• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları internet üzerinden bebek kıyafetleri alıyormusunuz?

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
selamlar,
internetten birçok alışverişim olmuştur yaparım
ama bebek kıyafeti hiç almadım
şimdi mayıs ayında ikiz bebeklerim olacak
çalışıyorum yoruluyorum vs çok fazla zamanım yok çarşı mağaza gezemem
birde internette bazen çok güzel modeller kıyafetler görüyorum ama tedirgin oluyorum nedense
acaba görüldüğü gibimi acaba ölçüleri tutarmı vs gibi nedenlerle almadım
bebek ve çocuk kıyafetleri alan varmı internetten

canım ben hep netten alıyorum..
lcw kesinlikle ilk tercihim..bedenleri tam ayı ayına oluyor..
ama atlet diye giydirdiğim alttan çıtlılar var kollu kolsuz onları daha büyük ay alıyorum..mesela bebeğim 6,5 aylık..12-18 ay aldım daha ferah olsun çiş yapınca bez şişiyo vs vs..
üstelik kaliteli pamuklu olduğunu vs inceliyebiliyosun..daha dün aldım bir sürü şey geldi..indirimde oluyolar bazen sık sık takip edersen karlı çıkarsında..
e-bebekten aldım bi çok şey..iyi çıkanda oldu beklediğim gibi olmayanda..ordan almıyorum artık..
lcw de sadece etiketleri sevmiyorum koca koca oluyolar..ama pamuklu olmasını ve yıkadıkca yıpranmamasını seviyorum..

canım ben hep netten alıyorum..
Lcw kesinlikle ilk tercihim..bedenleri tam ayı ayına oluyor..
Ama atlet diye giydirdiğim alttan çıtlılar var kollu kolsuz onları daha büyük ay alıyorum..mesela bebeğim 6,5 aylık..12-18 ay aldım daha ferah olsun çiş yapınca bez şişiyo vs vs..
üstelik kaliteli pamuklu olduğunu vs inceliyebiliyosun..daha dün aldım bir sürü şey geldi..indirimde oluyolar bazen sık sık takip edersen karlı çıkarsında..
E-bebekten aldım bi çok şey..iyi çıkanda oldu beklediğim gibi olmayanda..ordan almıyorum artık..
Lcw de sadece etiketleri sevmiyorum koca koca oluyolar..ama pamuklu olmasını ve yıkadıkca yıpranmamasını seviyorum..

saol canım bilgiler için çok iyi oldu

selamlar,
internetten birçok alışverişim olmuştur yaparım
ama bebek kıyafeti hiç almadım
şimdi mayıs ayında ikiz bebeklerim olacak
çalışıyorum yoruluyorum vs çok fazla zamanım yok çarşı mağaza gezemem
birde internette bazen çok güzel modeller kıyafetler görüyorum ama tedirgin oluyorum nedense
acaba görüldüğü gibimi acaba ölçüleri tutarmı vs gibi nedenlerle almadım
bebek ve çocuk kıyafetleri alan varmı internetten

Merhaba..
Netden bende cok bebek sitelerini geziyorum ama şimdiye kadar hiçbir şey almadımçbunun en başlıca sebebi alışveriş sırasında alacağım ürüne
dokunmam ve incelemem lazım.birde eve getirdiğimde cokdaha mutlu oluyorum:) tabii bunlar tercih meselesidir.
senin durumun için en manıklısı netden güvenilir sitelerden alışveriş yapmak.iç kıyafetleri en az 2 beden buyuk almalısın,birde giyim ürünlerinde dikkat edeceğin en önemli husus kalıpları bilmek cünkü her markanın kalıbı farklı buda sorunlar yaşamana sebep olabilir. Fırsat buldukca mağazalardan ön bir araştırma yaparsan en azından fikrin olur...Sağlkla kucağına al bebeğini

merhaba arkadaşlar
evlendik bizde çeyiz görmeye bile hediye getirirler, sonrasında evimize geldiler yine bir sürü hediye derken ev aLDIk ve şimdide çokoprensim oldu... bir sürü kullandığım kullanmadıgım ürünleri en sonunda nette değerlendirmeye karar verdim...
bakmak isterseniz mona1,
sevgilerimle...

