sevgili kız kardeşlerim size danışmak istediğim bir konu var lütfen yardımcı olur musunuz. ben 20 yaşında bir genç kızım. üniversite sınavına 3.kez girdim bu sefer tıp gelecek gibi bu 3 sene içinde çok çalıştım, hee şeyden elimi eteğimi çektim kız arkadaşlarımla bile görüşmüyordum. yaşıtlarımın erkek arkadaşları olurdu veya kız arkadaşlarına yatıya giderlerdi ben baskıcı ailem olduğu için hiçbirini yapamadım. neyse işte ailem bana çok söz verdi, kazanırsan şunu yaparız sana karışmayız vs.. annem de derdi sınavdan sonra sevgilin olursa karışmam fln. internette anonim sözlük sayfalarından bir arkadaşla tanıştım sohbeti ilerlettik birbirimizin instagramını almıştık. 2 haftadır falan da telefonda konuşmaya başladık. annemden saklamak istemediğim için söyledim bin pişman oldum. çocukla sevgili sayılırız ve çok hoşlanıyorum onu asla bırakmak istemiyorum ama annem kaç gündür başımın etini yedi, öyle bilgilerini çok paylaşan bir kız bile değilim fakat iğrenç bir insan çıksın ama internetten olmasın diyor. erkek arkadaşıma annem pek razı değil dedim çok anlayışla karşıladı çok iyi birisi. anneme tamam bitireceğim dedim ama bitirmek istemiyorum. anneme bitirdim diye yalan söylemeye de vicdanım el vermiyor sizce ne yapmalıyım?