- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
-
- Konu Sahibi Caulfield-
Hangi site?
Gittigidiyorsa ürüne onay vermediğin sürece iptal etme hakkına sahipsin
hayır tatlım gıttıgıdıyor degıl .link vermek yasak sanırım .
Keşke gg'den alsaydın canım
Böyle sorunlar olmuo ürün senin eline geçene kadar para ödenmio satıcıya
Sen ürüne onay verdikten sonra satıcı parasını alabilio
Biliosun ben hep japon style alışverişi yaparım netten hiç sorunla karşılaşmadım
Sen o siteye mesaj at sorunu bildir satıcıyla muhatap olma
Sonucu bildir bize
canım bence site sahibine satıcı bayanı şikayet etmeli ve derdini anlatmalısın,para iadesi istemelisin.
birdaha da satış yapamasın!!!
dolandırılmadıysan bile bu ne rahatlık hatunda ya:/
tatlım bılıyorum .benım en buyuk hatam ben urunu sıteden de sıparıs etmedım .kız bana facebook adresını verdı .oradan sıparıs ettım .nasıl ınandırabılecegım sıte sorumlulularına durumu .
o zaman siteyle ilgin yokki canım senın,sen özel bir görüşme yapıp,yapmışsın alışverişni..siteyi bağlamaz bu durum.
Kargo şirketinin sitesine girip verdiği kodla kargo takipten ürünün nerede olduğuna baktın mı?
Eğer öyle bi bilgi bulunamadı gibi bişey yazıosa kargo henüz türkiyeye girmemiş demektir ya da kargolanmamıştır
Öyleyse hemen söyle paranı geri iste
Dekontun var ve o satıcı aktif bi satıcıysa şikayet et mahkemeye bile verebilirsin
ladycıgım bana zaten ,bır kod verdı .bu kod numarasıyla urunun turkıye ye gırıp gırmedıgını kontrol edebılırsın dedı .bu kodu da bana vermek aklına 1.5 aydan sonra gelıyor ya neyse .ben de bugun msj attım ,bu kodla ben bu urunu nasıl takıp edebılırım bılgı verırmısın dedım .kızdan cvp yok .yanı haksızmıyım ama ,ortada kod var ama hangı kargo sırketıyle anlasmalı ne bılıyım ben .herhangı bır bılgı vermedı kı .ayrıca bu urun yazlık bır urundu .2 hafta denılıp 1.5 ay oldu .ve ben bu urunu arastrıdıgım da turkıye ye hala gırmemısse ben daha ne kadar beklıycem kı .para ıadesı de yok .1hafta daha beklemeyı dusunuyorum .baktım cvp yok .mahkemeye vermeyı dusunuyorum .acaba mahkeme cıddıye alır mı ?
Hangi kargo şirketiyle yolladığını da mı söylemedi
Canım mutlaka dikkate alırlar mağdur olan ve olacak bi sürü kişi vardır bu kadına güvenip
Sen son kez mesaj at eğer cevap vermezse şikayet edeceğini söyle bakalım ne yapacak
Benzer bişey bana da olmuştu gg'de bi satıcı 1 ay bekletti beni mesajlarımın hiçbirine cevap vermedi
Ben de paramı iade aldım ve olumsuz yorum yazıp mesajlarıma cevap vermediğini söyledim
Yorumumun altına yazdığı yorum:Size gümrükte takıldığını kaç kere mesajla bildirdik!
İnanamadım resmen yalancı yerine kondum bi de engellendiniz dedi bana bidaha ondan alışveriş yapamayacakmışım
Yapmak isteyen kim zaten!
Umarım sen de paranı alırsın en kısa sürede
Dekontum var diyorsun. Bankayı arayıp ödemeyi iptal edip edemeyeceğini öğrensen? İptal etmeyi denesen? olur mu acaba?
yok tatlım hangı kargo sırketı odugunu fılan soylemedı .boyle kafası eserse canı ısterse msj atıyor .zar zor mesajlarıma yanıt verıyor .oyle zıppırt arayıp baskı da yapmıyorum .dusun 1.5 aydan sonra daha ılk defa bı dun aradım .bır de bugun .hanımefendı zahmet edıp hangı kargo sırketı oldugunu bıle soylemedı .erkek arkadasım da bana kızıyor .sert konussana tehtıd etsene .bu sekılde tatlı tatlı konusursan hıc bırsey yoluna gırmez dıyor.ben de bırden sert tepkı vermeye cekınıyorum .bır yandan da belkı dogru syluyordur ayıp olmasın dıyorum .ama bunun ayıbı fılan kalmadıgını ve dolandırıldıgı dusunuyorum .sımdı sıteye baktım .bılgısayarı bozuk olan arkadasımız yıne urun pazarlıyor sıtede.Allah'tan bılgısayar bozuk
yok tatlım hangı kargo sırketı odugunu fılan soylemedı .boyle kafası eserse canı ısterse msj atıyor .zar zor mesajlarıma yanıt verıyor .oyle zıppırt arayıp baskı da yapmıyorum .dusun 1.5 aydan sonra daha ılk defa bı dun aradım .bır de bugun .hanımefendı zahmet edıp hangı kargo sırketı oldugunu bıle soylemedı .erkek arkadasım da bana kızıyor .sert konussana tehtıd etsene .bu sekılde tatlı tatlı konusursan hıc bırsey yoluna gırmez dıyor.ben de bırden sert tepkı vermeye cekınıyorum .bır yandan da belkı dogru syluyordur ayıp olmasın dıyorum .ama bunun ayıbı fılan kalmadıgını ve dolandırıldıgı dusunuyorum .sımdı sıteye baktım .bılgısayarı bozuk olan arkadasımız yıne urun pazarlıyor sıtede.Allah'tan bılgısayar bozuk
Haklı erkek arkadaşın
Resmen adam kandırmaca
İyi niyetini anlayışını suistimal etmiş resmen
canım sen baya saf iyi niyetlisin sanırı, erkek arkadaşın haklı sert tepki koy asıl birden sert çıkarsan durumun ciddiyetini anlar.
ben mesele internet alışverişi oldumu bir sorun çıkarsa hemen esip gürlerim çok geç olmadan, şimdiye kadar çok sorunla karşılaştım ama çözdürmediğim, mağdur olduğum hiç olmadı.İş başka dostluk başka demişler, milletin mağduriyeti seni ilgilendirmemli çünkü senin paran onun elinde