• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet facebook krizi..!

Bir söz duydum bugün...

Eşine bir yerlere not bırak istersen, dank eder mi kafasına bilmem ama...

YOLA ÇIKTIĞINI, YOLDA GÖRDÜĞÜNE DEĞİŞİRSEN, YOLUNU KAYBEDERSİN...

BUNU TAKDIR EDEMEDEN GECEMIYECEGIM!! HARIKULADE!!!
SAHANE BIR SOZ, BIR O KADARDA GERCEK!!a.s.

allah yardımcın olsun çok zor bende yaşadım buna benzer şeyleri, ama hiç üzerine gitme vallahi kendi kaybeder, hamileymişinde ne o kızı nede kocanı şişir, deştikçe üzülen ağlayan sen olursun bunu unutma..
biz aynı şeyleri yapsak onların durumunu merak ederim, susup sabredeceklerini sanmıyorum, hoş insan kendi için saklar namusunu, edebini eş için değil ama bunun o kalın kafalarına hatta akıllı sandıkları kafalarına sokamıyorlar..

peygamber sabrı var sende arkadaşım bu kadar yalan olmaz bir erkekte ..........valla sonu iyi değil bu işin yoldan çıktı çıkacak durumda senin adam...........illa huzurlarını bozacak bu adamlar bebek te var şimdi offf ne yap desem olmucak sen bilcen arkadaşım ama dikkatli ol....
hem o kızı hakan a ayarladım demek ne demek ?????????eski sevgilisini arkadaşınamı ayarlamış yani !!!!!!!!!!!özrü kabahatinden büyük gerçekten öyle olsa bile bu daha karaktersizce birşey! hayırlısı olsun valla ne diyeyim

:umursamaz:O kızla gizli saklı konuşmak,arkanızdan film çevirmek...Maceracı bir ruhu var belli.Hamile olun ne olacak?Bu tavır almamanızı gerektirmez.:umursamaz:

zederdi evde iki bilgisayar var mı. varsa şayet eşininkine programı yüklüyosun sen kendininkinden takip ediyosun. ben kardeşime öyle yapıyorum da. uzaktan kapatabilebiliyosun. ama tabi bilgisayardan pek anlamıyor olması lazım.

Çok mükemmel bir sözmüş...:hooray:

Eşi hemen bırakmak gerekir mi bu durumda tam bilemiyorum, hamilelik, bebek olayı insana geri adım attırabilir. Yuva kolay kurulmuyor, hepimiz maddi-manevi zorluklarla kurduk, yıkmak da kolay olmasa gerek. Eşinin yaptığı çok büyük bir kabahat ama geri çevrilebilir belki, pişman olup bidaha yapmayabilir bu olayı asla unutmaz, içinden affetmezsin ama düzelebilir de eşin. İlerde iyi ki ani kararla yuvamı yıkmamışım denilebilir. Yahut tam aksine keşke o zamandan bitirseymişim de denilebilir. Zor bir durum birden bire yuva yıkma kararı almak kolay değil, eğer eşini hemen bırakmayı düşünmüyorsan canım, çok ciddi, sert tepkilerle eşini düzeltmeye çalışın ailesinin desteği ile. Eğer 2. şansını da kaybederse o zaman bidaha idaresi kalmaz bu işin. Zaman belirleyecek herşeyi...

BUNU TAKDIR EDEMEDEN GECEMIYECEGIM!! HARIKULADE!!!
SAHANE BIR SOZ, BIR O KADARDA GERCEK!!a.s.

Sağolun arkadaşlar...
Eminim ki canı yanan biri yazmıştır bunu...

zederdi evde iki bilgisayar var mı. varsa şayet eşininkine programı yüklüyosun sen kendininkinden takip ediyosun. ben kardeşime öyle yapıyorum da. uzaktan kapatabilebiliyosun. ama tabi bilgisayardan pek anlamıyor olması lazım.

arkadaslardan bırı de bunu onermıs arkadasım evde ıkı bılgısayar vardı bırını kayınvalıdemlere ındırdım su anda bır tane var.Kurmayı dusundum bugun arkadasın onerısınden sonra ama tek bılgısayar oldugu ıcın yapmakla yapmamak arasında kaldım.On da bılgısayardan ıyı anlıyor.

ben olsam interneti kapattırırdım. gerçi işyeri var dışarısı var. adam istedikten sonra yapar :(
diyorum ilişki düşmanı şu facebook. beni de pençesine almıştı, sevgilime hiç söylemeden üye oldum ama cidden dendiği kadar var, insanı yanlışlara sürükleyebilir. o yüzden kapattım hesabımı. inşallah eşiniz de aklını başına alır..

ben olsam o pc yi kafasinda kirardim...yok oyle hamile kadini okadar uzmek..evli barkli adamsin eski sevgilinle ne isin olur..ne oluyor bu erkek miletine anlamiyorum..

ya inanmıyorum bu erkekler ne yapmaya çalışıyo. evlisin bebeğin var neden hala başkalarıyla muhattap içindesin. birde eski sevgilin. noluyo bunlara anlamıyorum artık ben. kk da ne kadar çok buna benzer konu var... gerçekten bu erkekler çook saf

Ya gercekten su an kendimi senin yerine koyuyorum ve delirmek üzereyim. Heryeri yikardim galiba, neye ugradigini sasirirdi. Birde hamile olacagim, ben yapacagima o bana rest cekecek? Daha neler.

