• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet facebook krizi..!

evllılıgın baslangıcı ne olursa olsun ama esın yanlıs bı yolla sapmıs sen hamıleyken bunu yapıorsa yarın bır gun kızı yanına cagırıp evıne de getırır durumu zaten bılıorsun ve evden ayrılmayarak olayı kabullenmıs oluorsun aynı dertden bende muzdarıpdım bır zamanlar gordugum an cektım kapıyı gıttım ha sen de aynısını yap demıorum ama boylede olmaz cnm esını mutlaka sevıyorsundur zamanla esın senden soguyacak ve farklı yolllara sapacak bu ınternet hem guzel hem cırkın burda da amac onemlı ne amacla kullandıgın sana bır kadın olarak akıl veremeyız ama tavsıyem hemen evı terket senı kaybettıgını anlasın ınan kı kendı ne ve bebegıne hatta esıne cok buyuk bır ıyılık yapmıs olursun cunku esın senden hıc cekınmıor sonucu ne olur demıyor buna neden olan da sensın kabullenmem cırkın bebegın ıcınde olsa yanlıs kendın dıorsun pc nın basına gecınce ıcım ıcımı yıyor boyle bır surecde gebelıgın saglıklımı olcak yapma guzelım belkı cok acımasızca yazıorum ınan kı burda bu konu kapanıp gıtcek ve sen aylar sonra kocam bana ıhanet edıor dıye baslık acacaksın esının sana saygısı kalmamıs ona sans verme senı kaybetmekde oldugunun sınyalını ver ve evı terket yoksa daha cok acı cekersın

Merhaba arkadaslar,yorumlarınızı henuz okuyabıldım,tesekkur ederım.
Öncelıkle henuz degısen bır durum yok,her gun ınternet gecmısıne bakıyorum hıcbıryere gırılmemıs ama ben boyle de her gun nereye gırmıs nereye gırmemısın hesabnı yapmak ıstemıyorum.Zaten o da baktıgımın farkındadır,o yuzden gırmıyordur.Sızın yazdıklarınızla baya da bı gaza geldım.Agzıma gelenı soylıcem konu acıldıgında.Esın pc basındayken yanında durun demıssınız ama yanında durdugumda zaten bısı yapmaz.Aslında kızın faceındekı butun kısılere bu kız benım kocamı ayartıyor dıye mesaj atmak ısterdım ama kendımı daha da kucuk dusurmek ıstemıyorum ama içim içimi de yemıyor degıl.Eşim şu an gayet eskısı gıbı sorunsuz davranıyor ama benım ıcımdekı suphe bıtmıyor şu an belkı de bırsey yapmıyordur ama ben henuz buna ınanabılmıs degılım.

Niye kücük düsesinki. Kiza birdaha bir mesaj yaz, birdaha kocamla görüstügünde, nekadari cok yakinina ulasabilirsem evli erkegi ayartmaya calistigini bildirecegim de. Cok kararli oldugunu anlasin. Ve gercektende yap! Bunun icin kendini desifre etmene gerek yok. Bizim bir tanidigimizin basina gelmisti ve kizi arayip neler söylemis, buraya yazsam KK dan atilirim kaydirigubbakcemile Ama en etkileyici seyde galiba, senin marifetlerini yazarim bin tane bastirip konu komsunuzun posta kutularina atarim benim gözüm kara uzak dur, esimede bu konusmayi söylersen aynen bunlari yaparim, en ufak görüsmenizde bitiririm seni falan demis, acayip tirsmis kiz tabii, birdaha o olmus. kaydirigubbakcemile

O kız da demezmi eşine laf dinletemiyorki dırekt bana soyluyor dıye,daha da kucuk dusmicemmi karsısında,aslında hersey yolunda gıttıgını gostermek ona "bunlar aslında anlasıyorlar ama e.. de benı oylesıne kullanıyor" dusuncesı verebilir.Pof teori kurmaktan bıktım.Bugun de esım eve geldı karnımı okşadı buyumus bebegımız fılan dedı,aksam da yemegını yedı beraber askı memnuyu ızlerken yanımda uyuyakaldı.Insallah bır daha boyle bırsey yasanmaz huzurlu bir gebelik geçiririm

Ya bosversene sen, o kizin ne dedigi ne düsündügü ----küfür-----. Ya bak bu bölümde yine birisi evli adamla birlikteyim diye birseyler yazmis, iyice bu kiz buna baglanmadan asik masik olmadan uzak tutman lazim, yoksa sonra bebeginle kalakalirsin,neye ugradigini sasirirsin. Özellikle hamile bayanlarin esleri aldatmaya cok müsait, firsatlari olursa.
Tabii esinde suclu, ama simdi olan olmus. Onuda yakaladiginda tabii kiyametleri kopartacaksin. Hic cocugum var susmam gerek sineye cekmem gerek gibi düsünme. Senin caresizligini esin hemen anlar, kokusunu alirsa birdaha seni galiye almaz. : (

hemen bitti diyebiliyosa zaten karnında çocuğuyla pes artık
hamilesin sen karnındaki onun çöcuğu seni değilse bile hiç değilse onu düşünse
ama düşüncesizlik ve saygısızlık diz boyu olmuş
allah ıslah etsin adam akıllı konuş derim ben amacını anlamaya çalış
umarım vazgeçer bu gibi şeylerden

hemen bitti diyebiliyosa zaten karnında çocuğuyla pes artık
hamilesin sen karnındaki onun çöcuğu seni değilse bile hiç değilse onu düşünse
ama düşüncesizlik ve saygısızlık diz boyu olmuş
allah ıslah etsin adam akıllı konuş derim ben amacını anlamaya çalış
umarım vazgeçer bu gibi şeylerden

