İnternet magazasi acacagim sizce ne satmaliyim?

Sizce hangisi daha mantikli?

• Kadın giyim

OY: 224 27,3%
  • Tesettür giyim

OY: 93 11,3%
  • Çeyiz(yatak örtüsü,nevresim gibi tekstil ürünleri)

OY: 60 7,3%
  • İç çamaşır

OY: 67 8,2%
  • Çocuk giyim

OY: 148 18,0%
  • Gelin aksesuarları

OY: 54 6,6%
  • Erkek giyim

OY: 3 0,4%
  • Diğer (Farkli fikirlere açigim)

OY: 173 21,0%

• Ankete Katılan
    822
Oyumu kadın giyimden yana kullandım:)En çok kadın giyiminin rağbet göreceğine inanıyorum:)
İkinci seçim hakkımız olsaydı iç çamaşırından yana kullanırdım.Değişik ürünlerin mevcut olduğu bir site hiç fena olmazdı:)

Ben bir kaç farklı tür şeyi bir arada satmayı düşünürdüm. Mesela kadın giyim ve çocuk, bebek giyim bir arada mükemmel olur. Ev yapımı gıda ürünleri mesela tarhana, salça, erişte gibi çok tutan ürünler içinde ayrı bir kategori açardım, gibi gibi.... Ev tekstilini de es geçmezdim. Bir kadının ihtiyaç duyduğu pek çok şeyi bir sitede toplamaya çalışırdım.

Kadın gırtlağına kadar borç içinde olsa da mutlaka kıyafet alır (çalışan kadın). Kadın ve çocuk giyimi alternatifsiz para kazandırır.

İç çamaşırı asla tercih etmem. Kalıplar çok farkediyor. Aynı beden, farklı marka değişiyor.denemek şart..

tabikide kadın giyim öncelikli.ama tesettür iç giyim hamile giyim aksesuar takı ayakkabı kozmetik de dahil.
bunun yanı sıra erkek giyim de olmalı + bebek ve çocuk giyim.
ve en önemlisi kargo bedava olmalı

Evet yaa şu kargo parası tam bir saçmalık. Üzerine onu da eklediğinde hani bir laf vardır ya "hakı b...unu geçti" diye, aynen öyle oluyor. Zaten dünya kadar para kazanıyorsun, kira yok bir şey yok, kargo da senden oluversin dimi. Kargo dahil değilse ya da fazla tutuyorsa internet yerine gidip gerçek mağazadan alıyorum görerek, deneyerek.

tabikide kadın giyim öncelikli.ama tesettür iç giyim hamile giyim aksesuar takı ayakkabı kozmetik de dahil.
bunun yanı sıra erkek giyim de olmalı + bebek ve çocuk giyim.
ve en önemlisi kargo bedava olmalı

Evet yaa şu kargo parası tam bir saçmalık. Üzerine onu da eklediğinde hani bir laf vardır ya "hakı b...unu geçti" diye, aynen öyle oluyor. Zaten dünya kadar para kazanıyorsun, kira yok bir şey yok, kargo da senden oluversin dimi. Kargo dahil değilse ya da fazla tutuyorsa internet yerine gidip gerçek mağazadan alıyorum görerek, deneyerek.

çeyiz hazırlığında biri olarak söylemeliyim ki gerçekten çok az sayıda alışveriş yapabileceğimiz güvenilir sayfa var ve eksikliği hissediliyor bunun yanında en çok araştırdığım şey ise el isi çeyizlikler kesinlikle bunların instagram dışında satıldığı 1 2 sayfa dışında temin edebileceğim bir adres bulamıyorum.

Hedef kitleniz kimler?
Yetenekleriniz neler?
Bunlara karar verip ona göre karar verebilirsiniz.
Bir öneri sorarsanız da, dekorasyon ağırlıklı ürünler olabilir, (vazo, orta sehpa süsleri, gümüşlük süsleri vs) Hatta yastık kılıfları, ufak tefek halı kilim.. Çeyiz ürünleri gibi pike vs de ayrı kategoride satabilirsiniz..

Kadın her daim giyinir :)

Sevinir giyinir, üzülür giyinir...

Severiz; kaldı ki giyinmeden zaten olmaz...

Belki değişik kırtasiye malzemeleri de satılabilir.takip eden varsa belki bilir Japonya'da Kore de çok güzel ve değişik defter, kalemvs. Çeşit çeşit şeyler var. Onları alabilmek isterdim...

Ve de çocuk-bebek araç gerev-oyuncaklari satılabilir...

Ya da bir fikir daha bebek ve çocuklar üzerini en çok takip edilen blogger -youtuber bilmem neler var bunların da "dinleyicileri" çok. Belki onların önerdiği şeylerin.bulunabilecegi bı site olabilir. (Zorlama oldu sanki dimi?)

Ben de bu tarz bir işe kalkışmak istiyorum. Hem ek gelir olsun, hem de bir meşgalem daha olsun istiyorum. Ama kararsızım malesef . Ama giyim tercih etmem, çok fazla seçenek var çünkü. Mesela özel tasarım aksesuarlar olabilir, ya da organik gıdalar olabilir, konsept ürünler vs.

Hepinizin yorumlarini tek tek okudum ve hepiniz harikasiniz.Bazi mesajlar beni sesli güldürdü ve kesinlikle fikirlerinizden etkilendim.Bir kac secenege düşürdüm.Hepinize tek tek teşekkür ederim.Neye karar verdiğimi ilerleyen zamanlarda bildirecegim.Bunun yaninda kesinlesen bir sey var,
Kargoyu ücretsiz yapacağım :))

İşlenmiş yemek malzemeleri satardım. Örnek küp doğranmış domates biber haşlanmış patates havuç brokoli gibi sebzeler dilimlenmiş veya kıyılmış soğan dilimlenmiş salata malzemeleri haşlanmış fasulye nohut buğday gibi baklagiller kavrulmuş veya haşlanmış etler... Çalışan bir kadın iş yerinden bunların siparişini verecek. Örneğin sabah. Akşama doğru paketli bunlar gelecek. Eve gittiğinde yemeklik malzemesi hazır olacak. Örnek ben akşama kuru fasulye pilav yapmayı düşünüyorum. Haşlanmış fasulye ve eti sipariş veririm akşam gittiğimde tencereye koyup 20 dk pişirmek yeterli. Böyle bir hizmet olsa en çok ben kullanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…