- Konu Sahibi Lady Guinevere
Biz kırık dökük parçaları mobilyacı geldi kendi bişeyler uydurdu kurduk ama ömrü kısa kalitesiz ya bebeğim büyüyünce yenilenecek mecbur odasıyla birlikteSizin onaltı bine noldu pekı geri alabildiniz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kırık dökük parçaları mobilyacı geldi kendi bişeyler uydurdu kurduk ama ömrü kısa kalitesiz ya bebeğim büyüyünce yenilenecek mecbur odasıyla birlikteSizin onaltı bine noldu pekı geri alabildiniz mı
PÜh pelinsu olamadın Geçmiş olsun.
he ya hiç üzülmedi bi kerede yapacakti bu öyle olmaz diyo bideBenim babam da böyle rahat adamdı :) adamın iyisi kazıklanır derdi :)
hayir aslında ücretinde değildim ama trendyoldaki yorumlar güven vermedi bana. 2-3 tane orjinal olmadığına ve ayıplı geldiğine dair yorum vardı o yüzden güya kendimi korudumTrendyol’daki satıcılar güvenilir değildi demişsiniz ama sizin derdiniz güven değil, parasıydı sanırım. Trendyol sorgusuz sualsiz her şeyin iadesini kabul ediyor zaten. Güvenilir olmayan satıcı yok gibi çünkü iade mecburi olduğu için satıcılar o topa girmek istemiyor, doğru düzgün yolluyorlar. 1800 liraya aldığınız termosu 3000’e Trendyol’dan alsanız kafanız rahat olurdu en azından. Bir de evde su içme alışkanlığı için Stanley almak çok saçma değil mi ya? Ağır, hantal oluyor onlar. Ben de almıştım ama iş yerinde çay, kahve içindi.
alınamıyor maalesef. bildiğiniz çekimin ayrıntılarını falan bile göremiyoruz. anında parayı cekmisler karttan. banka da takip edemiyoruz diyor. normalde resmi kayıtlı çekimlerde iptal edilebiliyor bankadan ama bunlarda olmuyorİşlemi kredi kartı ile yaptıysanız bankayı arayıp iptal talebinde bulunun. İade edebilirler. Ben unuttuğum üyelikten çekilen ücreti bile iade aldım kk olduğu için.
Bu neee insan ar eder şunu pasta diye satmaya.Geçmiş olsun. İnsanın gerçekten nutku tutuluyor derler ya öyle oluyor ya :) Ben ki kılı kırk yarar tüm yorumları okur resimleri didik didik ederim.
Kızımın doğumgününde pastacı tarafından dolandırıldım. Kendine ait olmayan görseller sayfasında doluydu, gelen pastaya bak birde Kalabalık bir organizasyon yapmıştım üstelik, Allah tan maket pasta vardı da onu üflettik
Eki Görüntüle 3440634 Eki Görüntüle 3440635 Eki Görüntüle 3440636