Ne yani karnında bu terbiyesiz adamın çocuğunu taşıyor diye gururunu ayaklar altına alıp, kendine saygısını yitirip birşey olmamış gibi devam mı edecek? Çocuğun böyle bir babaya ihtiyacı var mı?
Hep söyledim hep de söylüyorum. Bu gibi bir durumda hamile de olsam, 10 tane çocuğum da olsa affetmem ayrılırım. O kendisi çocuğunu düşünmeyip her haltı yiyecek ben çocuğumu düşünüyorum diye affedip oturcam. Ohh ne ala memleket...

Karninda bebeginde olsa, restini cek.
Bebegini sen düsünüyorsunda, o niye düsünmüyor, tek basina yapmadinya sen bu cocugu.
Restini cekmezsen bu böyle devam eder canim.
Bir yanlisini görürsem seni silerim de bakim birdaha yapiyormu.

internet çok zararlı ama artık internet olmadan bişey olmuyor.her şey internet üzerinden dönüyor.zaten gazetelerde,haberler de görüyoruz facebook vs gibi sitelerin yuvaları nasıl yıktığını.özellikle facebook.bi de insanın içinde varsa kesin yapar.ALLAH kolaylık versin inş.hakkınızda hayırlısı olur

ben bu durumda sadece şunu söylerım hamileyken cinsel hayatınız kısıtlıysa yada yoksa erkekler dışarı bakarlar..ve bakıyorlarda..çünkü onlar için biz cinsel bir metayız malesef..yani cinsellik varsa varız yoksa yokuz..kolay gelsin arkadaşım..

Eşiniz böylece bitirelim olmuyor diyor siz neden hala zorla güzellik yapıyorsunuz ki ?

Bu face krizi eşinizin ilk vukuatı da değilmiş ayrıca.

Geçen sene de bu tarz bir konu açmışsınız.

Sürekli sizi aşağılayan ,beceriksiz olarak gören,evdeki sorumlulukları üstlenmeyen,sanal seks yapan,eski sevgilisinden zor kurtulduğunu söyleyen ardından onunla görüşmeye başlayan dengesiz bir eşiniz var..

Böyle bir adamla kaçarak evlenmişsiniz bir de.Gerçi o zamanlar bunca huyunu bilemezdiniz.İnsan yaşayarak görerek tanıyor ama...

BUnca sorununuz varken eşinizin sizden ayrılmak istemesine tepkisiz kalıyorsunuz.Şaştım kaldım valla :delphin:

kocanızda ne cesaretliymiş ya adam yapıyo yapıyo hala sizi suçluyo kıskançsınız diye.eski sevgilisinin biz sadece arkadaşız demesi palavra eski sevgiliden arkadaş olunacağını düşünmüyorum.küllenmiş şeylerin alevlenmesi olabilir.şu evli erkeklerle uğraşan bayanları elime bir verseler ibreti alem diye bikaçını tv önünde bütün dünyaya rezil ederim.tabi utanma yüzü varsa onlardada.sizde eşinizin yaptığı şeyi yapıyomus gibi yapın bir kıs arkadaşınıza erkek ismiyle facebook açtırın sizde söyleyin bakalım eski sevgilim diye tepkisi ne olacak eşinizin.

Eşiniz böylece bitirelim olmuyor diyor siz neden hala zorla güzellik yapıyorsunuz ki ?

Bu face krizi eşinizin ilk vukuatı da değilmiş ayrıca.

Geçen sene de bu tarz bir konu açmışsınız.

Sürekli sizi aşağılayan ,beceriksiz olarak gören,evdeki sorumlulukları üstlenmeyen,sanal seks yapan,eski sevgilisinden zor kurtulduğunu söyleyen ardından onunla görüşmeye başlayan dengesiz bir eşiniz var..

Böyle bir adamla kaçarak evlenmişsiniz bir de.Gerçi o zamanlar bunca huyunu bilemezdiniz.İnsan yaşayarak görerek tanıyor ama...

BUnca sorununuz varken eşinizin sizden ayrılmak istemesine tepkisiz kalıyorsunuz.Şaştım kaldım valla :delphin:

bir de bu adamdan çocuk yapacaksın ha????

valla zederdi sen kabul etmesende eşin resmen senden vazgeçmiş durumda..
neden kafanı devekuşu gibi kuma gömüyorsun...
eşinin ilk marifetide değil,sırf sen eşini seviyorsun diye bu iş yürümez..
daha ne kadar kendini kandırıcaksın...
bak okumuş bir insansın,ayaklarının üstünde durabilrsin...
acı çekmeye doymadın mı ??
yada acıdan zevk mi alıyorsun..
malesef bu işin sonu yok,sadece kendini kandırıyorsun..
kendine bir masal dünyası kurmuş onun içinde mutluluk oyunu oynayıp duruyorsun...
yazık sanada bebeğinede...
daha gençsin yol yakınken seni istemeyen bi insanı sende isteme,azıcık gururlu ol..
yeter kendini ezdirdiğin...
:delphin:

Back