- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
- Konu Sahibi gayrisafibeynihasila
-
Aslinda hic aklimda olmayan bi seydi,kirisiklik ve leke giderici kremlerne satmaya karar verdin peki :)
buraya yazmam nekadar dogru bilmiyorum ama sadece botox degil,kirisiklik giderici serumkar,leke gidericiler,selulit kremleri,antioksidanlar vsHayırlı, uğurlu, bol kazançlı işlerin olsun canım. Ayrıca indirim için de çok teşekkür ederim. Sadece botox krem mi satacaksın?
Cok tesekkurlerr :)Teşekkür ederim canım. Hayırlı, bol kazançlar dilerim.
Hımm anladım canım. Bir incelemek lazımburaya yazmam nekadar dogru bilmiyorum ama sadece botox degil,kirisiklik giderici serumkar,leke gidericiler,selulit kremleri,antioksidanlar vsCok tesekkur ederim
TesekkurlerTeşekkür ederim :) Hayırlı bol kazançlar, yolunuz açık olsun :)
Tesekkur ederim :)Canım çok teşekkürler, bol kazançlı ve hayırlı olsun en çokta bereketli olsun inşallah.
Mesajin bildirim olarak gelmemis.Buraya yazdiginda gordum.Cevap yazdim.Cok dusuncelisin cok tesekkur ederimKonu sahıbı ınstagramdan sana mesaj attım sen olduguna emın olunca takıbe alıp arkadaslarıma sayfanı onerıcem
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icinHayırlı bol satışlaristediğin işi yaptığın için mutlu olacağına eminim. Gayretine emeğine sağlık
Tesekkur ederimİndirim için çok teşekkürler, inşallah bol kazançların olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?