İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mantıklı.. :KK9:
Zaman geçtikçe bağlanma ihtimali artabilir.
Veya ayıp olmasın diye beğenmesen de dile getiremeyebilirsin..
Peki beğenmediyseniz o ilk görüşmede söylediğiniz oldu mu?

Yoksa sonra mesajla mı dediniz?
Anlaşamayacağımızı düşünmüşsem buluşma sonunda zaten ileriye dönük bir şey olmadan vedalaşırım. Ayrıca telefon numarasını da beğendikten sonra veriyordum.

• Beğen
Reactions: 000
İnternetten evlendim bosaniyirum ama normal yoldan da evlenen bosanabiliyorsum.internet bir araç.onemli olan gerçek hayatta iyi tanimak
Geçmiş olsun..
Hangi mecradan tanışmıştınız?
Çok özel değilse ne kadar sürede evlilik kararı aldınız?

Anlaşamayacağımızı düşünmüşsem buluşma sonunda zaten ileriye dönük bir şey olmadan vedalaşırım. Ayrıca telefon numarasını da beğendikten sonra veriyordum.
Beğendikten sonra derken?
İlk buluşmadan sonra mı?

Geçmiş olsun..
Hangi mecradan tanışmıştınız?
Çok özel değilse ne kadar sürede evlilik kararı aldınız?
Aralık 2013 tanıştık.netten bir ay konuştuk ara ara kamera ile.18 Ocak 2014 temelde buluştuk.birkac kez daha buluştuk.20 subat 2014 evlendik.22 Aralık 2014 oğlum dogdu

• Beğen
Aralık 2013 tanıştık.netten bir ay konuştuk ara ara kamera ile.18 Ocak 2014 temelde buluştuk.birkac kez daha buluştuk.20 subat 2014 evlendik.22 Aralık 2014 oğlum dogdu
Oğlunuz hayırlı olsun..
Yanlış anlamayın da biraz erken geldi bana.
Büyük konuşmayayım da ben 1 yıl deneyeceğim..

Hatta 1.5 2 yıl bakmak gerek.kosturarakevlendik.sahitlerimi bile nikah dairesine ayarladığı.o kadaryani
Belki sizin zamanınızda güvenmiştiniz.
Ama ben kendi çevremden bile tanışsam 2 ayda karşıdaki adayı tanıyamam.
Ki sosyal medya demek ortak tanıdık hiç yok demek..

En az 1 yıl..

• Beğen
İlk buluşmada bir pürüz yoksa evet. Öncesinde isteyenlere de bu şekilde söylüyordum. İstememiş olursam anlıyorlardı yani.
Peki siteden mi haberleşme devam ediyordu?
Yani buluşma için nereden haberleşiyordunuz?

İlgisini çekseniz bi şekilde sohbeti devam ettirmeye çalışırdı.çok meşgulsede melgul olduğunu belirtirdi.Ama kısa ve net cevaplar vermesi seninle konuşmak istemiyorum ama kıramayacağım birisin demek.Şu an sizinle ilgilenmiyor onu bilin ama istiyorsanız siz biraz daha çabalayın dikkatini çekmek için
Haklısınız.. Ne yapmalıyım peki ilgisini çekmek için?

Maalesef doktorlar egoludur.
Yani bu bir gerçek.
Sosyal hayatta yüzyüze tanışma imkanın var ise şansın daha fazla olabilir.

Çünkü senin gibi yazan olabilir..
Evet yazan oluyordur ya eminim ki. Sosyal hayatta yüz yüze tanışmamız pek ihtimal dahilinde değil gibi çünkü farklı şehirlerdeyiz. Hani orada onun bölümünde bir hocayla konuşsam staj ayarlasam olabilir de hem kalacak yer bulmam zor hem staj ayarlayıp bi şekilde ailemi ikna edip oraya gitmem falan zor işler (çünkü ben istanbulda çok iyi bir okulda okuyorum ve o küçük bir şehirde çalışıyor. Kendi okulumda hocalarımla konuşup staj ayarlamak yerine oraya gitmem ailem tarafından tuhaf karşılanır vs vs.). Kısacası bu zoruklarla bir hiç için uğraşmak istemem. İlgisini çekebilsem yaparım ama.

