internet tartışması

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
akşam facebookta geçmişe bakıyordum 2012 yılında bir bayan ismi girilmiş eşimin eski beğendiği bir kız sanırım yanlış hatırlamıyorsam.girilip çıkılmış eşime sordum ben soyadını bile bilmiyorum dedi öyle kapandı.ben zaten kuşkucu birisiyim hep face ten karıştırdım baktım kendi adına başka hesap açmış mı diye bulamadım.eşimle tartıştık aldı bilgisayarı kırdı bir şeyim yok hala neler yapıyorsun dedi.hep benden habersiz birşeyler yapıyor gibi geliyor hep bir araştırma içindeyim

ama olmaz ki..bu yaptiginiz karsi tarafi rencide etmekten baska bisey degil..
boşarım seni dedi bıktım artık güvenmemenden dedi e burda niye o kızın ismi var dedim ben soyadını bile bilmiyorum belki başka birşey ararken çıkmıştır falan filan bir çok şey söyledi.sanki benden habersiz birşey yapıyor gibi geliyor bilgisayardan araştırdım bütün gece ama ortada birşey yok.acaba benden habersiz mail mi açtı,facebook mu açtı vs vs aklıma bir çok şey geliyor

Kaç sene önce olan bişey, ki aslında ortada "olan bişey" de yok anladigim kadarıyla.. boşuna adamı sinir etmişsin. Bence gönlünü almaya çalış çünkü hatalı sensin canım

ama birine guvenmemek ve bunu bu kadar acik acik dillendirmek karsi tarafi cildirtir ki..adam sinir aninda bosarim da demistir
kac sene onceki kiz arkadasi..yahu ben esimin kac tane eski kiz arkadasiyla burun buruna geldim cesitli sosyal ortamlarda..
yapmayin guvenin esinize..
aklina karpuz kabugu dusurmeyin.

valla dun gece bende nisanlimla ayni kkonu ucin tartistik. Beyfendiyi hep yakaladigim icin . Ciktigimizin ilk yillarinda bir bayana faceden iltifatlar cok tatlisinlat guzelsinler falan tabi baya kus durduk yalvarsa da. gecen sene facede salak sacma seyler aratmalar sonra onlari buluncada yemin etmeler faceyi biri ele gecirmis demeler aglamalar zirlamalar. Her seferinde agir bi sekilde uyararak devam ediyoruz. Valla takibe aldim bunu. Sonra beyfendi bunlardan rahatsiz ne zaman faceye girse napiyosun canim yaziyorum mesaj olarak. Tabi bu da haliyle sinir oluyo beni mi takip ediyon bana guvenmiyon mu falan filan zamaninda bana o guveni vermedi simdi de rahatsiz. Dun gece onun icin tartistik baya telefonlari yuzumuze kapattik. Erkekler rahatsiz oluyo maalesef her bi seye bakiyolar sonrada ben yapmadim ben etmedim hep bi inkar. Valla buna nasil davranacagimi bende sasirdim

Bence bir derdiniz felan yok ama bu vesveseyle olabilir
Durup dururken ne diye Adam'ı bezdiriyorsunuz
Şimdi Kalkıp oda size derse sen nette ne yapıyon?
Sizce aynı suçlama olmaz I
Durup dururken huzurunuzu bozmayın
Yoksa adam zaten Mutluluğu dışarda aramaya başlar

Kuruntularinizdan kurtulmaya calisin.erkekler genelde esegin aklina karpuz kabugu mantiklidirve birazda cocuk ruhlu.yapacagi yoksa da bu kadar israr edip guvenmiyorsunuz diy,madem oyle iste boyle deyip yapabilir de yani.sonra da nasil olsa bana guvenmiyordun vs vs gibi zirvalamalar baslar.

Herhalde can sikintiniz falan var bu tip seylerle ugrastiginiza gore.

Bence de, hatali sizsiniz. Ayrica aratmis olsa bile, ortada somut bir sey yokken hicbir sey diyemezsiniz sizi aldatip aldatmamasina ya da guveninizi kirmasina yonelik.

Eger kafanizi mesgul ediyosa, baska seyler bulun, ilgilenin. Hobi falan. Cunku yok yere hem kendinizi hem de esinizi uzersiniz. Kiskancligi bi kadin olarak ben bile hic sevmiyorum ki, erkekler daha da beter. Ayrica guvensizlik duymaniz da, bunu belirtmeniz de cok kirici. Bilgisayari kirmasi da bu duruma kirildigi-kizdigi icindr.

işiniz gücünüz meşgaleniz yok sanırım
adama fazla mı takmışsınız?
merak edip bakmış dahi olabilir.. abartmayın.. soğutursunuz eşinizi kendinizden..

Tedavi olun..

Yada kendinize hiç hüveniniz yok mu?

Ben bile faceten bi isim arattığımda enter'a bastığım an başka biri çıkabiliyor ki siz teeeee 2012 yılını sorguluyorsunuz. Yapmayınız gözünüzü seveyim. Yıpratmayın birbirinizi..

bence kocan haklı..olmuş bitmiş bir iş...şuan kurcalayıp huzur bozmanın anlamı yok...

ben esimin telefonunu hic bir zman karistirmam ve onunda benim telefonumu karistirmasina izin vermem. Bana bu yanlis geliyor. Olabilir bakmis olsa ne oucakki belki merak etti hem face te surekli ortak arkadaslardan istemedigin bi suru insan cikiyo orda gorup aklina gelmis olabiLir. Bence karistirmazsan sen daha mutlu olursun.

Bende de tam tersi olmuştu. Senin eşine yaptıklarını eşim bana yapıyordu ilk evlendiğimizde.... Facebookta yıllar öncesinde fotoğraflarıma yapılan yorumlardan ve hatta "like/beğen" lerden bile bir mana çıkarmaya çalışıyor,bulduğu her fırsatta maillerimi, facebook geçmişimi, telefonumu vs kurcalıyordu( ki şifrelerimi vermek benim için özel hayatıma müdahale gibi gelmesine rağmen günlerce süren tartışmalar sonrasında "lanet olsun yetti canıma bu baskı diyerek" vermek zorunda kalmıştım). Allahım ne stresli ne huzursuz günlerdi... Aklıma bile getirmek istemiyorum !

Kusura bakmayın ama böylesi bir takip edilme psikolojisi beni o günlerde resmen çileden çıkarıyordu ve ruh halim hiç iyi değildi. En son ben de eşime " Eğer bu şekilde davranmaya devam edeceksen ben seninle bir ömür geçiremem maalesef. Şayet mutluluk ve huzur arıyorsan habire geçmişten kırıntılar bulmaya çalışarak bu iş yürümez! Ya şuan yanındaki insanın kıymetini bilip ona güveneceksin ya da bu evliliğin ömrü uzun olmayacak ! Demek ki senin aklında böyle şeyler var ki aynısını benim de yaptığımı düşünüyor ve tedirgin oluyorsun...Ben de bana güvenmeyen bir adama güvenemem." tarzı ciddi bir konuşma yaptım!!! ve blöf de yapmıyordum. Eşinizin de sabır katsayısını doldurursanız emin olun o da boşanma raddesine gelecektir ! Aklınızı başınıza alın ve sağı solu kurcalayıp da huzur kaçırmaktan vazgeçin. Zaten yapacak adam siz ne kadar sıkboğaz etseniz de yine yapar merak etmeyin !

Lütfen biraz empati kurun ve size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi eşiniz bile olsa kimseye yapmayın !

Bu kadar şüpheci olma sebebin ne?
Kendine mi güvenmiyorsun yoksa eşinin daha önce bir yanlışını mı gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…