Internet facebook krizi..!

Bencede cok sabırlısın .. Eski kız arkadasını ekliyor hemde zor kurtuldum dedigi halde birde üste cıkıyor .. Valla o senden ne eksik ne fazla sen yapsan ayrılma sebebi sayılırdı .. Ama o akıllanmayıp yaptıgıyla sınırlı kalmayıp baska boyutlara korkmadan tasıyor ..
Bende digerleri gibi hic iyi kokular almıyorum !!

devamlı onu mu kontrol edicek adam güven vermiyorsa zaten bitmiştir. canım vala hamile olduğun için herşey on misli daha zor. takip etsen bir türlü etmesen bir türlü dediğim gbi. sen başından sürtücektin bunun burnunu. o şu an kaçmak için yer arıyo gibi zaten. merak ettim gelişmeleri bi düzelme var mı?

Bu durumda yapılacak en doğru şey tamamen yolları ayırmak. Çünkü güven yok artık bir kere, ama ben evli olsam bunlar benim başıma gelse böyle yazdığım kadar kolay uygulayabilirmiydim? Ben de yapamazdım herhalde. O yüzden sizi de anlıyorum. Ama ben bir kere yapılan bir şeyin ileride belki başka bir şekilde başka bir kişide bu sefer daha da çekincesizce tekrarlanacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olmaz. Bir de ne olursa olsun insan kendine güvenmeli görümceniz karşısına alıp konuşsa ne olucak ki siz kendinizi ifade edemedikten, karşı tarafa mesajınızı veremedikten sonra...

valla ben boşardım,ha hemen boşuyosunuz diyosunuz,ama en azından bilgisayarını pencereden fırlatır atardım,kocama da bilgisayarı yasaklardım öyle yemek yapmakmış aynı yatakta uyumakmış,asla asla asla

benim sevgilimin alışkanlığıdır okuduğu mesajı hemen siler,bigün bana göstermeden alel acele bi mesaj sildi diye şüphelendim telefonunu duvara fırlattım kırdım,1 haftada hattı bende kaldı kim mesaj atıyor kontrol ettim,kardeşini de başına diktim telefon pc alırsa eline bana söyle diye..kuzu oldu kuzu..

Merhaba arkadaslar,yorumlarınızı henuz okuyabıldım,tesekkur ederım.
Öncelıkle henuz degısen bır durum yok,her gun ınternet gecmısıne bakıyorum hıcbıryere gırılmemıs ama ben boyle de her gun nereye gırmıs nereye gırmemısın hesabnı yapmak ıstemıyorum.Zaten o da baktıgımın farkındadır,o yuzden gırmıyordur.Sızın yazdıklarınızla baya da bı gaza geldım.Agzıma gelenı soylıcem konu acıldıgında.Esın pc basındayken yanında durun demıssınız ama yanında durdugumda zaten bısı yapmaz.Aslında kızın faceındekı butun kısılere bu kız benım kocamı ayartıyor dıye mesaj atmak ısterdım ama kendımı daha da kucuk dusurmek ıstemıyorum ama içim içimi de yemıyor degıl.Eşim şu an gayet eskısı gıbı sorunsuz davranıyor ama benım ıcımdekı suphe bıtmıyor şu an belkı de bırsey yapmıyordur ama ben henuz buna ınanabılmıs degılım.

çok sabırlısın ben ne görümce bekler ne başka birşey herşeyi sayarım dayanamamalsanaalsanasmile eşim bilgisayardan çok iyi anlar ama çok şükür facele falan alakası yok ama olsa en süper bayan resmiyle bende alırdım onun yapması sorun değilse benimkide değil kötükedihüsoben onu araştırıcama o beni araştırsın demikötükedihüso

Başa gelmeden bilinmez denilip böylesi bir kahır çekiliyor.
Çekenler var hala yani... akannehir
Biz mi tuhafız acaba bunu çekenler mi?
Ya da bizim canımız çok mu tatlı acaba?
Ya da bunu ÇEKMEYENLERin (çekmek ne demekse artık!!!) hiç mi geçinmeye gönülleri yok?
Öyle derler ya...
Eskiler hani...
:tomato:
Yok yok kesin bizim gibi dayağa aldatmaya vs... boyun eğmeyenlerin geçinmeye gönlü yok!
Yoksa şu 3 günlük dünyada kocadan değerli şey mi var?
Değil mi?
:umursamaz:

