Internet'ten alışveriş:(

evet dekontum var canım .ama parayı odedıgıme daır bır dekont .yanı para coktan satıcının elıne gectı.bankanın yapabılecegı bırsey yoktur dıye dusunuyorum

Bence bankayı ara, ödemeni iptal ettirmek istediğini dolandırıldığını söyle. Yani bence mahkemeden falan önce bu yolu dene... Geçmiş olsun canım.

Ben internetten çok alışveriş yapıyorum ama aslaa havaleyle değil. çünkü dekontla falan hiçbişey iddaa edemiyorsun.. kredi kartıla gg shbnden gibi sitelerden alıyorum çok ürün aldım geri gönderdim hiç sorun yaşamadım çok şükür..
sen o kodla gir bak ptt nin sitesinden takip et yinede japonyadan gelen ürünler ptt ile adresine geliyor direk ben çok aldım ordan biliyorum..

Bence bankayı ara, ödemeni iptal ettirmek istediğini dolandırıldığını söyle. Yani bence mahkemeden falan önce bu yolu dene... Geçmiş olsun canım.

bankayı arasam odemeyı ıptal etmek ıstıyorum desem ,hangı odemeyı ıptal ettırıcem ,para coktan satıcının elıne ulastı bıle .bankanın yardımcı olacagını sanmıyorum .dolandırıldıysan da bızene derler yanı .onların ısı degıl kı bu .en fazla mahkemeye verebılırsın .bızım yapacagımız bırsey yok derler

Ben internetten çok alışveriş yapıyorum ama aslaa havaleyle değil. çünkü dekontla falan hiçbişey iddaa edemiyorsun.. kredi kartıla gg shbnden gibi sitelerden alıyorum çok ürün aldım geri gönderdim hiç sorun yaşamadım çok şükür..
sen o kodla gir bak ptt nin sitesinden takip et yinede japonyadan gelen ürünler ptt ile adresine geliyor direk ben çok aldım ordan biliyorum..

dogru soyluyorsun .ben de hep kapıda odeme sıstemıyle yapıyordum .hıc bır sorun olmuyordu .kafam rahattı . ılk defa havaleyle yaptım .bın pısman oldum .ptt ıle takıp edıldıgını bılmıyordum .tesekkur ederım cnm .bakıcam .

dogru soyluyorsun .ben de hep kapıda odeme sıstemıyle yapıyordum .hıc bır sorun olmuyordu .kafam rahattı . ılk defa havaleyle yaptım .bın pısman oldum .ptt ıle takıp edıldıgını bılmıyordum .tesekkur ederım cnm .bakıcam .

bak canım ptt yi falan ara ulaşamazsan bu koddan arama yapamıyorum diye, 1.5 ay olmuş çoktan gelmesi lazım benimkiler 3 en geç 4 haftada gelmişti..

bak canım ptt yi falan ara ulaşamazsan bu koddan arama yapamıyorum diye, 1.5 ay olmuş çoktan gelmesi lazım benimkiler 3 en geç 4 haftada gelmişti..

.bana urun 2 hafta sonra kesın gelır denılıyor ,1.5 ay oldu hala turkıye ye gırısının yapılmasını beklıyoruz.boyle sacmalık mı olur ya .madem boyle aylara aksayacak bana neden 2 hafta denılıyor .yok yok kesın dolandırıldım ben ya .hem ben sımdı ptt arayıp kodla urunu arattırsam ,bana urun hala turkıye'ye gırıs yapmamıs ,veya boyle bır urun yok derlerse ben ıyıce sınır kupu olurum .:KK43:

canım gg olsaydı onay vermediğin surece iptalın vardı ama o sitede varmı böyle birşey bilmiyorum incelemen lazım...yurtdısından gelen ürünler yavas geliyor ama bayanda abartmış biraz...bugun konusun ciddi şekilde alttan almadan tavrınızı koyarak canım..sonuçları bekliyoruz

kesınlıkle dogru soyluyorsun.bılgısayarım bozuldu caım sıparıslerı takıp edemedım ne demek ya.bu nasıl rahatlıktır sok gecırdım.parayı ele aldıktan sonra bu ne rahatlık .hanımefendının keyfını beklemek zorundayım sankı .bır kere daha boyle bır durum gelmıstı basıma .ama bu kadar da degıl .ayakkabı almsdım .yanlıs numara gondermısler .bu urun de amerıka dan gelmıstı .neyse ayakkabıyı gerı gonderdım degıstırmelerı ıcın .normal de degısım ıcın bana 3 gun muddet verdıler .neyse urun gelmedı .arıyorum .bırsuru musterı temsılcısıne baglıyorlar benı .bır onla bır bunla konusuyorum .yalnız o kadar da kıbar ınsanlar .ha bugun ha yarın gelıcek dıye beklıyorum .yıne gelmedı .tekrar aradım ,kıbarca sıparıs yogunlugundan donemedık suzan hanım kusura bakmayın dıye toparladılar.ben de artık bu boyle olmucak dedım .erkek arkadasıma arattırdım .o da hıc yumusak degılıdr .cok serttır .artık nasıl estı gurledıyse,butun musterı temsılcıler telefon da pervane oldu .tek tek arayıp ozur dılıyorlar .ve urun 4 saat sonra gun ıcersınde elıme ulastı .uzerın de not ıle,cok acıldır sakın aksatılmasın dıe:KK9: sanırım erkek arkadasımın konusması daha hayırlı olucak gıbı

