- 23 Mayıs 2009
- 14.298
- 15.594
- 823
- Konu Sahibi gayrisafibeynihasila
-
Bazı hanımlar tercih ediyor yani illa tesettürlü olması gerekmiyor zevkli güzel parçalar olduğu sürece sıkıntı olmaz.Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Mağazada hem normal giyim hem de tesettür giyim olurdu.
Ben de yenidoğan bebek süsleri, keçe figürler, anahtarlıklar ve kitap ayraçları diyeceğim :)
Hatta ablamEmira SY doğum yaptığında ona süpriz kapı süsü, beşik tülleri, sabun, anı defteri ve kalem vs hazırlıklarını ellerimle yapmıştım
Onlardan satış amaçlı yapmayı da düşünmüştüm beğenilince ama sonradan (hayal kırıklığına uğrama korkusuyla) vazgeçtim :)
Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
Bende aynen bu fikirdeyim şuan hazırda yapılan bütün üç giyim ürünleri 34 bedenle 38 bedenden başka beden yokmuş bizim ülkemizde gibi şayet istenilen şey bulunamıyor bulunsada çok demode oluyor malesef güzel bir fantezi giyim ürünleri olabilir tabikisi her bedenBüyük beden fantazi iç giyim öneririm.Çünkü bunları temin edemeyen bayan sayısı epey var sanırım.
Aynen canım..Dediğin gibi piyasada büyük beden fantazi giyim var ama diğer küçük bedenler kadar çok tercih aralığı yok.Ben de bir dönem düşünmüş ve araştırmıştım.Tercih seçeneği çok olursa bence çok iyi bir iş çıkarabilirsin.Bende aynen bu fikirdeyim şuan hazırda yapılan bütün üç giyim ürünleri 34 bedenle 38 bedenden başka beden yokmuş bizim ülkemizde gibi şayet istenilen şey bulunamıyor bulunsada çok demode oluyor malesef güzel bir fantezi giyim ürünleri olabilir tabikisi her beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?