- 5 Mart 2017
- 13
- 9
- 6
- 36
- Konu Sahibi gayrisafibeynihasila
Ben özel günler için şuan evde de satışını yaptığım kokulu taş ve isimli emzik zinciri üzerine açardım yani çok eğlenerek ve zevkle yaptığımdan sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iç çamaşır, kadın giyim, gelin aksesuarları olabilirMerhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
bende iccamasiri ve gecelik satiyorum buyuk bedenlerimde mevcutBen değişik iç çamaşırı satmak isterdim çünkü bulunduğum ilde aradığım değişik ve büyük beden bulamıyorum
bende o isi yapiyorum ama sanildigi gibi kolay ve kar marji yuksek degil yada bn cok dusuk tuttugum icin fiyatlariKesinlikle bende aynı fikirdeyim canım
Bende internet mağazası açtım anne bebek özel tasarım ve mevlüt süslemeleri hediyelikler yapıp satıyorum.. Çok iyi gidiyor bence. Anne bebek takımlar. .Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
Arkadaslar fikirleriniz cok onemliii
Sesimi duyan var miii
Yenidoğan ürünleri olabilir. Bezi giyimi bakım ürünleri vs. herseyini bulabileceğimiz:)Merhaba;
Şimdiden teşekkürler
Merhaba;
Şimdiden teşekkürler
Network dusunmuyorum.LR iş ortaĞımız olmak istermisiniz..
Mrblar ben de kesinlikle kadın giyim açardım, çünkü sürekli elimizde daha hç giyilmemişler bile olsa yeni alıyoruz durmadan durmadanArkadaslar fikirleriniz cok onemliii
Sesimi duyan var miii