internet tartışması

Bu şühpeli halinizde eşiniz payı var mı ?
Yoksa siz mi abartıyorsunuz ?
Bu durum herhangi bir olaya dayanıyor mu =?

öncelikle tebriklerrrrr 3 yıl öncesini araştırıp bulmuşsunuzzzzz.....
bence bırakın şimdi kıskançlığı falan hemen bi dedektiflik bürosu açın kendinize çok iyi para kaldırırsınız ordan.

sanki hep bir
Bu şühpeli halinizde eşiniz payı var mı ?
Yoksa siz mi abartıyorsunuz ?
Bu durum herhangi bir olaya dayanıyor mu =?
Gözle görülür birşey yok fakat geçen sene eşimin e mai adresi adına facebook açıldığını görmüştüm araştırdım birşey yok sadece açılmış fakat ben çok tartıştım eşim .alıştığı işyerine tlf etti başkasına vermiştim hesabı falan filan bir sürü şey.ogünden beri hep şiphe içindeyim sanki ben kızdığım için benden habersiz birşeyler yapıyor gibi geliyor

Böyle şeyleri kurcalayarak paronayak olursun sen kendi hayatına bak eşinle mutlu olmaya bak aldatırsada zaten bi gün ortaya çıkar boştan yere eşini kendinden uzaklaştırıp kendini ve eşini mutsuz ediyosun

Anlattıklarından eşinin pek de şüpheli bir durumu varmış gibi durmuyor ..
Ama senin sağlığın içinde bu kadar aramak araştırmak iyi bir şey değil,
psikolojini bozacaksın, eşini bıktıracaksın bu şekilde.

Bu da yeni moda çıktı herhalde ortada bir şey yokken kuşkuya düşüp hayatı karşısınızdaki kişiye zindan etmek. Yapmayın Allah aşkına kendi elinizle kendi mutluluğunuzu bozuyorsunuz farkında değil misiniz? Oldu olacak işe göndermeyin, dizinizin dibinden ayırmayın, interneti telefonu yasaklayın eşinize.

Eşlere fanus imalatımız başlamıştır. Hem wifi sinyallerini de geçirmiyor. Tamamen kişiye özel tasarlanıyor, isterseniz film kaplayabiliyoruz. Sadece ve sadece 1999 lira. Sipariş verin iki gün sonra adresinize teslim edilsin.

karpuz kabuğu düşürmeye ne gerek var?
kontrolcü olacağım derken kendinizden uzaklaştırmayın.

paranoya deniyor buna ,yapana da paranoyak..psikoloğa gidin ciddiyim tedavisi var..güven olmayan evliliğin devamına lüzum yok kiö..eşiniz boşansa yeri.bilgisayarı kırdırtınca rahatladınız mı?

güvenmediğiniz ve bu sebeple durmadan araştırıp durduğunuz bir adamla neden hala evlisiniz?
bir yanlışı varsa boşanırsınız, yok paranoya yapıyorsanız bu huyunuzdan vazgeçersiniz. aklın yolu bir.

Bu yaptığınızle kendinizi ne kadar küçük düşürdüğünüzün, karşınızdaki kişiye özgüveni eksik biri olduğunuzu nasıl belli ettiğinizin farkında değilsiniz sanırım. Kaç sene önce bir kere arattıysa ne olmuş, başka hesabı var mı diye aratmak filan ne demek? o size aynı şekilde davransa var mı yok mu kontrol etse gururunuz kırılmaz mı? yapacak olan adam zaten yapar yapmayacak da yapmaz önünde sonunda da zaten ortaya çıkar. Ayrıca ilgiliyse, kuşkulanacağınız şeyler yapmıyorsa ne bu kuruntu.

Yalnız sizin eşinizle olan tek sorununuz bu değil gibi, sürekli ona bağırdığınızı bu yüzden boşanma kararı aldığınızı yazmışsınız. Sinirli bir yapım var demişsiniz, kusura bakmayın ama oda bir yere kadar katlanır. Ben olsam katlanmam mesela. Bağırmak nedir ?

başta abartmışsınız diyecektim. ama bilgisayarı kırdıysa kesin bişeyler karıştırıyodur. suçluluk psikolojisi gerginliği getiriyor. bi saklısı olmasa gayet rahat olur

başta abartmışsınız diyecektim. ama bilgisayarı kırdıysa kesin bişeyler karıştırıyodur. suçluluk psikolojisi gerginliği getiriyor. bi saklısı olmasa gayet rahat olur
bu benimde aklıma geldi aslında rahattı ama ben bilgisayardan facabooktan birşeyler aradıkça bana kızdı birşey yok araştırıyorsun güvenmiyorsan boşanırsın dedi 7 yıldan beri bıktım böyle olmandan dedi hep birşeylerimi arıyorsun dedi kızdı durdu

paranoya deniyor buna ,yapana da paranoyak..psikoloğa gidin ciddiyim tedavisi var..güven olmayan evliliğin devamına lüzum yok kiö..eşiniz boşansa yeri.bilgisayarı kırdırtınca rahatladınız mı?
hayır rahatlamadım acaba niye kırdı saklısımı var diye düşündüm

vallahi 2012 de ki yaklaşık 3 yıl önceki bir facebook arama geçminin hesabı benden de sorulsa bende deliye dönerdim...
yok artık yaa...

bence eşiniz sonuna kadar haklı...
sizi boşayacağını falan da söylemiş ya, kusura bakmayın o konuda da haklı...

resmen psikopata bağlamışsınız kıskançlığı...
ortalığı ayağa kaldırdığınız sebebe bakın kaç yıl önceki arama geçmişi...
inanılır gibi değil...

hiçbir mantığı yok.. bu kadar güvenmiyorsanız nasıl aynı evi paylaşır aynı yatağa girersiniz..
güveniyorsanız da bu saçmalık niye...

Allah eşinize sabır, size de biran evvel sağlıklı düşünce nasip etsin..

Yapsa ruhun duymaz
Boşa huzurunu kaçırıyorsun
Böyle takip etmekle eş elde tutulmaz
Sen böyle yaptıkça sevgide biter, sadakatte biter, inadına aldatır seni
Kendine hakim olmaya çalış

taaa 2012 ye gidene kadar hiç mi sıkılmadınız? bende faceden bazen olur olmaz isimler aratıyorum mesela en son bi arkadasım biriyle ilgili bi olay anlattı adamı merak ettim faceden bulup baktım sırf merak yani . suan ism neydi onu bile hatırlamıyorum. Siz hiç mi bakmıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…