al işte bak neler oluyor gelde şüphelenmeBence aramayı da o yaptı, habersiz faceyi de o açtı. Sizin tepkilerinizden korktuğu için saklayıp yalan söyleme gereği duyuyor. Hatta bir de üste çıkıyor değil mi aah ah ben çok iyi bilirim bu durumubenim de iki yıllık sözde harika bi ilişkim vardı, ben aşırı kıskançlık yapıyordum ve bana abartıyorsun rahat bırak diyorlardı. ayrıldıktan bi süre sonra o yeni bir ilişkiye başladı. Sonra öğrendim ki ne zamandır hoşlanıyormuş o kızdan
telefonunda interneti kapattım, bazen güveniyorum bazen içime bir şüphe düşüyor etrafımda duydukça içim içimi yiyor neden eşime güvenemiyorumYaşamayan bilemez bunu. Sonra da size yüklenirler. Ama şöyle bir şey de var, siz evlisiniz. Bence bi süre üstüne gitmeyin, kıskançlık yapmayın, güvendiğinizi belli edin ve eşiniz bunu fark etsin. Durumu düzeltme yolunda ilerlemelisiniz. İnşallah her şey iyi olur
sanki birşeyler yapıyorda ben ispat edemiyorum gibi ama ne kadar araştırsamda birşey çıkmıyor.telefonuna casus programı bile yükledim ama bir şey bulamadım ne yapmam gerekiyorBen yaptığınızı doğru bulmadım aslında. Ama bir yandan da eşiniz size yeterince güven vermiyor mu diye düşündüm. Bu sizin ''özgüven eksikliği''niz de olabilir ama gerçekten eşiniz tuhaf davranıyor ve siz bunu hissediyor ama ispatlayamıyor olabilirsiniz. Bunu anlamak için zamana bırakın ve gözlemleyin. Ama böyle 2012 yılındaki aranmış kız ismiyle ona kızmayın. Günümüzde yaptığı bir delil yakalarsanız o zamana saklayın hıncınızı. Şu an haklıyken haksız duruma düşüyor da olabilirsiniz. Adamın günahına da giriyor olabilirsiniz. Bir de bu tarz tartışmalar sonucu yapmayacak adam bile yapar aklına bu tarz şeyler sokuyorsunuz.
ben size düşüncelerimi aktaramıyorum ki okuyunca size öyle geliyorinsanı dinden çıkarmak dedikleri bu olsa gerek
sanki birşeyler yapıyorda ben ispat edemiyorum gibi ama ne kadar araştırsamda birşey çıkmıyor.telefonuna casus programı bile yükledim ama bir şey bulamadım ne yapmam gerekiyor
düşüncelerini anladım.şüphe var içinde ama şüphelenecek bişey yapmamışki.daha önce bi yanlışını gördün mü?ben size düşüncelerimi aktaramıyorum ki okuyunca size öyle geliyor
daha önce 2012 haziran ayında onun adına facebook açılmış ona sorunca başkası açmış eğitimde falan filan bir ton şey.bide geçen akşam 2012 ekim ayında kendi adımıza olan facebookta önceden sadece beğendiği bir kıza girilip çıkılmış gördüm başka birşey yok.telefonuna casus programı koydum hiç bir sorun yok sürekli bilgisayarı kontrol ediyorum yine yok ne yapıcağımı şaşırdımdüşüncelerini anladım.şüphe var içinde ama şüphelenecek bişey yapmamışki.daha önce bi yanlışını gördün mü?
eğer araştırıyorsan bile eşine belli etme.bişey yaparsa illaki ortaya çıkar.zaten kontrol ettiğini bildiği için bişeyler yapacağı varsada engellemiş olursun.çaktırmadan araştır araştıracaksanda.sürekli suçlu muamelesi yaparsan evliliğine zarar verirsin.daha önce 2012 haziran ayında onun adına facebook açılmış ona sorunca başkası açmış eğitimde falan filan bir ton şey.bide geçen akşam 2012 ekim ayında kendi adımıza olan facebookta önceden sadece beğendiği bir kıza girilip çıkılmış gördüm başka birşey yok.telefonuna casus programı koydum hiç bir sorun yok sürekli bilgisayarı kontrol ediyorum yine yok ne yapıcağımı şaşırdım