- Konu Sahibi destroyEnjoy
-
Hep söylemişimdir bir erkekle bir kızdan ne kardeş olur ne de kanka ! Çünkü ateşle barut yan yana durmaz.Söylemedi deme bu ilişkinin sonu sana zarar vericek sen ona ya ben ya o dediğinde o Cansu'yu seçicek bu söylediklerinizden anlaşılıyor okulu bile sırf o Boğaziçinde okuyor diye orayı kazanmak istiyor.Hadi kardeşler diyelim yahu insan kardeşi gibi gördüğü insanın sevgilisi olmasını,mutlu olmasını istemez mi bunu kabullenmeyecek ne var ki?Çok saçma geldi bana sevgilinizin söyledikleri dikkatli olun ve ne olursa olsun erkeklere güvenmeyin burda neler neler okuyoruz 7 yıl gerçek hayatta sevgili olupta aldatılanlar mı evlenip boşananlar mı kandırılanlar mı...
Bunu kaldırmak çok zor değil mi?
Ben olsam açıklama yapmadan ayrılırdım sanırım.
Açıklama isterse de "Yaşadıklarımız." derdim.
Kötü bir durum.
Çok değer vermiş o kıza.
Anlayabiliyorum, benim de vaktiyle böyle bir arkadaşım olmuştu.
Ağır depresyonum vardı ve ondan başkası bana iyi gelmezdi.
Çok farklı bir bağdı, kelimelerle ifade edemem onu.
Konuşmasam bile her şeyi anlardı, içimden geçeni anlardı, başka kimseyle bu kadar anlaşamadık.
Dostluk oysa benim ondan başka dostum olmamış.
Bir türlü adlandıramadım.
Sonra benim ilişkim başladı.
Daha az görüşüyorduk -sadece telefonla- ama o bağ aynıydı.
Sevgilim haklı olarak rahatsız oluyordu, ben de bu arkadaşlığı bitirmem gerektiğini biliyordum, ama çok ağır geliyordu.
Ona bu açıklamayı yaptığımda ağladık bile
O çok çok değerliydi, benim için çok şeydi.
Ama sevgilim... Onun sevmediği bir şeyi devam ettirmek daha kötüydü.
Hâla çok özlerim biliyor musun?
Çok dua ederim.
Kötü hissederim kendimi, o kadar faydası dokundu, ben döndüm arkamı gittim.
Ama sevgilim...
Canım, her şeyim..
Başkası için asla üzemem onu, ne kadar değerli olsa da.
Sevgilimin yeri apayrı, hayatımın ta kendisi.
Bu da hoş bir durum değil, yani benim yaşadığım.
Ama sizin yaşadığınız hiç hoş değil.
Erkek arkadaşınızın kime yanaştığı belli değil.
Sizin gururunuzu bu kadar kırmaya ne hakkı var?
Madem ondan vazgeçemiyor, neden sizi yanında tutmaya çalışıyor hem de gizli saklı?
Tavsiyem, dik durun.
Ondan vazgeçemiyorsa bağışlayın ona olsun bitsin.
''tek bildiğim ayrılmak istemememin nedeni, birbirimizle o kadar özel şeyler paylaştık, ve güzel şeyler yaşatmaya söz verdik bunları kenara atmak istemiyorum hiç başlamadan'' bence bu fikrin yanlış özel şeyler paylaşmışsınız ama o cansuyla yaşadığı özel şeylerden vazgeçemiyor ve güzel şeyler yaşatmaya söz verdik demişsin o cansudan izin alıp sana güzel şeyler yaşatabilcekmi acababen bu yorumlarımı kendimi senin yerine koyupta yapıyorum ben çok kıskanç biriyimdir benzer bi ilişkimiz var malesef hiçbi kızla konuşturmuyorum bile yani umarım konuşmuyodur:) herneyse dediğim gibi bence yolun başında bu kadar değer verme restini çek ilerde daha çok üzülürsün arkadaşım..
Çok sinirlendim yaa bu nasıl kanka
benimde kardeşlerim kankalarım var
Hoşlandıkları kızlarla aralarını yapmak için elimden geleni yaparım
Onların mutluluğu benim mutluluğumdur.
Bana ilişkisini anlatamayacaksa ben onun nasıl kardeşiyim
Kardeşler kankalar arasında böyle sırlar saklanmaz
Siz kötü bişe yapmıyorsunuz ki neden gizliyorsunuz
Ben sana bişey diyim mi bence biraz uzak dur bundan.. Haa bunları okuduğumda aklıma ilk gelen şey cansuyla o çocuğun sevişmiş olmaları ihtimali geldi.. Çünkü önce senin yanına gelmek isteyen biri neden sonra boğaziçine cansunun yanına gitmek istesin gerçi senin yaşadığın yeri de bilmiyorum ama önceliği sen olmalıydın.. Bence herşeye hazır ol bu cansu bu çocuğu elinden alabilir.. Bu cansuyu hiç sevmedim ben.. Emin ol sen bu çocukla bir ilişki yaşamaya başladığında da çok güzel engelolacak mutluluğuna ayırmak içinde elinden geleni yapacak.. Senin için tarot açtım ondan bu kadar net konuşuyorum.. Bence bu adamla ilişkini bitir yeni birini al hayatına.. Hem böle pısırık kılıbık bir heriften sana fayda gelmez bacım..Kardeşimi kankasımı uzatmalı hoşlantısı mı nedir bu cansu onun sıfatını koyamayan bir insanla bir illişki düşünme bence .. Aramızdaki ilişkide biz olmayan diyen insandan ne beklenir yaa.. Ben bu insanla geleceğini hiç iyi görmüyorum..
Umarım mutlu olacağın şeyleri yaparsın...:26:
dün uzun uzun konuştuk. aslında beni aramaması gerekiyodu ama sesini duyunca dayanamadımbana her şeyi kafamda kurduğumu anlatıp durdu. istediğin kadar zaman veririm sana düşünmen için, çünkü aslında daha farklı sandığından dedi. kaybetmeyi kaldıramayan birisi o, dolayısıyla şimdi benim gittiğimi görünce bazı şeyleri tartmış olmalı, bana ne kadar bağlı olduğunu, nasıl sevdiğini anladığını söyleyip durdu. ben de dedim ki bu kız aramızda sorun mu olcak sürekli, onunla uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum. onun düşüncesi şöyle, eğer o kız bu tarz hisler içindeyse onu kırmadan açıklamaya çalışacak vakti gelince böylece ikimizi de kaybetmeyecek, onu sade dost olarak yanına istiyor ama eğer kız dost kalamayız derse... sanırım veda etmeli o zaman. ben onu seçme ihtimalin hep var ama deyince beni ikna etti epey, öyle bir şey yok sen yarış içinde falan değilsin, ödül ben miyim, komik olma dedi.
sevişmiş olmaları, hiç sanmıyorum ya o öyle biri değil, bakir olduğundan eminim diyebilirim.
benim için tarot açman çok ince bir düşünce, teşekkür ederim :) bi daha baksan farklı çıkar mı acaba:)
kendisi ne istediğini bana bi türlü anlatamadığı için, bunu konuşmayalım dediği için bu noktaya geldik. konuştukça onu suçlayacak bir yer göremez oldum. ben bu ayrılığı kaldıramıycam galiba, bir ay sonra buluşma ihtimalini de çöpe atıcam ayrılırsak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?