- Konu Sahibi dertlisezen
-
Merhaba arkadaslar,yorumlarınızı henuz okuyabıldım,tesekkur ederım.
Öncelıkle henuz degısen bır durum yok,her gun ınternet gecmısıne bakıyorum hıcbıryere gırılmemıs ama ben boyle de her gun nereye gırmıs nereye gırmemısın hesabnı yapmak ıstemıyorum.Zaten o da baktıgımın farkındadır,o yuzden gırmıyordur.Sızın yazdıklarınızla baya da bı gaza geldım.Agzıma gelenı soylıcem konu acıldıgında.Esın pc basındayken yanında durun demıssınız ama yanında durdugumda zaten bısı yapmaz.Aslında kızın faceındekı butun kısılere bu kız benım kocamı ayartıyor dıye mesaj atmak ısterdım ama kendımı daha da kucuk dusurmek ıstemıyorum ama içim içimi de yemıyor degıl.Eşim şu an gayet eskısı gıbı sorunsuz davranıyor ama benım ıcımdekı suphe bıtmıyor şu an belkı de bırsey yapmıyordur ama ben henuz buna ınanabılmıs degılım.
O kız da demezmi eşine laf dinletemiyorki dırekt bana soyluyor dıye,daha da kucuk dusmicemmi karsısında,aslında hersey yolunda gıttıgını gostermek ona "bunlar aslında anlasıyorlar ama e.. de benı oylesıne kullanıyor" dusuncesı verebilir.Pof teori kurmaktan bıktım.Bugun de esım eve geldı karnımı okşadı buyumus bebegımız fılan dedı,aksam da yemegını yedı beraber askı memnuyu ızlerken yanımda uyuyakaldı.Insallah bır daha boyle bırsey yasanmaz huzurlu bir gebelik geçiririm
hemen bitti diyebiliyosa zaten karnında çocuğuyla pes artık
hamilesin sen karnındaki onun çöcuğu seni değilse bile hiç değilse onu düşünse
ama düşüncesizlik ve saygısızlık diz boyu olmuş
allah ıslah etsin adam akıllı konuş derim ben amacını anlamaya çalış
umarım vazgeçer bu gibi şeylerden
valla kusura bakma da arkadaşına müstahak yani:hulya:
ablasına müstehak canım
Eşiniz böylece bitirelim olmuyor diyor siz neden hala zorla güzellik yapıyorsunuz ki ?
Bu face krizi eşinizin ilk vukuatı da değilmiş ayrıca.
Geçen sene de bu tarz bir konu açmışsınız.
Sürekli sizi aşağılayan ,beceriksiz olarak gören,evdeki sorumlulukları üstlenmeyen,sanal seks yapan,eski sevgilisinden zor kurtulduğunu söyleyen ardından onunla görüşmeye başlayan dengesiz bir eşiniz var..
Böyle bir adamla kaçarak evlenmişsiniz bir de.Gerçi o zamanlar bunca huyunu bilemezdiniz.İnsan yaşayarak görerek tanıyor ama...
BUnca sorununuz varken eşinizin sizden ayrılmak istemesine tepkisiz kalıyorsunuz.Şaştım kaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?