- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Bir söz duydum bugün...
Eşine bir yerlere not bırak istersen, dank eder mi kafasına bilmem ama...
YOLA ÇIKTIĞINI, YOLDA GÖRDÜĞÜNE DEĞİŞİRSEN, YOLUNU KAYBEDERSİN...
Çok mükemmel bir sözmüş...:hooray:
Eşi hemen bırakmak gerekir mi bu durumda tam bilemiyorum, hamilelik, bebek olayı insana geri adım attırabilir. Yuva kolay kurulmuyor, hepimiz maddi-manevi zorluklarla kurduk, yıkmak da kolay olmasa gerek. Eşinin yaptığı çok büyük bir kabahat ama geri çevrilebilir belki, pişman olup bidaha yapmayabilir bu olayı asla unutmaz, içinden affetmezsin ama düzelebilir de eşin. İlerde iyi ki ani kararla yuvamı yıkmamışım denilebilir. Yahut tam aksine keşke o zamandan bitirseymişim de denilebilir. Zor bir durum birden bire yuva yıkma kararı almak kolay değil, eğer eşini hemen bırakmayı düşünmüyorsan canım, çok ciddi, sert tepkilerle eşini düzeltmeye çalışın ailesinin desteği ile. Eğer 2. şansını da kaybederse o zaman bidaha idaresi kalmaz bu işin. Zaman belirleyecek herşeyi...
BUNU TAKDIR EDEMEDEN GECEMIYECEGIM!! HARIKULADE!!!
SAHANE BIR SOZ, BIR O KADARDA GERCEK!!a.s.
zederdi evde iki bilgisayar var mı. varsa şayet eşininkine programı yüklüyosun sen kendininkinden takip ediyosun. ben kardeşime öyle yapıyorum da. uzaktan kapatabilebiliyosun. ama tabi bilgisayardan pek anlamıyor olması lazım.
Evlilikler artik resmen oyuncak oldu,evliligim yurudu yurudu yurumedi bosanirim havasinda millet....Allah akil fikir versin ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?