İnternet magazasi acacagim sizce ne satmaliyim?

Sizce hangisi daha mantikli?

• Kadın giyim

OY: 224 27,3%
  • Tesettür giyim

OY: 93 11,3%
  • Çeyiz(yatak örtüsü,nevresim gibi tekstil ürünleri)

OY: 60 7,3%
  • İç çamaşır

OY: 67 8,2%
  • Çocuk giyim

OY: 148 18,0%
  • Gelin aksesuarları

OY: 54 6,6%
  • Erkek giyim

OY: 3 0,4%
  • Diğer (Farkli fikirlere açigim)

OY: 173 21,0%

• Ankete Katılan
    822
kadın giyimde iade değişim çok oluyor. Kozmetik ve parfüm de hem taksit yok , hem de iade değişim çok olmaz diye düşünüyorum. Şahsen benim öyle bir imkanım ve param olsa ben kozmetik ürünleri parfüm derim.

Bence de dizilerde giyinilen kıyafetlerin benzerlerini satmak örneğin askı memnuda Bühterinnkıyafetleri bir ara ne trentdi eğer dikis biliyorsanız kesinlikle dikin derim Yok dikiş bilmiyorum derseniz zaten her yer magza deneyip almak varken

Kadın giyim çok fazla bence düğün,nişan,d.günü vs günlerde hediyelik olarak verilebilen bissürü değişik ürün var onların satışıyla ilgili bi mağaza açardım ben olsam nette-kokulutaş,butik kurabiye,gelin buketi değişik süslü tasarımlar gibi...

Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler
Bende internet mağazası açtım anne bebek özel tasarım ve mevlüt süslemeleri hediyelikler yapıp satıyorum.. Çok iyi gidiyor bence. Anne bebek takımlar. .

Arkadaslar fikirleriniz cok onemliii
Sesimi duyan var miii

Bence her şeyin kombinli satışı makbul olurdu..

tepeden tırnağa giyim aksesuarından tutunda parfümüne takısına çantasına kadar hepsi bir manken üstünde olmalı beğenip alınmalı:) benim gibi vakti az olanlar için ideal olurdu ..ben olsam öyle yapardım

Hepinize tek tek fikirleriniz icin tesekkur ederim.Organizasyon ürünleri ve iç çamaşırı arasinda kalmistim ve toptancilarla görüşüyordum ki bir kırışıklık kremiyle tanistim.Günlük botox.Bu işi yapmaya karar verdim.

Ama ilerisi icin yine fikirlerinizi acip acip okuyorum,hala aklimda bir şeyler var.Çok teşekkür ederim yeniden.Çıkarsızca,tanimadan yardimci oldunuz.Kalbinize göre güzel yaşamlar dilerim hepinize.

Beni yorumlariyla güldürenler,siz de gülün emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…