Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burada bayağı bir karşılaştırma yaptım. Burada belli mallar için sadece o malların satıldığı pasajlar yada sokaklar var. Yabancı olduğum için ilk başta normal dukkanlarda yüksek fiyat soyleniyor. Ama bunların yükseği işte gelinlik için söyleyeyim örneğin 300-500 dolar cıvarı birşey. Bu fiyat kumaş ve dikim içinde. Bu arada bu sorduğum gelinlikler kuyruklu, ve işlemeli. 300-500 dolar dedikleri anlayın ki 200 dolara alırsınız. Pronovias ın bir modelini buradaki bir gelinlik üzerine çalışan bir yere sordum o da 250 dolar dedi. Kendim yine pronoviasın bir modelini diktiriyorum.Costura Iman modelini diktiriyorum. Üzerinde dantel var iki parça. Dantel olan kısmını işlettirecegim kristalle ve boncukla, duvakta uzun olacak işlemeli. Ve hepsine, alibaba dan bulduğum bir şirket ( amerikada da işte bahsettiğim gibi bir şirket) 250 dolar dedi. Pazarlıkta yapmadım. Pazarlık yapsam emınım 200 e inerlerdi ama hani kumasın kalıtesinden odun vermesınler dıye ıstedıklerı fıyatı kabul ettim. Şimdi ben biraz kiloluyum. Şu an dietteyim mesela. Agustos da duğun muhtemelen koşturma ile filan kilo vereceğim, ama Türkiyede bir terzi ile son durumuma göre ayarlattıracagım. Yani eğer uzman bir terziniz varsa, bence hiç riskli bir olay degil yada risk almaya degebilecek bir olay. Eskiden böyle olanaklar yokmuş, ulaşım zormuş falan filan ama şimdi herşey elimizin altında. İngilizce bilmeyen kişiler bile yabancılarla google translate aracılığı ile iletişim kurabilir, yabancı sayfaları inceleyebilirsiniz. Bence bu zamanda böyle fırsatlar varken, bunları değerlendirmeliyiz. Bu iş için en kolayı alibaba sitesini açaçaksınız. wedding dress yazacaksınız. Karşınıza şirketler çıkacak. Eğer ingilizceniz varsa yada ingilizce bilen bir arkadaşınız varsa işiniz daha kolay. butun şirketlerin satış temsılcılerı Turkıye saati ile gece 3 ten oglen bire kadar genelde online olur.Bir sürü gelinlik modelleri, gece elbiseleri modelleri şirketlerin sitesinde zaten var. Eger model yoksa begendıgınız modeli gönderiyorunuz. Ondan sonra ölçüleri veriyorsunuz, sonrası işte ödeme filan. Çok korkulacak bi durum yok. Kaliteden bence korkmayın. Çin malları kalitesiz derler ama olay oyle degıldır. Şimdi burada ilk bir fiyat verir Çinliler üretim aşamasında. Atıyorum 5 dolar dedi. Eğer siz yok ben bes dolara bunu almam işte 2 dolar olsun derseniz, o size hayır demez ama biraz kalitesiz yapabilir. Mesela kalınlıgı o malın 5 cm olacaksa 3 cm yapar. O yuzdendir ki kalitesiz diye cıkmıstır adı. Ama kendi soyledıklerı rakamı uygun bulursanız ve kalitesi yuksek olsun diye vurgularsanız, çok fazla para vermeden ama uygun bı meblağa yaptırabilirsiniz. Size tam bilgiyi 30 Haziran-1 temmuz gibi verecegım. Gelinliğim bu tarihlerde elimde olacak. Türkiyeye gidince yorumları da alırım, size bildiririm. Sevgiler...
Wholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com sitesindede çok uyguna kargo ücretsiz gelinlikler var ancak alan kişilerin yorumları taşların gevşek, dikişlerin yamukluğundan bahsediyorlar , tam not veren görmedim yüzlerce göz sizin üzerinizdeyken bence üzerinizdeki giysi için ucuza kaçmayın.