internet tartışması

hep bu facebook, sosyal medya, iliskileri öldüren... :\ lüzumsuz yere süpheler felan... bende öyleyim. o yüzden nisanlim kendisi kullaniyor face ama ben kapattim. gerek yok... anca insanin aklinda saçma sapan süpheler olusturuyor.

Calisiyor musun? Eger calismiyorsan kendine baska ugraslar edin, onlarla oyalan boyle hayat gecmez ikinize de yazik

Konuyla alakasiz ama dogumlarimix aynı gun :))

Caninmi SIKILIYOR ??
Ilaki bos seyler icin tartisna cikartiyosun , bukadar adamin ustune gidersen , birgun gercekten yapar , nasilsa karim oyle dusunuyor der , esin icin pek bir degisiklik olmaz yani seni aldatmasi ..

Zorla adama yap yap diyosun cunku ..

ya ben boşuna mı yapıyorum bunları.?benimde baktığım oluyor ama hiç eski hoşlandığım bir erkeğe bakmak aklıma gelmedi yani.ben bilerek aramadım akşam canım sıkıldı öyle facebookta geziniyordum tesadüfen gördüm.ya bilmiyorum sanki birşeyler saklıyor gibi geliyor yani 1 sene öncesi kendi mail adresinde facebook açılmış benim değil dedi yani ben ağzından çıkana güvenemiyorum sanki hep beni kandırıyormuş gibi geliyor

Tabii esini sen daha iyi tanirisin bizden, ama eger 2012 yilinda bakilmissa suan konu haline getiriyosan bosuna yapiyosun.
Ve esine bukadar guvenmiyosan , bundan kendinde zarar gorursun surekli supheyle yasamazsinki ..

Bence evlilige adim atmayin. Guvenilmez bir nisanliniz var ve evlenince de devam eder. Etmezse bile siz hep şüpheyle yasarsiniz..

Çok abartmıştım tatlım ya bi düşün aynısını sana yapsa nolcakkk.neyse belki sen yanlış hatırlıyorsun yani ne biliyim gerçekten de güven biraz

İnanamıyorum. Küçücük olay nasıl bu kadar büyüdü ?

Hem o güvensizliği oluşturuyorlar hem de çılgın gibi tepkiler veriyolar. Gizliden takip et bu kadar açık yapma. Yakalandığı güvensizlik oluşturan bi durum yaşadın mı peki

Kişi kendinden mi bilir işi acaba ? Sizi bu derece araştırmalara sevk eden sizin yaptığınız ve eşinizin de size yapmasından korktuğunuz şeyler olabilir mi ? Düşünmedim değil...

Canım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama taaaa 3 yıl geçmiş. Birine bakmış olabilir neden bu kadar abartiyosun. Esegin aklına karpuz kabuğu sokmak bu. Bogma adamı. Birbirinizi bogmak icin değil mutlu etmek için evlisniz

Eğer sizi şüphelendiren hareketleri varsa, geç geliyorsa, devamlı yalanlarını yakalıyorsanız, ilgisiz ve tahammülsüzse şüphelenmekte haklısınız fakat bu söylediğiniz şeyler buna bir sebep değil.
Bir sene önce açılan face hesabı sizi rahatsız ettiyse o an konuşmalıydınız. Velev ki konuştunuz ve inandınız peşini bırakmalısınız.

Benim face yok fakat olsaydı bir çok kişiyi araştırabilirdim. Bu sadece bir merak.

Hoşlandığı kişiyi aratmışsa bile 3 sene öncesinden söz ediyorsunuz. Daha sonra tekrarı bile olmamış. Defalarca aratmamış.
Boşuna kuruntu yapmayın.

7 senedir bu halinden bıktım" dediğine göre size siz senelerdir böylesiniz.

Ayrıca bilgisayarı kırdıysa mutlaka bir sebebi vardır demişsiniz; hayır efendim her öfke yalanın içinden çıkmaz. Bazen haksızlık yapıldığında da, artık savunmaktan bıkınca da, çileden çıkınca da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…