Ee canım senin çözümün varmış işte, erkek arkadaşını arattır o mesaj atsın.Hatta biraz da uydurun,erkek arkadaşının avukat olduğunu falan söyle kadına,bundan sonra onla görüşeceksiniz falan,işin ciddiye bindiğini görünce tırsar:KK52:
Bir de dediğim gibi satıcıların kibarlıklarına falan aldanma, parayı peşin peşin cebe indirmiş tabi kibar olacak sanki babasının hayrına yapıyor:KK47:
İnşallah paranı geri alırsın koay gelsin sana

Ee canım senin çözümün varmış işte, erkek arkadaşını arattır o mesaj atsın.Hatta biraz da uydurun,erkek arkadaşının avukat olduğunu falan söyle kadına,bundan sonra onla görüşeceksiniz falan,işin ciddiye bindiğini görünce tırsar:KK52:
Bir de dediğim gibi satıcıların kibarlıklarına falan aldanma, parayı peşin peşin cebe indirmiş tabi kibar olacak sanki babasının hayrına yapıyor:KK47:

erkek arkadasım konusucak zaten .dogru soyluyorsunuz parayı pesın cebe ındıirdi. kaba olucak degıldi ya.sınır oluyorum boyle ınsanlara yaa .dupeduz hırsızlık .:KK57:

ahh tatlım bende gg sıtesını hıc guvenlı bulmazdım .alısverıs yapan bazı arkadaslrım satıcılarla sorun yasamıstı .ben de o yuzden guvenemıyordum o sıteye.bu benım alısverıs yaptıgım sıteden bır kac arkadasım da alısverıs yapmıstı .hıc bır sorun ytasamadılar .ben de guvenerek yaptım alısverısımı .yapmaz olaydım .sıte de bır problem yok satıcıda var proplem:KK47:

biraz once erkek arkadasım satıcı bayanı aradı .telefondu defalarca mesgule atmıs .hıc yapmaması gerekn bırseydı ,erkek arkadasım mesgule atılınca ıyıce delırmıs .sonra mesaj atmıs .ac o telı senı rezıl etmeden ac o telı demıs .neyse telefon acılıyor ama acan annesı ,satıcı nısanlısın yanına gıtmıs .kesın oyledır ya neyse .resmen kacıyorlar .erkek arkadasım annesı saymıs bayag .kızı ve annesı olmanız hıc umrumda degıl ,elımızde dekont var sıze dava acıyorum .bu davanın sonunda fazlasıyla para da kaybetsem hıc umrumda degıl,amac sızın huzurunuz kacırmak degılmı ben amacımı yapıcam ,yok oyle ınsanları aptal yerıne koymak demıs .neyse sonra annesı demıs kı,beyfendı lutfen bız oyle ınsanlar degılız yanlıs anladınız bızı .erkek arkadasım da;bız neyı yanlıs anladık ,2 hafta denıldı 1,5 ay oldu urun hala gelmedı .bız aramasak ne arayan bar ne soran ,aradıgımzda zorla acılıyor telefonlar ,madem bu urunun ne zaman gelecegı bellı degıldı neden bızden erkenden odeme yapmamızı bekledınız,o halde urun elınıze ulastıgı zaman odemeyı yapsaydık nıye erkenden odeme yaptık bız demıs,cunku ıs baska arkadaslık baska degıl mı,urun elınıze gectıkten sonra odeme yapıcagımıza nereden ınanabılırsınız kı ,pekı bız neden sıze ınanmak zorunda kalıyoruz demıs .biz erkenden odemeyı yaptıysak eger,sızde bızı memnun etmek zorundasınız .yok oyle telefonlara cıkmamak ,bılgısayarım bozuldu sıparıslerı takıp etmemek ..banane sızın bılgısyarınızdan ben paramı odedım mı ben urunumle ılgılenırım .sızın bılgısayarınız benı neden ılgılendırsınız .sız kotu ınsanlar degılsınız madem ,neden boyle rahat rahat bılgısayarım bozuldu sıparıs takıp edemedım dersınız .burada kımse babasının hayrna ıs yapmıyor .ben sızın keyfınızı beklemek zorunda degılım .bıze bır kod numarası verıyorsunuz ,hangı sırektle anlasmalı oldugunuzu bıle soylemıyorsunuz ,bu nasıl ıs boyle .bıze kotu dusunmemızı sız sagladınız .o elbıseyı bıze sakın gondermeye kalkmayın bu saatten sonra ,ya bır hafta ıcın de benım paramı gonderırsın ,ya da sıze dava acarım dıye tehtıt etmıs .sakın hafıfe almayın benı .sırf gıcıklıgına ugrasırım sızınle demıs .annesı de,kızım gelsın o'nunla konusurum bu meseleyı lutfen sakin olun demıs .erkek arkadasım da ,valla bız cok sakiniz sız sımdı dusunun olacakları dıyıp suratına kapatmıs telefonu .

