Gelinlik Modelleri İnternette inanılmaz ucuz gelinlikler

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Konu oldukça eski, dikkatinizi çekerim

Arkadaşlar,

Belli bir model gelinlik arıyordum google imagesten, öyle amerikan gelinlik sitelerine rastladım ki dudağım uçukladı, herhalde ben internetten alacağım gelinliğimi. Niye mi?

İnanılmaz güzel ve kaliteli duran gelinlikler 200 dolar civarı. 200 dolar dediğin, 300 lira bir para. Hadi kargosu olsun, 350 liraya gelsin. Millet 1500 kiralama ücretinden bahsediyor.

Hakkaten fotoğraflarda göründüğü gibiyse inanılmaz. Ekte gönderdiklerim 200-250 dolar civarında. Muhtemelen kumaşlar kaliteli değil ama modeller çok klas. Hem de ölçü tabloları var, vucüttaki ölçülmesi gerekli yerleri verip ona uygun beden seçmeni sağlıyorlar.

Henüz link veremiyorum, ama milanoo.com sitesine bakın soldaki menüden "wedding apparel" ordan da wedding dress seçin ve gözlerinize inanamayın. başka siteler de var, mesaj sınırına ulaşınca burda link paylaşacağım. sizler de biliyorsanız gönderin kızlar...

Eklentiler

• $bridal-wedding-dresses-gowns_b_2227_1.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 213
  • $bridal-wedding-dresses-gowns_c_3269_1.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 199
  • $Ivory-Off-the-Shoulder-V-Neck-A-line-Satin-Wedding-Dress-5334-1.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
ben 200 doları riske atarım şahsen. birkaç ay önce sipariş verip, hata bile olsa birine veririm ya da satarım. hani en fazla kumaşı adi durur bence. ama eğer göründüğü gibiyse bir de ohhhh! bedavaya gelmiş olur.

ben yine de güvenemem
bilemiyrm belki de çok pinpirikliyim,
ya da ordan alışveriş etmeye güvenemem
çıkıcak sonuçtan çok
yoksa 2. eklediğin model çok hoş

şu gönderdiğim iki gelinlik de 160 dolar civarı.

aslına bakarsanız, abiye bir elbiseyi düşünün, bu fiyatlara alınmıyor mu? gelinlik neden olmasın? ipek değil de organza ile, sentetik kumaşla dikerler.

Eklentiler

• $A-line-Deep-V-neck-Chiffon-Wedding-Dress-4879-1.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 219
  • $A-line-Deep-V-neck-Chiffon-Wedding-Dress-4879-2.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 198
  • $A-Line-Square-Lace-Shoulder-and-Arms-Cover-Chapel-Train-Taffeta-Wedding-Gown-3617-1.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 193
  • $A-Line-Square-Lace-Shoulder-and-Arms-Cover-Chapel-Train-Taffeta-Wedding-Gown-3617-2.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 431
hoşlar di mi yaaa. Daha çok farklı modeller var da kendi zevkime göre seçtim bunları öylesine.

Onlarda da irtibata geçtim, ben kapalı gelin olcam da, uzun kollu model de üretsenize yav didim Bakalım belki de vardır, batılılarda uzun kol kapalı yaka çok daha kolay bulunuyor. Ama o kadar mal var ki göremedim, aramalarda da çıkmıyor long sleeved filan. hayırlısı, aradığım gibi model olursa ben kesin alırım bu fiyata.

güzel modeller var gercekten fiyatlarda inanilmaz demen gibi
siteye baktim simdi

kuması kaliteli değildir demişsiniz zaten gelinligi gösteren kumaşı güpürü fln değil midir ben güvenipte alamazdım açıkcası buradan bi arkadasta netten begenip aldı hayal kırıklıgına ugradım gelince dedi zaten beden ayarı yaptırmak için tekrar terziye götürecekti
bide yurt dısındaki sitelerden böyle ucuz seyler alınca kargosu gümrügü diyince aynı fiyata geliyor ama modeller guzel

fiyatlar çok iyi ama ya göründüğü gibi çıkmazsa ya oturmazsa uymazsa
yani bu iş tam bi kumar

kızlar böyle gelinliği birçok internet sitesinden bulabilirsiniz ama insanın herşeyini görüp kendi diktirmesi gibi olmaz eminim tamam fiyatları uygun ama istediğiniz gibi çıkmazsa üzülür insan öyle düşünülürse 300 milyona birçok şey yapılabilir.

gg dede ebayde da birçok satıcı var ama ben olsam tercih etmezdim

Ben internetten normal kıyafet bile almıyorum hele gelinlik asla güvenip almam..Denemeden kıyafet vb.. almak bana saçma geliyo

cnmmmmm abiye gibi bşy olsa düşünmeden öle alınır ama bu sonucta gelinlik..ben okdr çok begendigim ve işte bu benim gelinligimdir dedigim modelleri giyince üzerimde çok kötü durdu denemeden gelinlik alınmaz bence.

