• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet magazasi acacagim sizce ne satmaliyim?

Sizce hangisi daha mantikli?

• Kadın giyim

OY: 224 27,3%
  • Tesettür giyim

OY: 93 11,3%
  • Çeyiz(yatak örtüsü,nevresim gibi tekstil ürünleri)

OY: 60 7,3%
  • İç çamaşır

OY: 67 8,2%
  • Çocuk giyim

OY: 148 18,0%
  • Gelin aksesuarları

OY: 54 6,6%
  • Erkek giyim

OY: 3 0,4%
  • Diğer (Farkli fikirlere açigim)

OY: 173 21,0%

• Ankete Katılan
    822
Ben olsam doğal ürünler satarım ve yemek sektörüne girerdim. Şimdi ki ebeveynler bebekleri ne organik süt yumurta pekmez bal peynir vs arıyorlar bende dahil tabi. Ve yemek te satabilirim diyet yemekleri ve özel günler icin idealim bu ama sermaye yok maalesef :(

Test kitapları satardim . Çünkü bin tane sınav var ve kitap almak zorunda kalıyoruz sürekli. Piyasadan aşağı satarsaniz ve güvenilir oldugunuzu kanitlarsaniz insanlar sizden alabilir. Ayrıca risksiz. Kıyafet olsa yok yırtık yok küçük geldi büyük geldi bir cok sorunla ugrasirsiniz. Kitapta bu sorunları yasamazsiniz diye düşünüyorum

Aynen canım..Dediğin gibi piyasada büyük beden fantazi giyim var ama diğer küçük bedenler kadar çok tercih aralığı yok.Ben de bir dönem düşünmüş ve araştırmıştım.Tercih seçeneği çok olursa bence çok iyi bir iş çıkarabilirsin.
Ya ben yaptım bir dönem bu işi nerde 20 yıl önceki modeller var hep onların büyük bedeni var ucuz naylondan resmen yapılanlar ama mesela anıl var onun giyim modellerini beğeniyorum ben ama aynı dantelden bir büyük neden sutyen bulamıyorsun yada çok büyük firma varya k.m onun külotlarına bi baksan nine giyecek gibi şöyle şıkır sikir bir sutyen takımı bir gecelik giyemiyor kilo problemi olan insanlar

Ya ben yaptım bir dönem bu işi nerde 20 yıl önceki modeller var hep onların büyük bedeni var ucuz naylondan resmen yapılanlar ama mesela anıl var onun giyim modellerini beğeniyorum ben ama aynı dantelden bir büyük neden sutyen bulamıyorsun yada çok büyük firma varya k.m onun külotlarına bi baksan nine giyecek gibi şöyle şıkır sikir bir sutyen takımı bir gecelik giyemiyor kilo problemi olan insanlar
Katılıyorum canım. Ben de çevremde bu konuda çok müzdarip olan bayanlara denk geldiğim için bir dönem düşünmüştüm. Açıkcası bu eksikliğe çok anlam verebilmiş değilim.Nihayetinde kilolu genç bayan tarzına giriyor ve bence epeyce rağbet görür.Büyük beden denildiğinde insanların kafasındaki algı hemen orta yaş üstü anne modelleri.(Genelde tercih edilmez diye düşünülüyor her nedense).Hangi firmalarda marjinal modeller vardır bilemiyorum ama geniş çaplı araştırılırsa bulunabilir sanırım perakende alabilmek için. Bursa'yı öneriyorlar genelde bu tür siparişler için ama kendim gidip görmedim.

1000 tane giyim sitesi arasında farklılık yaratacak bir fikriniz varsa açın tabi giyim mağazası ama dediğim gibi 1000 tane var, hem üretip hem satacaksanız, arkadaşların dediği gibi normalde pek bulunmayan bedenler ve modellere yönelik bir site olabilir. Ben mesela değişik şeyler, yurtdışında her türlü hobi malzemeleri satan (elişi, ahşap boyama vs değil) mağazalar gibi bir site isterdim ama müşteriniz pek olmaz sanırım, pek ilgi duymuyoruz böyle şeylere.

Yeni nesil anneler ve bebekler icin pasta, kurabiye, ilk adim zimbirtisi, ilk dis zimbirtisi, ilk kelime zimbirtisi, uydur uydur sat. Paraya para demezsin.
Niye? Cunku bu neslin insanlari acayip derecede sosyal medya duskunu. Hele bir de cocuklari varsa "benim bebemin ne eksigi var" diye kimden ne gorurse parasi olan olmayan herkes ozeniyor. Yeni yeni hamilelik ve bebek adetleri turedi. Valla yatirimci olsam bundan istifade ederdim. Yeni yeni ozel gunler icat edip mal uretirdim. Nasil olsa birbirleriyle yarisacaklar diye her gune atliyor kadinlar. Sat sat kazan.

Ben olsam doğal ürünler satarım ve yemek sektörüne girerdim. Şimdi ki ebeveynler bebekleri ne organik süt yumurta pekmez bal peynir vs arıyorlar bende dahil tabi. Ve yemek te satabilirim diyet yemekleri ve özel günler icin idealim bu ama sermaye yok maalesef :KK43:
Şöyle hazır Dukan yiyecekleri satan bir yer olsa ne güzel olur... Dukan ekmeği, bisküvisi vs...:dondurma:

Pek fazla beden ölçüsü gerektirmeyen şeyler satmak mantıklı bence elinizde fazla beden bulundurup maliyeti artırmamış olursunuz. Eşarp, şal, takı , bebek kıyafeti vb şeyler olabilir

Turkiye'nin dertli kadinlarina YABANCI DAMAT .....

hott.png

Son düzenleme:
Katılıyorum canım. Ben de çevremde bu konuda çok müzdarip olan bayanlara denk geldiğim için bir dönem düşünmüştüm. Açıkcası bu eksikliğe çok anlam verebilmiş değilim.Nihayetinde kilolu genç bayan tarzına giriyor ve bence epeyce rağbet görür.Büyük beden denildiğinde insanların kafasındaki algı hemen orta yaş üstü anne modelleri.(Genelde tercih edilmez diye düşünülüyor her nedense).Hangi firmalarda marjinal modeller vardır bilemiyorum ama geniş çaplı araştırılırsa bulunabilir sanırım perakende alabilmek için. Bursa'yı öneriyorlar genelde bu tür siparişler için ama kendim gidip görmedim.
Ya vallahi ben 42 giyiyorum yine kendime uygun bişey bulamıyorum bazen ki çok severim iç giyimi hele düşün 50 beden giyen ne yapsın bilmiyorum bursa kısmınıda artık bilindik markalar gidiyor ya o da her yerde var be canım izmirde istanbulda ankara denizli bursa bütün illerde var hemen hemen toptancilar

Yengem face de eşarpla basladi , sonra şala döndü.. Bakti istek cok ve müşterilerde giyim sat demeye basladi dükan acti.. Gercektende azimle, sabırla ve istekle yapilmasi bir iş.

Ya vallahi ben 42 giyiyorum yine kendime uygun bişey bulamıyorum bazen ki çok severim iç giyimi hele düşün 50 beden giyen ne yapsın bilmiyorum bursa kısmınıda artık bilindik markalar gidiyor ya o da her yerde var be canım izmirde istanbulda ankara denizli bursa bütün illerde var hemen hemen toptancilar
Ozaman önce topluma kilolu bayanların da fantazi yapabileceği bilincini aşılamak lazım:))))) Ne diyelim ki başka değil mi.

Back