kumsaal Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2010 49 0 36 Artvin 13 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kumsaal #1 arkadaşlar yargı yayınevi diye 1 site var daha ordan kitap alan var mı kitap alacagım ama kredi kartı numarası filan istiyor ilk defa internetten alışveriş yapacagım bana acil yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar yargı yayınevi diye 1 site var daha ordan kitap alan var mı kitap alacagım ama kredi kartı numarası filan istiyor ilk defa internetten alışveriş yapacagım bana acil yardımcı olursanız sevinirim
jeliboni Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2011 2.688 2.240 133 13 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kumsaal #2 yargı ankarada güvenilir bi yayınevi çok sık alışveriş yaaprım... internetten almadım ama bi sorun çıkcağını sanmam yılların markası yargı...
yargı ankarada güvenilir bi yayınevi çok sık alışveriş yaaprım... internetten almadım ama bi sorun çıkcağını sanmam yılların markası yargı...
Yorgun Ama azimli Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 375 78 318 13 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kumsaal #3 mutlaka başka ödeme seçenekleride vardır.kapıda nakit yada kredi kartı ödemesi gibi.bunlarıda bir sorun derim.
mutlaka başka ödeme seçenekleride vardır.kapıda nakit yada kredi kartı ödemesi gibi.bunlarıda bir sorun derim.