-
- Konu Sahibi Miniksevimli
İnsnalar buna guveniyor zatenn ben baktım trendyolda hepsiburadada ciceksepetinde satis yapıyor aradığım urun de buralarda yoktu yazdim konustuk siparisi buradan olusturalim dediler kimin aklina gelir böyle birşey cikacagigüvenilir olsa zaten instagramdan satış yapmaz ya. Her türlü mağdur olursun
Zaten insanlar buna guveniyor. Baktım trendyolda hepsiburadada ciceksepetinde satis yapıyor aradığım urun de buralarda yoktu yazdim konustuk siparisi buradan olusturalim dediler kimin aklina gelir biyle birşey cikacagigüvenilir olsa zaten instagramdan satış yapmaz ya. Her türlü mağdur olursun
Zaten insanlar buna guveniyor. Baktım trendyolda hepsiburadada ciceksepetinde satis yapıyor aradığım urun de buralarda yoktu yazdim konustuk siparisi buradan olusturalim dediler kimin aklina gelir biyle birşey cikacagiE madem öyleydi Instagram'dan sipariş vermek yerine Trendyol dan sipariş verseydiniz mesela. En azından bir sorun olduğu zaman muhattap bulursunuz.
tamam anladik daha kac kez yazacaksiniz ki? bir kez yazinca herkes goruyor.Zaten insanlar buna guveniyor. Baktım trendyolda hepsiburadada ciceksepetinde satis yapıyor aradığım urun de buralarda yoktu yazdim konustuk siparisi buradan olusturalim dediler kimin aklina gelir biyle birşey cikacagi
Zaten insanlar buna guveniyor. Baktım trendyolda hepsiburadada ciceksepetinde satis yapıyor aradığım urun de buralarda yoktu yazdim konustuk siparisi buradan olusturalim dediler kimin aklina gelir biyle birşey cikacagiBen sitesi üzerinden sipariş verdim. Ne bilim valla yazık ya çok insan var böyle şikayette bulunan. Ona rağmen birşey yapılmıyor o mağazaya.
Neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki ihtiyac gördüklerime yazdim yanitamam anladik daha kac kez yazacaksiniz ki? bir kez yazinca herkes goruyor.
her mesajinizda bu konuya yazan kisilere bildirim gidiyor ust uste bildirim gelince baktim. birine yazinca digerlerine de bildirim gitmistir yani hepsi gorurler bunu diyorum.Neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki ihtiyac gördüklerime yazdim yani
Tamam anladim bilgilendirdiginiz icin de teşekkürlerher mesajinizda bu konuya yazan kisilere bildirim gidiyor ust uste bildirim gelince baktim. birine yazinca digerlerine de bildirim gitmistir yani hepsi gorurler bunu diyorum.
Neden bu kadar rahatsiz oldunuz ki ihtiyac gördüklerime yazdim yani
Ne kadar süre sonra geldiiArkadaşlar o siteden aldığım pijamalar sonunda geldiama beden kısmını kesmişler. Büyük ihtimalle fatura kesildi diye mecbur elindeki olan ürünü göndermişler. Ama şükür uzun bir zamandan sonra gelmiş oldu.
Anladığınızı biliyorum ben hepinize bildirim godecegini bilmiyordum bu yani bu kadarTek seferde okuduğumuzu anlıyoruz hahımefendi. tekrar tekrar yazmanıza gerek yok