• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi internetten mama sandalyesi alan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
mama sandalyesi alacağım. İnternetten sipariş versem mi, güvenilir olur mu yoksa dolandırılır mıyız? Off yaa bunları düşünürken bebeğim büyüdü neredeyse. Alanlar varsa yorum yazsın lütfen

Ben şimdiye kadar internetten çok sayıda alışveriş yaptım ama belli başlı mağazalardan. Hepsine güven olmaz. Özellikle hepsiburada ve hızlıal iyidir. Son zamanlarda hepsiburada.com'dan yaptığım alışverişlerde sıkıntılar yaşadım. Hem çok geç gönderim yapıldı hem de gönderilen ürünler ile ilgili sorunlar yaşadım. Fakat iadelerde sorun çıkarmıyorlar. Mama sandalyesine gelince daha bugün elime ulaştı. Hızlıal.com'dan aldım. 3 gün içinde geldi. Ben Chicco Polly modelini aldım. Çok araştırdım. Ürün elime geçince doğru karar verdiğimi anladım. Ürün gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı. Hızlıal.com ve Chicco Polly modelini tavsiye ederim.

Back