- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi gayrisafibeynihasila
-
Super fikir!İşlenmiş yemek malzemeleri satardım. Örnek küp doğranmış domates biber haşlanmış patates havuç brokoli gibi sebzeler dilimlenmiş veya kıyılmış soğan dilimlenmiş salata malzemeleri haşlanmış fasulye nohut buğday gibi baklagiller kavrulmuş veya haşlanmış etler... Çalışan bir kadın iş yerinden bunların siparişini verecek. Örneğin sabah. Akşama doğru paketli bunlar gelecek. Eve gittiğinde yemeklik malzemesi hazır olacak. Örnek ben akşama kuru fasulye pilav yapmayı düşünüyorum. Haşlanmış fasulye ve eti sipariş veririm akşam gittiğimde tencereye koyup 20 dk pişirmek yeterli. Böyle bir hizmet olsa en çok ben kullanırdım
Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
Kadın giyim yap benceMerhaba;
Şimdiden teşekkürler
Kadın giyim yap bence ama biraz zevkli bişiler olmalı öyle döküntü şeyler değil canlı şeyler tarz kombinler vesayre şimdiden kolay gelsinMerhaba;
Şimdiden teşekkürler
Kadın giyim adı altında iç çamaşırı da satardım. İç giyimde fantezi ürünlere yer verirdim çünkü herkes gidip alamayabilir mağazadan ya da bulunduğu il gereği temin edemeyebilir. Örneğin; hostes, hemşire vb gibi kostümlere de yer verirdim. Büyük beden bulamayanlar çok diye biliyorum. Beden seçenekleri sunardım.Merhaba;
Şimdiden teşekkürler
bedavadan fikir vermek yok :)Merhaba;
Şimdiden teşekkürler
Fikrini satın alacak bir çok firma bulabilirsin diye düşünüyorum zira sistem buna çok müsaitbedavadan fikir vermek yok :)
bence gelin aksesuarları veya tesettür giyim en mantıklıları. çünkü diğerlerinden zaten fazlaca var.Merhaba;
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?