• Beğen
Peki siteden mi haberleşme devam ediyordu?
Yani buluşma için nereden haberleşiyordunuz?
Evet uygulama üzerinden haberleşiyorduk. En fazla numaranı verdiğini engelleyip silersin ama ben onunla uğraşmak istemediğimden bunu tercih ettim, kimse de üstelemedi.
Birinci buluşma olumlu geçmiş de olsa birkaç buluşma olup aklımda tam olarak tartmadan sosyal medyama da eklemiyordum.
Ama bu görüştüğüm kişiler de hep belli başlı profillerdi. Yani sosyal medyaları tutarlı, hayatta bir yere geldiklerinden dolayı öyle kalkıp cart diye dick pic atamayacak prestijde kişilerdi.

• Beğen
Bende internetten tanıştım erkek arkadaşımla. Hocam.com diye bir siteydi şimdi kapandı. İlk o siteden bir hafta yazıştık. Sonra 5-6 ay hiç konuşmadık. Sonra yaşadığım şehre geldi tanıştık sevdik, sevdikçe sevdik. Daha sonra 4 yıl uzaktan uzağa yürüttük geliş gidiş oldu aydan aya. Sonra kader mi dersiniz şans mı erkek arkadaşımın yaşadığı şehre öğretmen olarak atandım . Sonra ailelere bu ilişkiyi söyleyelim ve tanıştıralımm dedik herşey yolunda giderken pat ailesi beni istemedi bir hastalığımdan dolayı. Şuanda o evredeyiz. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz . Ama ne olcak zaman gösteriyor. Hiçbir şeyin kaidesi yok bu hayatta ne yaşayacağını seçemiyorsun ama kalbi temiz olsun insanın ben buna inanıyorum. Ve hayat çok kısa üzülmek için 😇

Haklısınız.. Ne yapmalıyım peki ilgisini çekmek için?

Evet yazan oluyordur ya eminim ki. Sosyal hayatta yüz yüze tanışmamız pek ihtimal dahilinde değil gibi çünkü farklı şehirlerdeyiz. Hani orada onun bölümünde bir hocayla konuşsam staj ayarlasam olabilir de hem kalacak yer bulmam zor hem staj ayarlayıp bi şekilde ailemi ikna edip oraya gitmem falan zor işler (çünkü ben istanbulda çok iyi bir okulda okuyorum ve o küçük bir şehirde çalışıyor. Kendi okulumda hocalarımla konuşup staj ayarlamak yerine oraya gitmem ailem tarafından tuhaf karşılanır vs vs.). Kısacası bu zoruklarla bir hiç için uğraşmak istemem. İlgisini çekebilsem yaparım ama.

Bir kanal var. Youtube'da Adil Yıldırım diye.
Kendisi ilişki koçu. Bence videolarına bir bak.
Güzel tavsiyeler veriyor.
Sana benden nacizane bir tavsiye. Erkeklere hemen onlardan çok hoşlandığını belli etme.

Sonra kendilerini çekiyorlar aniden. En azından bana öyle oldu..

Evet uygulama üzerinden haberleşiyorduk. En fazla numaranı verdiğini engelleyip silersin ama ben onunla uğraşmak istemediğimden bunu tercih ettim, kimse de üstelemedi.
Birinci buluşma olumlu geçmiş de olsa birkaç buluşma olup aklımda tam olarak tartmadan sosyal medyama da eklemiyordum.
Ama bu görüştüğüm kişiler de hep belli başlı profillerdi. Yani sosyal medyaları tutarlı, hayatta bir yere geldiklerinden dolayı öyle kalkıp cart diye dick pic atamayacak prestijde kişilerdi.
Çok teşekkür ederim..
Şundan sordum, düzgün bir profil diyelim.. Telefon numarası istedi. Vermedim.
Sonra da ben uygulamadan haberleşemem.Belki de burada hala arayıştasın derse diye dedim..

Çünkü artık kimse kimseye güvenmiyor..

İnternetten yaşanan birlikteliklere karşı değilim. Sonuç olarak artık sosyal medya profillerimiz var; bir insanı oradan tanıyıp hakkında fikir edinebilmek mümkün oluyor. Yüz yüzeyken de bir insan kendini yanlış tanıtabilir, farklı gösterebilir. Hayatımız online oldu artık.

Ha sürekli sanal bir ilişki yaşamayı isteme konusunda sorun olabilir. Çünkü bir yerden sonra ten uyumu da önemli (hatta bence baya önemli) ya da kişi sosyal medya platformlarında çok konuşkandır, sürekli yazar eder ama yüz yüzeyken çok donuktur, bir şey konuşamıyordur vesaire. Böyle durumlarda sorun olabilir. Onun dışında tanışıp anlaşma konusunda bence bir sakınca yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X