ya aklıma ne geldi. acaba eski kız arkadaşına mı özel bu konuşma yoksa başkalarıyla da konuşuyor mu? faceten bir denesen mi ki? arkadaşımın bir kaç tane sahte profili var sırf bu işler için. geçen ablasının sevgilisini denemişti. nişanlılar şu an fakat çocuğa hiç güvenmiyordu. bu sahte profilden çocuğu ekledi çocuk kabul etti hatta öyle bir coştu ki ben de okudum mesajlaşmalarını evime gel sana şunları şunları yaparıma kadar getirmiş muhabbeti telefonunu ver demiş bi de arkadaşım da kendi telefonunu vermiş. çocuk bunu arıyor. tabi görüyor numara kayıtlı baldızının adı çıkıyor ilk çalışta dank edip kapatmış :) sonra arkadaşım aramış ağzına geleni saymış ablamın hayatından çık git demiş. İşin devamı daha da ilginç. Ablası çocuğu sorgulamış, çocuk eski sevgilim sandım muhabbet olsun diye konuştum demiş(bahaneye bakar mısın), ablası tüm o iğrenç konuşmalarını gördüğü halde bu durumu sindirmiş kardeşine kızmış yani arkadaşıma. neden böyle bir şey yaptın özür dile o senin enişten olcak diye. adam bi de gaza gelmiş mi kardeşin benden özür dilemezse ben senle evlenmem diye. ablası olucak saf da arkadaşımın telefonundan zorla özür mesajı atmış o sümüklüye.. bak gene sinir bastı. ne insanlar var ya