Bence ilk önce esini izlemeye al. Kimse bosanmak icin evlenmiyor, her aldatilan veya kocasi baska kadinlarla gizlice görüsen bosansa evli kac kisi kalirdi merak ediyorum valla. Ama birseyler yakalarsan evde kiyametleri kopart. Bence face´ini kapatirsaniz o kizla görüsmesi dahada zorlasir, okadari ona deger veriyormuki, onu baska yollarla arayip bulsun? Ve kusura bakmasin kimse, ama ister kiz masum olsun ister o.... olsun beni hic ilgilendirmez, ona nasil ulasabilirsem en agir küfürleri ederdim, acardim bir isim facede rezile ederdim ona, sonra beni kapatirlarsa kapatsinlar. Yada telefonu varsa telefon acip derdim senin tüm ailene akrabalarina evli erkekleri ayartmaya calistigini söyleyecegim diye tehdit ederdim. Eher oda daha hirslanirsa bu durumdan, hodri meydan. Genelde cok cabuk tirsip cekiliyor böyle kizlar, onlar zevki evli erkeklere gizli iliskiler, disari karsida tatli hanim kiz numeralari. sonucta kizin ailesi ve arkadaslari face´de gözüküyordur, valla öyle evliligimi tehdit eden insanla, heleki onun yüzünden esimle kavgalar yasiyorsam, gözünün yasina bakmam, bana ve cocuguma acimayan insana asla af yoktur, bu esim icinde gecerlidir!

Ve iste bu sebeblerden dolayi ne kendim nede esim face´deyiz, herkesin israrina ragmen. Aman bizden uzak dursun, basa bela oluyor sadece.

Ya benim anlamadığım, hem suçlu hem pişkin, yok bitsin yürümüyor gibi laflar!
Burada çoğu arkadaş öyle boşamak kolay değil falan diyor da e adam için gayet kolay, kadın için niye zor?
Konu ne olursa olsun bir taraf bu cümleyi sarfedebiliyorsa, ilişkiyi gözden geçirmek gerekir.. Bence bu onuda en önemli nokta budur, ve artı bir sebep aranmaksızın resti gerektirir.

Sevgili zederdi, sen hiiç kendini yıpratıp da bebeğine ve kendine zarar verme, dik dur,evliliğini toparlaması, kurtarması gereken sen değilsin. O kendi derdine yansın.. Haftasonu diyorsun ama böylesine pişkin eş aile büyüklerinin karşısında sıkışınca, senin de onlara aranızdaki bu olayı anlattığını duyunca daha da enteresan bir role bürünüp, daha da savunmaya geçebilir, hoş durumlar olmayabilir hazırlıklı ol. Hiç de alttan almaya çalışma, durumu kurtarması gereken o, sen değilsin.. Bunları şımartmaya alttan almaya gelmez..

Allah sabır versin cnm
Ne yazıkki güzel şeyler söyleyemicem
Çalışıyomusun bilmiyorum
Ailen yanında olursa bence ayrıl
Eşin bunu göze almış ve eski sevgilisi ile kaç kere uyarmana rağmen yüzsüzce msjlaşıyor
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Arkadaşlar denilecek bir durum bırakmamış eşiniz.
İlk başta bu kızdan zor kurtuldum diyen adam, aylarca, o kadar tepki göstermenize rağmen, maillerle, başka facebook hesaplarıyla görüşmeye devam ediyor.
Altında aranacak en ufak iyi niyet bırakmamış.
Karar sizin.

sanki zorla mı çocuk yapıyorsun bu adamdan? o da istemedi mi?

ohhh ne alaa, hanımlar bebeleri yapsınlar, bunlar da keyiflerine baksınlar. bebek karındaysa hemen iş başı yapıyorlar. bu kaçıncı konu hepsi aynı.

ailesinin samimiyetinden emin misin?

erkekleri çözen banada söylesin yaa..
madem eski sevgilinle iletişimde kalacaksın ne demeye ayrılıyorsun...
sadece arkadaşmışmışlar palavra eski sevgiliden arkadaş mı olurmuş...
madem oluyo sizde eski sevgililerinizle görüşün
ewden işe işten ewe bi internetiniz olsun sizinde
ne kadar hazmedebilecek...

ERKEK MİLLETİNE ACIYORUM.....

Evlilikler artik resmen oyuncak oldu,evliligim yurudu yurudu yurumedi bosanirim havasinda millet....Allah akil fikir versin ne diyelim...

Back