erkek arkadasım bayag esıp gurlemıs bakalım ne olucak .

dilimde tüğ bitiyor giyim alışverişi ineternetten yapılmaz diye.
giyimide geçtim her türlü ürün.
ya dokunmadan bakmadan bir ürün alınmazki. sonra yok öyle yok böyle bir sürü sorun çıkıyor şekil A.
kaç tl lik bir ürün aldım canım? yerinde olsam 3. hafta polise vermiştim. hesap bilgilerini

ya dokunmadan bakmadan bir ürün alınmazki. sonra yok öyle yok böyle bir sürü sorun çıkıyor şekil A.
kaç tl lik bir ürün aldım canım? yerinde olsam 3. hafta polise vermiştim. hesap bilgilerini

canım ne alakası var ki??
güvenilir bir çok site var ve ben de dahil binlerce insan alışveriş yapıyor hiçbir problem yaşamıyor.
hı ürün beklediğin gibi gelmedi mi? iade hakkın var,,bu kadar basit.
internetten alışverişin nesi kötü?
ben herşeyimi nerdeyse internetten alıyorum.araştırıyorum herşeyini,fiyatlarını analiz ediyorum uygun yerden alıyorum üstelik taksit seçenekleri var hep,dahası kapıma kadar da geliyor..elbetteki bazı olumsuzluklar yaşanabilir bu çok normal bnce ama çözülüyor sonuçta..
şu ana kadar tek yaşadıgım problem aldıgım tv nin ekranında çatlak olmasıydı.o da kargonun hatasıydı,paramı iade aldım ona rağmen.
sayısız şey aldım internetten ben ohoo..
bu arkadaşın tek hatası site dışına çıkarak kadından alışveriş yapması..

tatlım bugune kadar cok alısverıs yaptım farklı sıtelerden ama hıc sorun yasamamıstım .ilk defa boyle bırsey basıma gelıyor .dun satıcıyla erkek arkadasım konustuktan sonra,satıcı hemen benı aradı kusura bakma cnm fılan dıyıp sozlesmelı hangı kargo sırket olduklarını soyledı .ben tekrardan belırttım tavrımı koyarak ,en fazla 1 hafta daha beklerım .sonra ben ılgılenmıyecegım zaten erkek arkadasımla annenız gerekenı konusmus dedım .

canım ne alakası var ki??
güvenilir bir çok site var ve ben de dahil binlerce insan alışveriş yapıyor hiçbir problem yaşamıyor.
hı ürün beklediğin gibi gelmedi mi? iade hakkın var,,bu kadar basit.
internetten alışverişin nesi kötü?
ben herşeyimi nerdeyse internetten alıyorum.araştırıyorum herşeyini,fiyatlarını analiz ediyorum uygun yerden alıyorum üstelik taksit seçenekleri var hep,dahası kapıma kadar da geliyor..elbetteki bazı olumsuzluklar yaşanabilir bu çok normal bnce ama çözülüyor sonuçta..
şu ana kadar tek yaşadıgım problem aldıgım tv nin ekranında çatlak olmasıydı.o da kargonun hatasıydı,paramı iade aldım ona rağmen.
sayısız şey aldım internetten ben ohoo..
bu arkadaşın tek hatası site dışına çıkarak kadından alışveriş yapması..

aynen tatlım tek sorun satıcıda .cok tanınan sıtelerde boyle sorunlar olmuyor .bu benım alısverıs yaptıgım sıte cok fazla tanınmıs bır sıte degıl .satıcılar kımdır neyın nesıdır bılmeden cahıllık yapıp alısverıs yapmaya kalktım .ustune sıtede de degıl .ozel olarak facede:KK43:

Son düzenleme:
arkadaslar neyse kı bır problem kalmadı .urunler bugun geldı .ama uyarıldıktan sonra geldıler o ayrı .

gözün aydın cnm. bu da sana ders olsun:KK34:

aynen tatlım .azarı yıyınce ,turkıye'ye gırıs yapmayan kargo nedense hemen gelıyor :KK1: bunların hepsı mı aynı yahu :KK1: neyse artık bır problem kalmadı ,ama soyle bır sorun var;arkadaslar sakın japon stylde brsey almaya kalkmayın derım .adamlar zaten mınnacıklar onların dızınde olan elbıse bızım belımızde kalıyor:KK1: benım aldıgım elbise o durum da suan.model'de kı kız da dız kapaklarının hafıf ustunde kalıyor elbısenın boyu.ben gıydım elbıse popumun kenarında kaldı .popomun dıger yarısı kapanmadı bıle .bırde altı balon gulermısın aglarmısın .:KK1:

Son düzenleme:
canım başka bir yerde de yazdım kendi knunada yazayım benzer bir kumaş alıp altına bir yada 2 kat daha artık sen karar ve kumaş ekletebilirsin.
alttaki gibi
yada t-shirt,body gibi kullanabilirsin kısaltıp.

images

skirts4000.jpg

X