• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İnternette inanılmaz ucuz gelinlikler

arkadaslar aldigim gelinlik bu
BRAUTKLEID 35 Weiß o.Creme / Neu Gr.34 bis 54 | eBay

bu arada benimikinci evliligim ve kücük bi lokantada 60kisilik dügün yaptim yani ideal di degmezdi pahali gelinlik dedigimgibi ahim sahim bisey degil ama benim icin yeterki gelinlik olsun icindi paramiz yoktu pahali almaya onun icin ama ben cok begendimsateni agir di kalitesi güzeldi güpürü de güzeldi[/QUOTE

Önce fikir saçma geldi ama sonra internette modellere ve fiyatlara bakınca gayet mantıklı gelmeye başladı :) yine de kararsizim siz iyi ki diktirmedim ya da tr den almadim diyomusunuz, yoksa ne gerek vardı mı diyosunuz...? ingilizcem cok kotu gerekirse musteri hizmetleriyle iletisim kuramamaktan cekiniyorum, nelere dikkat etmek lazım nasıl ödeme yapılıyor bilgi verirseniz cok sevinirim.

Gelınlık ve abıye alımı özen ıle yapılmadıgı muddetce hıcbırseye yaramaz..ınternette gordugun modelı...begenebılırsın..fakat...gelınlıgın yakınında olmadan veya ona dokunmadan...nasıl uretıldıgını bılmeden almak.....bence ıyı bı fikir degıl dıye dusunuyorum.....ve ayrıca özel olan bırseyı bu kadar basıt bır sekılde sıparıs vererek alınmasını uygun bulmuyorum....zaten hayatında 1 kes gıyınıyorsun ....barı o gıydıgın gelınlık özel olsun......SİZCE ??

Son düzenleme:
Gelınlık ve abıye alımı özen ıle yapılmadıgı muddetce hıcbırseye yaramaz..ınternette gordugun modelı...begenebılırsın..fakat...gelınlıgın yakınında olmadan veya ona dokunmadan...nasıl uretıldıgını bılmeden almak.....bence ıyı bı fikir degıl dıye dusunuyorum.....ve ayrıca özel olan bırseyı bu kadar basıt bır sekılde sıparıs vererek alınmasını uygun bulmuyorum....zaten hayatında 1 kes gıyınıyorsun ....barı o gıydıgın gelınlık özel olsun......SİZCE ??

Evet tam da dediginiz gibi hayatta bir kez giyeceğim elbise önemli ama bir kez giyip kenara koyacağım elbiseye de uçuk meblağlar ödemek gereksiz geliyor bana :)

Evet ama 1000 tl den 2000 tl ye kadar ıstedııgn modelı dıktırebılırsın..hem bedenıne göre olur..hemde ıcıne sıner bence...özle siparişten yanayım ben karar sizin.;)

arkadaslar aldigim gelinlik bu
BRAUTKLEID 35 Weiß o.Creme / Neu Gr.34 bis 54 | eBay

bu arada benimikinci evliligim ve kücük bi lokantada 60kisilik dügün yaptim yani ideal di degmezdi pahali gelinlik dedigimgibi ahim sahim bisey degil ama benim icin yeterki gelinlik olsun icindi paramiz yoktu pahali almaya onun icin ama ben cok begendimsateni agir di kalitesi güzeldi güpürü de güzeldi[/QUOTE

Önce fikir saçma geldi ama sonra internette modellere ve fiyatlara bakınca gayet mantıklı gelmeye başladı :) yine de kararsizim siz iyi ki diktirmedim ya da tr den almadim diyomusunuz, yoksa ne gerek vardı mı diyosunuz...? ingilizcem cok kotu gerekirse musteri hizmetleriyle iletisim kuramamaktan cekiniyorum, nelere dikkat etmek lazım nasıl ödeme yapılıyor bilgi verirseniz cok sevinirim.

Bu size önerdigim sayfa almanyadan gelinliklerde almanyadan geliyor zaten ben iki gün icerisinde paket bana ulasti, tabii ki görmüyorsunuz dokunamiyorsnuz amaeger bedeninizi iyi taniyorsaniz size uygun bir model secebilirsiniz, benim gelinligimin kalitesi cokiyidi agirdi kaiteliydi, harika bir gelinlikti sip diye oturdu ilk denememde ben sadece burda kuyrgunu kestirdim kuyruklu gelinlikleri sevmiyorum ben yoksa cook güzeldi gelinligim iyiki de internetten siparis vermisim cünkü inanin öyle duruyor ne yapicagmi bilemiyorum sadece yer kapliyor acaba dügününüz ne zaman?

Back