akıllıca olur. Profesyonel insanlar size uygun kriterlerdeki kişileri buluyor.( incelemek isterseniz sizin için buldum siteyi.)
Bu da Ayşe ARMAN Röportajı : Kadınların yanılgısı: ‘Ortalıkta düzgün erkek yok!’. İstanbulda olsam ben başvururdum sanırım. Umarım yardımcı olmuştur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X