İnternet magazasi acacagim sizce ne satmaliyim?

Sizce hangisi daha mantikli?

• Kadın giyim

OY: 224 27,3%
  • Tesettür giyim

OY: 93 11,3%
  • Çeyiz(yatak örtüsü,nevresim gibi tekstil ürünleri)

OY: 60 7,3%
  • İç çamaşır

OY: 67 8,2%
  • Çocuk giyim

OY: 148 18,0%
  • Gelin aksesuarları

OY: 54 6,6%
  • Erkek giyim

OY: 3 0,4%
  • Diğer (Farkli fikirlere açigim)

OY: 173 21,0%

• Ankete Katılan
    822
Super fikir!
Organik olursa en iyisi!

Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler

Gümüş takı satardım. İnstagramda en çok gümüş takılara bakıyorum, her yerde bulunmayan modeller oluyor. Fiyatlar uygun olursa kolay satılır.

Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler

Güzel çoraplar sat :) Var böyle Van Gogh'un Starry Night'ını çoraba basmışlar. Şahane olmuş. Bunun gibi şeyler yapabilirsin :)

Aklıma diğer bir gelen böyle bizim ananelerimizin babanelerimizin kasnaklarına kumaşları koyup değişik değişik çizimleri nakışla işliyorlar. Entersan, modern ve çok güzel oluyor. Deli gibi rağbet görüyorlar.

Cilt bakım üzerine instagram sayfası açtım bile. Kozmetik ürünler Makyaj malzemeleri Parfümler Cilt bakımı için zeitgard1 ve zeitgard2 makineleri birçok hastalığa iyi gelen bünyesinde doğal içerikli urunler barindan,içeriğinde kansorejen madde taşımayan ürünlerin satışına başladım instagram sayfam lr_ayferersanay

Parti malzemeleri pasta yapım malzemeleri pasta süsleri parti süsleri ve kıyafetleri ve bununla beraber bir organizasyon şirketi şeklinde çalışabilirsin hem süslemelerin satışıni yapıp hem de organizasyonun yapılacağı yerin süslenmesi yiyecek içecek vs hazırlanıp mekanda süslemelerle dizaynı vs, vs

İnternetten alış - veriş yapmıyorum. Güvenemiyorum.
Bir mağaza açacak olsam ama, kesinlikle bayan iç giyim olurdu. Özellikle üst iç giyim. Piyasa bu konuda o kadar zayıf ki. Cumartesi günü ayaklarıma kara sular indi uygun iç giyim bulacam diye.

Merhaba;

Şimdiden teşekkürler
Kadın giyim yap bence
Merhaba;

Şimdiden teşekkürler
Kadın giyim yap bence ama biraz zevkli bişiler olmalı öyle döküntü şeyler değil canlı şeyler tarz kombinler vesayre şimdiden kolay gelsin

Merhaba;

Şimdiden teşekkürler
Kadın giyim adı altında iç çamaşırı da satardım. İç giyimde fantezi ürünlere yer verirdim çünkü herkes gidip alamayabilir mağazadan ya da bulunduğu il gereği temin edemeyebilir. Örneğin; hostes, hemşire vb gibi kostümlere de yer verirdim. Büyük beden bulamayanlar çok diye biliyorum. Beden seçenekleri sunardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…