Internet'ten alışveriş:(

tesekkur ederım cnm ,evet gordum topıcde ben de yazdım .zaten elbısenın altındakı astarın (sıyah)ucun da elbısenın kumasından yapmıslar .bel kısmından sokup astarı,oraya farklı kumas dıkıcem .sonra da etek ucunu elbısenın dısına uzatıcam .kat kat goruntu yapıcam .ama orjınalı bozulcak .elbıse zaten cok dallı budaklı elbıse bır de alttan kat kat goruntu elbıse ıyıce sırıne modelı olucak :KK1: ama mecbur katlanıcam yapacak baska bırsey yok

gelen elbiseyi acayip merak ettim ya :) bi koysana buraya resmini..
bende ayakkabı almıştım normalde 39 giyniyorum 40 istedim o olmadı bidaha 41 istedim oda olmadı sonra geri gönderdim almamıştım :) japonstyle de sorun yaşanıyor evet :KK6:

tatlış, öncelikle sitenin güvenilirliği önemli.
ve sitede her kullanıcının % kaç olumlu oy aldığına dair bir şey olmalı ki anlamalısın satıcı güvenli mi diye. bu düzgün sitelerde böyledir

sana kod vermesi normal. ben de alışveriş yaptığım zaman kod veriyorlar ki kargom yola çıkmış mı, ne zaman nerede görebileyim.

bence dolandırılmamışsındır ama rahat bi tiptir böyle konularda. sinir olurum böyle sözünü tutmayan tiplere. bilgisayarın bozuksa git internet kafeye

tesekkur ederım cnm ,evet gordum topıcde ben de yazdım .zaten elbısenın altındakı astarın (sıyah)ucun da elbısenın kumasından yapmıslar .bel kısmından sokup astarı,oraya farklı kumas dıkıcem .sonra da etek ucunu elbısenın dısına uzatıcam .kat kat goruntu yapıcam .ama orjınalı bozulcak .elbıse zaten cok dallı budaklı elbıse bır de alttan kat kat goruntu elbıse ıyıce sırıne modelı olucak :KK1: ama mecbur katlanıcam yapacak baska bırsey yok

Canım yazmışsın benim topiğe de elbiseyi de eklemişsin bence de dediğin gibi yap
Boy sorunu bende de oluo japon stil alışverişlerimde
Elbise tam olsa bile boylar kısa gelebilio
Neyse en azından ürün eline geçti,güle güle giy :)

canım ne alakası var ki??
güvenilir bir çok site var ve ben de dahil binlerce insan alışveriş yapıyor hiçbir problem yaşamıyor.
hı ürün beklediğin gibi gelmedi mi? iade hakkın var,,bu kadar basit.
internetten alışverişin nesi kötü?
ben herşeyimi nerdeyse internetten alıyorum.araştırıyorum herşeyini,fiyatlarını analiz ediyorum uygun yerden alıyorum üstelik taksit seçenekleri var hep,dahası kapıma kadar da geliyor..elbetteki bazı olumsuzluklar yaşanabilir bu çok normal bnce ama çözülüyor sonuçta..
şu ana kadar tek yaşadıgım problem aldıgım tv nin ekranında çatlak olmasıydı.o da kargonun hatasıydı,paramı iade aldım ona rağmen.
sayısız şey aldım internetten ben ohoo..
bu arkadaşın tek hatası site dışına çıkarak kadından alışveriş yapması..

Çok haklısın
Ben de buralarda bulamadığım çok güzel farklı ürünleri internetten bulup alıyorum hiç de sorun yaşamadım
Satış yapan sitelerden sorun çıkmıo çıkarsa sitedeki satıcılardan çıkıo,siteye o sorunu bildirince sorun kalmıo zaten

haa geldi mi sipariş, iyi bari haklıymışım :KK70:

yazdıklarımı alışveriş yapacaklar okusun ama. mühim şeyler onlar

hadi geçmiş olsun bazı insanlar böyle pişman ediyor insanı .. bende jstyle dan bir elbise beğenmiştim dantelli falan çok şirin ama hatunun poposunun altında boyu demekki bana bluz olurdu alsaydım iyiki almamışım :KK60:

gelen elbiseyi acayip merak ettim ya :) bi koysana buraya resmini..
bende ayakkabı almıştım normalde 39 giyniyorum 40 istedim o olmadı bidaha 41 istedim oda olmadı sonra geri gönderdim almamıştım :) japonstyle de sorun yaşanıyor evet :KK6:

tatlım elbıse bu .