5 aylık bebeğim var hamileliğimden beri ihtiyacımız olan pek çpk şeyi internetten aldım hiç sorun yaşamadım trendyol limangokids markafoni ve unnadoyu takip ediyorum ayıyla birebir anı değil 1 üst ay grubu alyorum ya da 2 üst.küçük gelme ihtimali ortadan kalkıyor bir de bir süre sonra hangi markanın kalıbı nasıl öğreniliyor ona göre sipariş veriyorsun tabi bebeğin gelişimine göre de değişiyor kaç ay grubu alacağın.benim kullandıklarımdan wenice kalıbı küçük,chicco boyu uzun en dar,mothrcare ayına uygun,crazybaby ayına uygun.ben bebecix ve crazybaby hastane çıkışlarını uzun süre kullandım bir de mymosa nın kalıbı büyüktü yenidoğan tulumunu epey giydirdim

arkadaşım benim de ikiz bebeklerim var inşallah sağ salim ve zamanında kucağına alırsın bebişlerini.civil diye bir site var televizyonda reklamarı da dönüyor ben oradan yapıyorum hem uygun ,hem de kaliteli sayılırçok da çabuk gönderiyorlar.bir dolaş istersen

Ben herseyi internetten aldım. Çünkü erken dogum tehlikem var ve yatıyorum. Kızımın kovasını masrapasini bile:)) ama bildigim markalar indirime girince aldım hic bı sıkıntı olmadı. Özellikle kıyafetlerini chico dan aldım hep göründüğü gibi geldi kaliteli

e-bebek, lcw, panco gibi mağazaların internetten alışveriş siteleri var.Ama yurtdışından değişik markalar gap, carter's,ralph lauren gibi birazdaha kaliteli markaların ürünlerinin bulunduğu siteler var markabebe, ebrubazaar gibi.. ben buralardan da alışveriş yapıyorum, Şimdiye kadar herhangi bir sorunda yaşamadım üstelik ebrubazaar da kapıda ödeme imkanıda var tavsiye ederim.. İyi günlerde büyütün bebişlerinizi..

geçenlerde ziyaret ettiğim bu siteyi tavsiye edebilirim. kız ve erkek bebek kıyafetleri için ideal bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de hep internetten alıyorum, fakat genelde kıyafet tercih etmiyorum. cunku beden tutturmak bebekte cok zor. ama bebek maması, bebek bezi gibi temel ihtiyacları kesinlikle internetten alıyorum. cunku cok daha ucuz oluyor.

canım ben de hep internetten alıyorum, fakat genelde kıyafet tercih etmiyorum. cunku beden tutturmak bebekte cok zor. ama bebek maması, bebek bezi gibi temel ihtiyacları kesinlikle internetten alıyorum. cunku cok daha ucuz oluyor.

hangi sitelerden alıyosun tatlım??? ben daha hic denemedim internetten almayı cok farkediyo mu fiyat gercekten

bende internetten alıyorum tuncelideym çünkü ve burada çeşit yok tek tük diyebilirim bende buti kbebeden ve lc w den alıyorum beden tutturması zor oluyor tabi ama öğrendim artık kızım 8 aylık ama 74 cm 12-18 ve 18-24 ay kızıma tam oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama bebek kıyafetlernde tam ayına göre aldın mı küçük geliyor

Ben bugun aldım :)) yeni keşfettiğim bi siteden anne lutfen adı da... hatta bugun bütün herseyde kargo bedavaymıs. Yani ıslak mendil alsak bile kara geciyoruz acayip...

benim henüz bebeğim yok ama gezerken beğendiğim uygun ürünlerden çok alırım. arkadaşlarıma çevremdekilere şimdilik hediye ediyorum. güzel bulduğum parçaları kendi bebeğime saklıyorum.

bende bir site öenerreyim yeni bir site hemde eğlenceli sadec bir kere alışverş yaptım az önce inş. memnun kalırım bir arkadaşım alışveriş yapmış memnunmuş fiyatlar çok uygun ve pazarlık yapılıyo pazarliklaal.com bir bakın derim

Back
X