• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet magazasi acacagim sizce ne satmaliyim?

Sizce hangisi daha mantikli?

• Kadın giyim

OY: 224 27,3%
  • Tesettür giyim

OY: 93 11,3%
  • Çeyiz(yatak örtüsü,nevresim gibi tekstil ürünleri)

OY: 60 7,3%
  • İç çamaşır

OY: 67 8,2%
  • Çocuk giyim

OY: 148 18,0%
  • Gelin aksesuarları

OY: 54 6,6%
  • Erkek giyim

OY: 3 0,4%
  • Diğer (Farkli fikirlere açigim)

OY: 173 21,0%

• Ankete Katılan
    822
kadın giyim. özellikle pantolon. bütün pantolonlar kısa ve dar paça, düşük belli :kızgın: pantolon alacağım zaman nefret geliyo istediğim gibi bulana kadar. moda diye dar paça düşük belli giymek zorundamıyım:kızgın: benim istediğim gibi pantolon satmaya karar verirsen haberim olsun :KK53:
tabi tesettür giyim daracık olmayan tunikler

Bende ev dekorasyon için örneğin Allah(c.c) ile Hz Muhammed (s.a.s) lafzı gibi dini objeler yada resim çerçeveleri salon objeleri satan güvenilir bir site bulamadım açıkçası iki oy kullanamadığım için diğer fikrim buydu.Anketteki oyum tesettürlü giyim içindi .

ben halihazırda bu işle uğraşıyorum e-ticaret siteleri yöneten bir web ajansım var :) kadın giyim ilk bakışta mantıklı görünmekle birlikte bedene ve zevke çok değişken, yılda 8 sezon ve tesettür, açık giyim vs. türler sizi yorar, ayrıca buna bağlı olarak iadesi de çok olan bir alan. Tavsiyem genel bebek veya ev dekorasyon & çeyizlik üzerinden ilerlemeniz, hem ölçüler belli ve net hem de 4 mevsim ürün bulabilirsiniz.

Ben de yenidoğan bebek süsleri, keçe figürler, anahtarlıklar ve kitap ayraçları diyeceğim :)

Hatta ablam Emira SY Emira SY doğum yaptığında ona süpriz kapı süsü, beşik tülleri, sabun, anı defteri ve kalem vs hazırlıklarını ellerimle yapmıştım :KK36:
Onlardan satış amaçlı yapmayı da düşünmüştüm beğenilince ama sonradan (hayal kırıklığına uğrama korkusuyla) vazgeçtim :)

Hem de muhtesem güzel olmuştu :)

İsin asli ben online alisveris siteleri (n11 gitti gidiyor gibi) disinda alisveris yapmayi guvenli bulamadığım için genelde adı duyulmamis sitelerden alisveris yapmiyorum.

Kendim site acacak olsam da el emegi ürünlerimi satardım. Siparis uzere yaptığım tablolar olabilir mesela :)

Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler

ben çocuk ile ilgili her şey demek istiyorum. orijinal fikirler, bebek giyim vs. çünkü bir kadın anca çocuğu için kendi alışverişinden feragat edebilir..

Terzi olsam özgün tasarımlar yapardım. Kadınlar sadece kendine özel şeyleri sever.
Hamilelik dönemimde hiç hamile mağazası olmamasından yakınıyordum. Güzel bir internet mağazası bulsaydım kesn alışveriş yapardım;)

Büyük beden fantazi iç giyim öneririm.Çünkü bunları temin edemeyen bayan sayısı epey var sanırım.
Bende aynen bu fikirdeyim şuan hazırda yapılan bütün üç giyim ürünleri 34 bedenle 38 bedenden başka beden yokmuş bizim ülkemizde gibi şayet istenilen şey bulunamıyor bulunsada çok demode oluyor malesef güzel bir fantezi giyim ürünleri olabilir tabikisi her beden

Eğer bilindik markalarla anlasamayacaksam kadın giysisi satmazdim. İnternetten giysi alacaksam eğer bilindik markaların kendi sitelerinden alıyorum . Bilmediğim butiklerden bir şey almam. Kendimden yola çıkarsam eğer bu şekilde.
Ben olsam hediyelik her türlü eşya satardım. Kırtasiye ürünleri çeşit çeşit kalemler, özel defterler, ilginç bez çantalar. Kına,mevlüt , dugunluk hediyeler vs de olurdu

tabikide kadın giyim öncelikli.ama tesettür iç giyim hamile giyim aksesuar takı ayakkabı kozmetik de dahil.
bunun yanı sıra erkek giyim de olmalı + bebek ve çocuk giyim.
ve en önemlisi kargo bedava olmalı

Bende aynen bu fikirdeyim şuan hazırda yapılan bütün üç giyim ürünleri 34 bedenle 38 bedenden başka beden yokmuş bizim ülkemizde gibi şayet istenilen şey bulunamıyor bulunsada çok demode oluyor malesef güzel bir fantezi giyim ürünleri olabilir tabikisi her beden
Aynen canım..Dediğin gibi piyasada büyük beden fantazi giyim var ama diğer küçük bedenler kadar çok tercih aralığı yok.Ben de bir dönem düşünmüş ve araştırmıştım.Tercih seçeneği çok olursa bence çok iyi bir iş çıkarabilirsin.

Back