Eklentiler

• $img_2_large.jpg
    $img_2_large.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 83
Canım yazmışsın benim topiğe de elbiseyi de eklemişsin bence de dediğin gibi yap
Boy sorunu bende de oluo japon stil alışverişlerimde
Elbise tam olsa bile boylar kısa gelebilio
Neyse en azından ürün eline geçti,güle güle giy :)

tatlım elbısenın boyu ıcın altındakı astarı dısarı cıkarıp kat kat goruntu yapıcaktım ama ,ınanılmaz abartılı oldu .sade bır elbıse olsa kat kat goruntu yapılabır ama ,elbıse zaten dallı gullu abartılı bır desenı var ,altından da tulden astarı cıkarsa ıyıce abartı rukus otesı oluyor .çizgi fılm karakterılerı gıbı ozellıkle 'heıdı'gozumde canlanıyor sureklı .vardı ya pacalı bır donu :KK9:
elbısenın kumasına zaten ayrı canım sıkıldı .bıldıgımız carsaf kuması var ya patıska onlardan :63:

tatlış, öncelikle sitenin güvenilirliği önemli.
ve sitede her kullanıcının % kaç olumlu oy aldığına dair bir şey olmalı ki anlamalısın satıcı güvenli mi diye. bu düzgün sitelerde böyledir

sana kod vermesi normal. ben de alışveriş yaptığım zaman kod veriyorlar ki kargom yola çıkmış mı, ne zaman nerede görebileyim.

bence dolandırılmamışsındır ama rahat bi tiptir böyle konularda. sinir olurum böyle sözünü tutmayan tiplere. bilgisayarın bozuksa git internet kafeye

yazdıkların onemlı seyler cnm .ben sadece elbıse bakarak alısverıs yapardım .boyle satıcı kac oy almıs almamıs bunlara hıc bakmazdım .dıkkate alıcagım bundan sonra tesekkurler :KK71:

size özel mesaj atmaya çalıştım fakat mesajlara kapalı gözüküyorsunuz bişey sorucaktım bende faceden bu ürüneri satan bir kişiye sipariş verdim ilk kez doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum henüz 2 gün oldu sizin yazılarınızı okuyunca korktum acaba aynı kişimi diye kimden aldığınızı özelden atabilirmisiniz en azından yol yakonken dönerim ..

ben de bi kere bu hatayı yaptım aklım başıma geldi
normalde 2 3liralık şeyleri ucuz gördüğümüzden alıyoruz
japon style ne Allah aşkına kaç para ederki en fazla bizim hatamız tr piyasasına göre düşünmek
satıcı diye gördüğüm kişilerde voleyi vuruyor komisyoncu bile değiller
adam direk kendi adına siparişi verip adresi bizim adres gösteriyo
yada senin adına üyelik yapıp alıyor aynı şey
resmen ben beceremedim bu siteden almayı sen benim yerime al bende sana bi araba para yollayım oluyo
düşünsene zaten en fazla 10liralık bi ürüne 50lira veriyosun nedir amaaan trdekilerden ucuz hemde biraz farklı diye
valla ööle kızdım ki kendime aptallığıma da doymayayım
en fazla ebaya girersin ordan alırsın ki o bile lazım değil..
bu arada canım senin siparişlerde gelir genelde ööle uzatıyolar sakız gibi
gelen ülkelerin tatil günleri filan bi tuhaf işleyişleri var benimkide 2ayda gelmişti nerdeyse

Daha önce eşim bir kaç defa alışveriş yaptı netten, öyle ıvır zıvır şeyler şarj cihazı falan...
Bende geçenlerde cesaretimi toplayıp herzaman takip ettiğim bir siteden elbise sipariş ettim.
Salı günü sipariş ettim cuma günü geldi elbise, hemen denedim cuk diye üstüme oldu, üstelik orda göründüğünün aynı hatta daha güzel.
Ve fiyatı 50 lira...
Elbise gelipte üstüme giyene kadar kafam karışıktı, hep amaaaan olmassa olan 50 liraya olur.Bir daha da olmaz dedim ama şükür pişman olmadım...
Şimdi ara ara yine bakıyorum bir kaç elbiseyi gözüme kestirdim indirime giirince hemen sipariş etcem..:KK16:

X