İnternet magazasi acacagim sizce ne satmaliyim?

Sizce hangisi daha mantikli?

• Kadın giyim

OY: 224 27,3%
  • Tesettür giyim

OY: 93 11,3%
  • Çeyiz(yatak örtüsü,nevresim gibi tekstil ürünleri)

OY: 60 7,3%
  • İç çamaşır

OY: 67 8,2%
  • Çocuk giyim

OY: 148 18,0%
  • Gelin aksesuarları

OY: 54 6,6%
  • Erkek giyim

OY: 3 0,4%
  • Diğer (Farkli fikirlere açigim)

OY: 173 21,0%

• Ankete Katılan
    822
bebek,çocuk giyim ve bilimum ihtiyaçları üzerine düşünürdüm. İnternet alışverişimin %90'ını kızım için giyim, oyuncak bez vs oluşturuyor. Özellikle bebek küçükken büyük rahatlık olduğu için ben dahil birçok anne internet alışverişini tercih ediyor.
Alışverişten nefret eden biri olan ben bile konu kızım olduğunda alışveriş manyağına dönebiliyorum.

Sanırım ben Yenidoğan malzemeleri satardım, bebek mevlüt giyiminden mevlüt bebek parti malzemelerine kadar herşey olurdu.
Kesinlikle katılıyorum :) en çok para onlarda var :) dünyanın parasını harcıyor millet :)

Kilolu bayanlara uygun ic giyim olabilirdi ama kiyafet biraz riskli.
Zaten herseyfe var daha farkli seyler olabilir. Olmayan seyler.
Saksı boşa calisiyo aklima bisey gelmiyo

Tabi ki ic çamaşırı su gb gidiyor. Ben bile çeyiz icin o kadar cokkkk aldim ki. Herkes su gb satın alıyor ben olsam bunu yapardım. Ya da ev gereçleri, ama değişik, güzel şeyler. Standart degil kişiye özel olabilir cok satılıyor.

internet üzerinden genellikle ne alıyorsun dersen en çok fantezi iç giyim alıyorum çünkü mağaza kalabalık oluyor mesela rahatça bakamıyorum ama internetten bol bol inceliyorum vede alıyorum şimdiye kadar aldığım bütün fantezi kıyafetleri internetten aldım çok memnunum

ben de oyumu anne & bebek mağazasından yana kullanıyorum :)

bebeğim olmadığı halde yeni doğum yapanlara aldığım biberon, bez, giyisi ve tabiiki mamanın haddi hesabı yok

Ben de yenidoğan bebek süsleri, keçe figürler, anahtarlıklar ve kitap ayraçları diyeceğim :)

Hatta ablam @EmiraSalih doğum yaptığında ona süpriz kapı süsü, beşik tülleri, sabun, anı defteri ve kalem vs hazırlıklarını ellerimle yapmıştım
Onlardan satış amaçlı yapmayı da düşünmüştüm beğenilince ama sonradan (hayal kırıklığına uğrama korkusuyla) vazgeçtim :)

Ben aksesuar üzerine acardım mutfak salon aksesuarları objeler fln giyim dışarıdan deneyerek almayı tercih ediyorum

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Mağazada hem normal giyim hem de tesettür giyim olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…