aynen kesinlikle pazartesi kargo geldiğinde geri göndereceğim. ne yazıkki kargo bedeli adı altında 20 tl hesaba göndermiş bulunuyorum. o nasıl bir kargo bedeliyse artık. istanbul dan izmire iş gereği kargo gönderdiğimizde 17 tl ödüyoruz. bunlar istanbul içine 20 tl diyor .Kargoyu geri gönder gitsin.
Hiçbir ödeme de yapma.
ama gerçekten bilerek yaptığım bir şey değil. sadece biraz acele karar verdim galiba sonrasında da vazgeçince böyle bir durum oluştu. ilk defa. kargo bedelini öderim , ama onların da üslubu yanlış geldi. bir iki kullanın sonra iade edersiniz dedi evet ama bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla iade konusunda da sıkıntı yapıyorlarmış. aynen o konuda haklısınız ürün geldiğinde direk gönderebilirdim işte yine aceleci davrandığım için yetkili ile görüşmek istedim.urunlerı getırtıp getırtıp almayan gerı gonderenlerden dolayı fırmalar sıkıntı cekıyor zarara ugruyorlar
onların kargoyla bır anlasması bır bıseylerı var cunku
keyfı olarak yaptıgınız ıcın bu sekılde yaklasmıslar
musterı hızmetıyle yuz goz olmanız buna sebep olmus
sıtede urunu ıade et dıye bır yer oluyor ona tıklasaydınız veya geldıgı zaman dırek yollasaydınız olurdu nıye yuz goz oluyorsunuz kı
onlar da ıslerını yapıyor sonucta
kargoyu olduğu gibi geri gönderin
böyle bir yaptırımda bulunamazlar
lakin kargo bedelini ödemek durumundasınız onu da halledersiniz artık
biraz acele ettim diyelim sipariş konusunda.peki ürünü alırken bunları hiç düşünmediniz mi? gereksiz olduğu o zaman da belli olurdu, e ücretini bilerek alıyoruz zaten her şeyi..
biraz acele ettim diyelim sipariş konusunda. ücretini bilerek alıyoruz zaten her şeyi demişsiniz, orasını anlayamadım
kargo bedelını odemezsenız yasal ucret baslatırız minvalınde bırsey oama gerçekten bilerek yaptığım bir şey değil. sadece biraz acele karar verdim galiba sonrasında da vazgeçince böyle bir durum oluştu. ilk defa. kargo bedelini öderim , ama onların da üslubu yanlış geldi. bir iki kullanın sonra iade edersiniz dedi evet ama bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla iade konusunda da sıkıntı yapıyorlarmış. aynen o konuda haklısınız ürün geldiğinde direk gönderebilirdim işte yine aceleci davrandığım için yetkili ile görüşmek istedim.
ortada sözleşme falan yokki :) bir zayıflama çayı gibi bir ürün .Bencede yolla gitsin.. ama sozlesme onayladiysan kosullari nelerdi onu bilmek lazim
evet evet anladım pardon yanlış okumuşum. hem fiyat konusunda hem de zayıflama çayı gibi bir ürün olduğu için kullanma konusunda tereddüt yaşadım . o sebeple yani.genel olarak, mesela kot alacam fiyatını biliyorum gibi.. sizde alırken ürünün fiyatını biliyordunuz
aman aman aman sakın oyle seyler almayın ısabet olmus ıcmeyın oyle seylerortada sözleşme falan yokki :) bir zayıflama çayı gibi bir ürün .
kargo bedelını odemezsenız yasal ucret baslatırız minvalınde bırsey o
benımde sıtem var ınternetden satıs yapıyoruz sırketım var bu konudan cok muzdarıbımde :)
gercekden cocuk oyuncagı degıl bu nasılsa kapıda odeme secenegı var dıye getırtıp getırtıp almıyorlar bende ıcımden aklımdan gecırıyorum ya urunu getırtırken aklınız nerdeydı bız o urunu hazırlayıp kargoyu cagırıp gonderıyoruz bızden bı bedel cıkıyor zaman verıyoruz ona dıye . hemde bosa emek . keyfıne gerı gondermek veya almamak ıcın getırtenler gercekden urunu ısteyenlerın yerıne önune gecıyor sonucta boyle dusunun ...
bundan sonra gercekden urunu alacaksanız getırtmenız daha dogru . bır defosu olur gorunenın aksıne bır urun gonderırler beden uymaz falan ozaman gonderebılırsınız gerı dıger turlu fırma gercekden zarara ugruyor
kargo ucretsız degılse herturlu kargo parasını vermek zorundasınız urunu de gonderın baska da para vermeyın
O zaman yolla kapidan gitsin ne ugrascan:)ortada sözleşme falan yokki :) bir zayıflama çayı gibi bir ürün .
işte ben de düşünüyorum. dolandırılıcığın farklı bir boyutu mu diye. çünkü iş gereği istanbuldan izmire kargo gönderiyoruz 17 tl, burda istanbul içi 20 tl ne hikmetse ! mesaj geldi, şu bankaya şu hesap noya 20 tl kargo bedeli yatırın siparişinizin iptal olması için. doğacak zararlardan yasal süreç izlenecektir. ! şeklinde.Neden gönderdiniz ki 20 lirayı? Kapıda ödemeymiş zaten, kargocu kargo ücretini kapıda alırdı eğer alınması gerekiyorsa. Kandırmışlar bence sizi.