Burada Almanyada bi arkadas almisti ve tam bekledigi gibi gelmisti gelinligi.. Bence cok riskli bi is hic kalkisma derim. Cogu elbise askida durdugu gibi ustumuzde durmuyor o yuzden denemeden almak cok riskli... Ayrica biraz daha arastirsan bedenine gore diken siteler bulabilirsin. Ben Amerikada okuyorum su an ve bende baktim o sitelere, resmen butun olculerini veriyosun ve model begeniyosun, senin olculerine gore dikiyorlar.. Cin de yapiliyor bu islem sonra kargo la sana gonderiliyor, fiyati ise 300 u gecmiyor.. cok cok cok riskli.

Gelinliği aldığında gümrüklemesi yapılacak. %18 KDV vereceksin, %3 civarı gümrük vergisi vereceksin, kargo dediğin 50 TL tutmaz en az 100-150 Euro. Sonra evrak masrafı ve gümrük memuruna para vereceksin. Yani gelinliğin yaklaşık olarak 650-700 dolar arası olacak. ıstersen, bu konuyu da bir düşün. Sonra üzülmeyesin.

bunlar tanınan markaların sahtelerini yapıyorlar. buradaki resimler onlardan alınmış. mesela biri pronovias diğeri maggie sottero. aynısını yapabileceklerinden emin değilim..kumaş, model ,dikiş farkeder.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de fotoğrafların pahalı gelinlikçilere ait olduğunu tahmin ettim. çünkü onların bu fiyata verdikleri o kadar güzel durur mu ya? hele ilk gönderimdeki üçüncü gelinlik, şaka gibi. demek ki olan ünlü bir modelin kopyası.

Yalnız bu sitede beden tablosuna uymazsanız 24 dolar fazla verip tam istediğiniz ölçülerde siparişi verme şansı var. Belli ürünlerde de kargo bedava.

Ben internetten alışveriş yapan ve ürün satan biriyim, ayrıca website işleriyle uğraşmam sebebiyle web dünyasının içindeyim, internetten alışveriş aslında bir dükkan tutup, içini döşeyip, içine çalışanlar koyup yapacağınız bir işi, sadece bir depoyla yapmanızı sağlayan, bu yüzden fiyatları düşüren bir yöntem, başka bir farkı da yok, yani güvenilir bir alışveriş yöntemi ancak ülkemizde henüz yaygınlaşmadı.

Arkadaşlar,

O zaman gelin, size çok delice bir teklif sunayım. Maddi durumu olmayan bir kızımızı gelinlik sahibi yapalım mı? Umarım site yönetimince ters bir teklif değildir.

Ben derim ki, gelin siteden sizin göstereceğiniz bir yetkili, güvendiğiniz biri -ben yeniyim öneremiyorum- bir paypal hesabı açsın kendine. Güvenlikli bir internet ödeme yöntemi. Bu hesaba, kampanyaya katılmak isteyen her kişi 10 dolar göndersin. Göndermek için yapılacak şey bir kredi kartınıza paypal hesabı bağlamak, onlar 10 doların karşılığı yaklaşık 15 lira olan parayı o ay kredi kartı borcunuza eklerler. Hiçbir riski olmayan bir yöntem, yıllardır kullanıyorum, bilen herkes de teyit edecektir.

20 kişinin 10 dolar göndermesiyle olur mu 200 dolar. Gönderen her kişi de bu başlıkta gönderdim desin ki biriken para miktarını herkes bilsin. Sonra gidelim, bu 200 dolarla o sitelerden ihtiyacı olan bir arkadaşa gelinlik alalım. O kişinin ölçülerine göre ısmarlayalım, gelsin. Ben şahsen ihtiyacı olan birinin beğenmeyeceği kadar kötü, onu üzecek, kıracak bir gelinlik olacağını hiç zannetmiyorum. Aksine çok mutlu olacaktır.

Gelinlik gelsin, isterseniz buluşup o sitenin kalitesini merak eden hepimiz bakalım, gözlerimizle görelim. Gerçekten iyi mi fotoğraflardan göründüğü kadar.

Eğer değilse, dediğim gibi yine de bedava bir gelinlik için bir fakirin gönlünü mutlaka alacak kadar iyi olacağını düşünüyorum.

Ama eğer ki göründüğü gibiyse, ne kadar çok dar gelirli kişiye güzel bir gelinlik sağlama fırsatı verdiğimizi düşünebiliyor musunuz?

Evet kızlar, buyrun teklifim. Ben varım, kaldı 190 dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…