ela melek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 796 420 18 32 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morbee #41 Morbee .!.: İadeyi yolladim sabahtan beri en az 10 kez mesaj attı paramı yolla diye Genişletmek için tıkla... Ücret iadesi etme sakın, bırak nereye giderse gitsin, elinde kanıt var nede olsa.
Morbee .!.: İadeyi yolladim sabahtan beri en az 10 kez mesaj attı paramı yolla diye Genişletmek için tıkla... Ücret iadesi etme sakın, bırak nereye giderse gitsin, elinde kanıt var nede olsa.
M Morbee Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2022 82 112 23 39 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morbee #42 Çok teşekkür ederim desteğiniz için sabahtan beri mideme stresten kramp giriyor. Bu kadar takmak istemiyorum. Ama elimde değil.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için sabahtan beri mideme stresten kramp giriyor. Bu kadar takmak istemiyorum. Ama elimde değil.
Bana Diyor Nau Nau Nirvana Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 13.353 48.816 598 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morbee #43 Satıcıya bu kadar kolay ulaşabiliyor mu? Ürün nr kadarlık ki bu kadar çirkefe bağladı kadın
Bana Diyor Nau Nau Nirvana Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 13.353 48.816 598 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morbee #44 Morbee .!.: Bende en son platforma yönlendirdim zaten onlarla konuşu bilgi alin dedim.Aynen çok tuaf insanlar var.Bügüne kadar gelen iadelerden sadece 5 adet red ettim .Hijyen sebebi vardı bir tanesinde oyuncak komple kıldı iğrenç burun pislikleri falan vardı. Genişletmek için tıkla... Seks oyuncağı mı yapmış napmış. Tövbe
Morbee .!.: Bende en son platforma yönlendirdim zaten onlarla konuşu bilgi alin dedim.Aynen çok tuaf insanlar var.Bügüne kadar gelen iadelerden sadece 5 adet red ettim .Hijyen sebebi vardı bir tanesinde oyuncak komple kıldı iğrenç burun pislikleri falan vardı. Genişletmek için tıkla... Seks oyuncağı mı yapmış napmış. Tövbe
M Morbee Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2022 82 112 23 39 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morbee #45 Ürün 242 tl .Satıcıya sor kısmı var tüm pazar yerlerinde .Sipariş sonrası sipariş soruları kısmı aktif oluyor.
Ürün 242 tl .Satıcıya sor kısmı var tüm pazar yerlerinde .Sipariş sonrası sipariş soruları kısmı aktif oluyor.
M Morbee Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2022 82 112 23 39 27 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Morbee #46 Bana Diyor Nau Nau .!.: Satıcıya bu kadar kolay ulaşabiliyor mu? Ürün nr kadarlık ki bu kadar çirkefe bağladı kadın Genişletmek için tıkla... Bana Diyor Nau Nau .!.: Seks oyuncağı mı yapmış napmış. Tövbe Genişletmek için tıkla... Ne yaptı bilmiyorum ama iade sonrası olumsuz yorumunu yapmayı ihmal etmedi.Keşke bizde satıcı olarak müşteri değerlendirebilsek
Bana Diyor Nau Nau .!.: Satıcıya bu kadar kolay ulaşabiliyor mu? Ürün nr kadarlık ki bu kadar çirkefe bağladı kadın Genişletmek için tıkla... Bana Diyor Nau Nau .!.: Seks oyuncağı mı yapmış napmış. Tövbe Genişletmek için tıkla... Ne yaptı bilmiyorum ama iade sonrası olumsuz yorumunu yapmayı ihmal etmedi.Keşke bizde satıcı olarak müşteri değerlendirebilsek