evet 3 günlük dünya ben babamdan çok dayak yedim eşim kızım 4 yaşındayken bir kere vurdu ama bütün evi yıktım resmen beni anneme götür ne yapıyorsun diye eşimin aklı gitti şimdi bana kızdımı sadece bağrışırız sana vurunca kafayı kırıyon diyor ama bir daha yapsa arkama bile bakmazdım ben bu dünyaya dayak yemeye gelmedim alsanaalsanasmile

ya aklıma ne geldi. acaba eski kız arkadaşına mı özel bu konuşma yoksa başkalarıyla da konuşuyor mu? faceten bir denesen mi ki? arkadaşımın bir kaç tane sahte profili var sırf bu işler için. geçen ablasının sevgilisini denemişti. nişanlılar şu an fakat çocuğa hiç güvenmiyordu. bu sahte profilden çocuğu ekledi çocuk kabul etti hatta öyle bir coştu ki ben de okudum mesajlaşmalarını evime gel sana şunları şunları yaparıma kadar getirmiş muhabbeti telefonunu ver demiş bi de arkadaşım da kendi telefonunu vermiş. çocuk bunu arıyor. tabi görüyor numara kayıtlı baldızının adı çıkıyor ilk çalışta dank edip kapatmış :) sonra arkadaşım aramış ağzına geleni saymış ablamın hayatından çık git demiş. ışin devamı daha da ilginç. Ablası çocuğu sorgulamış, çocuk eski sevgilim sandım muhabbet olsun diye konuştum demiş(bahaneye bakar mısın), ablası tüm o iğrenç konuşmalarını gördüğü halde bu durumu sindirmiş kardeşine kızmış yani arkadaşıma. neden böyle bir şey yaptın özür dile o senin enişten olcak diye. adam bi de gaza gelmiş mi kardeşin benden özür dilemezse ben senle evlenmem diye. ablası olucak saf da arkadaşımın telefonundan zorla özür mesajı atmış o sümüklüye.. bak gene sinir bastı. ne insanlar var ya

canım ya allah yardımcın olsun benimde ilk zamanlar faceden çok yazan oldu eşime eskilerden baktı olmuyo kapattı hesabını rahaat ettik valla ben naçizane derimki al eşini açık açık anlat konuş herşeyi sonrada bi açığını yakaladınmı hiç arkana bakmadan dön git ki oda anlasın nekadar ciddi olduğunu allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun o şaşkın eşinede akıl fikir versin

aaaaaa
bir yaşıma daha girdim he akannehir
ınsanlar ne kar kör olmuslar ya
saka gıbı
kandırılmaya cok musaıt bır toplumuz biz alsanaalsanasmile

Sen, ben çoğunluktayız değil mi?
KK yı okudukça buna güvenim azalıyor...
kafamçokkarıştı

Ne çok ÇİLEKEŞ(!) kadın varmış bizim toplumumuzda vah bize... -tatlicadiarzu-

eşiniz siz ve bebeğiniz yerine eski sevgilisini seçiyor ? onun için evinin huzurunu bozuyor ?

sizden korksa ilk yakaladığınızda bidaha yapamazdı ? demekki sizden korkusu yok yine tekrarlıyor ?

iyi bi derse ihtiyacı var eşinizin ? ben sizin yerinizde olsam o kıza ağzıma geleni sayardım ki bidaha yazmaya yüz bulamasın diye..

O kız da demezmi eşine laf dinletemiyorki dırekt bana soyluyor dıye,daha da kucuk dusmicemmi karsısında,aslında hersey yolunda gıttıgını gostermek ona "bunlar aslında anlasıyorlar ama e.. de benı oylesıne kullanıyor" dusuncesı verebilir.Pof teori kurmaktan bıktım.Bugun de esım eve geldı karnımı okşadı buyumus bebegımız fılan dedı,aksam da yemegını yedı beraber askı memnuyu ızlerken yanımda uyuyakaldı.Insallah bır daha boyle bırsey yasanmaz huzurlu bir gebelik geçiririm

akannehir :1shok:

akannehir :1shok:

bende senin bu yazılanlara şaşırmana şaşırdım ..aklinialirimsmile sende olan biten herseyi sineye çekmiş bir durumdasın canım . azıcık kendinin degerini bil seni kimsenin saf yerine koymasına izin verme..hamile olabilirsin ama o bebeğe meryem ana gibi tek başına sahip olmadın degilmi..CADIARZU eşininde seni bebegini ve yuvasını en az senin kadar düşünmesi gerekir .senin onu kaybetmekten korktugun kadar eşininde seni kaybetmekten korkması gerekir ama üzgünüm o bundan hiç korkmuyor ..

valla kusura bakma da arkadaşının ablasına müstahak yani:hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…